Έντυσαν τους δόκιμους αστυφύλακες στα χακί γιατί δεν είχαν λεφτά για να τους πάρουνε στολές. Δεν είχαν ούτε για αρβύλες και φόρεσαν αθλητικά παπούτσια!

astifilakes-komotini


Έντυσαν τους αστυφύλακες …συνοριοφύλακες
Οι 301 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες της Κομοτηνής είναι ντυμένοι στα χακί και όχι στα μπλε, αφού φορούν στολές συνοριοφυλάκων και όχι τις μπλε στολές των δοκίμων αστυφυλάκων, αφού σε αυτές πληροφορούμαστε ότι παρουσιάζεται έλλειψη και ελλείψει χρημάτων δεν μπορούν να προμηθευτούν καινούργιες.
Στα χακί και όχι στα μπλε, όπως
συνηθίζονταν μέχρι πριν κλείσει το τμήμα δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής για να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης μεταναστών τον Αύγουστο του 2012, ντύνονταν οι δόκιμοι αστυφύλακες.
Η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι 301 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες, 224 άνδρες και 77 γυναίκες, που παρουσιάστηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο τμήμα της Κομοτηνής ως επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2013, είναι διαφορετική. Είναι ντυμένοι στα χακί και όχι στα μπλε, αφού φορούν τις στολές συνοριοφυλάκων που εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής της πόλης μας το περασμένο χρονικό διάστημα και όχι τις μπλε στολές των δοκίμων, αφού σε αυτές πληροφορούμαστε ότι παρουσιάζεται έλλειψη και ελλείψει χρημάτων δεν μπορούν να προμηθευτούν καινούργιες.
Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ορισμένοι δόκιμοι αστυφύλακες, γυναίκες και άνδρες, δε φορούν αρβύλες, αλλά αθλητικά παπούτσια.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις