Έγραψε στο προφίλ του για πλάκα ότι έχει χρήματα και βρέθηκε νεκρός

http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/article/2015-10/dollars_3.jpg?itok=1uKHp1SO

Ένα αστείο που αποφάσισε να κάνει μέσω facebook, στάθηκε ικανό να του στοιχίσει τη ζωή. Ο λόγος για τον 50χρονο Tony Harris, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook που έδειχνε τον ίδιο και την σύντροφό του με εκατοντάδες χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων.
«Κάπου μου παράπεσαν 60 χιλιάδες δολάρια. Ελπίζω να μην πήγε για ψώνια η γυναίκα μου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. Μια εβδομάδα αργότερα, ο ίδιος και η σύντροφός του βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στο Kingsessing, ένα
προάστιο στα νοτιοδυτικά της πόλης της Φιλαδέλφειας. Τρείς μασκοφόροι είχαν εισβάλει στο σπίτι από την πόρτα που την άφηνε πάντα ξεκλείδωτη και απαίτησαν τα χρήματα. Όταν δεν βρήκαν τίποτα, τους πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή.
Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 5, 2 και 10 μηνών ήταν επίσης στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αφού γιόρταζαν τα γενέθλια ενός από τα παιδιά. Τα χρήματα δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με τον ανιψιό του, ο Harris είχε πάρει χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου και είχε βάλει πάνω-πάνω 20δόλαρα για να κάνει τη μοιραία φάρσα.
Πιστεύεται ότι οι τρεις ένοπλoi εισβολείς ήταν ηλικίας μεταξύ 17 και 19. Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις