ΝΟΜΟΣ MADE IN…CIA! Τι γυρεύει ο πρώην Αμερικανός πράκτορας Τζον Κυριάκου στα υπουργεία

Clipboard137-600x275


Πρόκειται για τον ελληνοαμερικανό Τζον Κυριάκου που είχε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν στο σταθμαρχείο της CIA στην Αθήνα….
Ο Τζον Κυριάκου, ένα από τα ικανότερα στελέχη της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, που υπηρέτησε στην Αθήνα για δύο χρόνια, επέστρεψε στα «παλιά του λημέρια» προκειμένου να συνδράμει, με τις ειδικές γνώσεις στην χάραξη νέου
νομοθετήματος για την προστασία μαρτύρων σε ευαίσθητες δίκες, όπως αυτές που αφορούν σε υποθέσεις διαφθοράς.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Τζον Κυριάκου ήρθε στην Αθήνα από τον Ιούλιο ύστερα από «κρούση» του πρώην υπουργού επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη.
Το δεύτερο στάδιο των επαφών ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα που είχε συναντήσεις με διάφορα κυβερνητικά στελέχη και γραμματείς υπουργείων, για το νέο νόμο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νόμος θα είναι έτοιμος στα τέλη του έτους, όπου και τότε ο Κυριακού θα κληθεί ξανά στην Αθήνα για να βάλει τις τελευταίες «πινελιές».Είναι πάντως σημαντικό να αναφερθεί ότι η συνδρομή του Κυριακού δεν θα στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό δημόσιο καθώς ακόμα και τα ταξιδιωτικά του έξοδα καλύπτονται από Αυστραλιανή Οργάνωση για τα δικαιώματα των whistleblowers, αυτών δηλαδή που, εκ των έσω, αποκαλύπτουν υποθέσεις διαφθοράς και κρατικής αυθαιρεσίας.




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις