Ελεύθερη η νεαρή που φέρεται να βοήθησε τον αδελφό της να σκοτώσει και να φάει τους γονείς τους

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMjEvYWNvc3RhLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center

Διεθνή σάλο προκάλεσε, πριν λίγο καιρό, η είδηση για το βάναυσο έγκλημα ενός νεαρού στην Αργεντινή ο οποίος δολοφόνησε τους γονείς του και στη συνέχεια εξαφάνισε τα πτώματά τους με τη βοήθεια της θετής αδερφής και ερωμένης του.
Φριχτές λεπτομέρειες για το έγκλημα είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως ο τρόπος που επέλεξε ο νεαρός - κατά δική του παραδοχή - να σβήσει τα ίχνη του εγκλήματός του, τρώγοντας ένα μέρος των πτωμάτων και ταΐζοντας τα
υπολείμματα στα σκυλιά.
Παρά το γεγονός ότι ο Leandro Yamil Acosta παραδέχθηκε τις ειδεχθείς του πράξεις, η 22χρονη Karen Klein αποφυλακίστηκε, καθώς το δικαστήριο δεν είχε επαρκή στοιχεία που να την συνδέουν άμεσα με τους δυο φόνους.
Ο θετός αδερφός της Klein ομολόγησε πως πυροβόλησε τον πατριό του Ricardo Ignacio Klein και την μητέρα του Miryam Esther Kowalczuk στο σπίτι τους, στην περιοχή Πιλάρ του Μπουένος Άιρες. Στη συνέχεια, ο Acosta παραδέχτηκε πως έκανε σεξ με τα πτώματα, ενώ ισχυρίστηκε πως έφαγε μέρος από το σώμα του πατριού του. Κατόπιν ξεφορτώθηκε τους νεκρούς γονείς του, αφού τους έκαψε και τους τάισε στα σκυλιά της οικογένειας.
Η Klein από την πλευρά της ισχυρίστηκε πως η ίδια κοιμόταν όταν συνέβησαν οι δολοφονίες, ενώ τον βοήθησε να ξεφορτωθεί τα πτώματα, γιατί φοβόταν πως ο Acosta θα σκότωνε και την ίδια.
Συγκεκριμένα, μετά την απελευθέρωσή της, η 22χρονη έκανε την εξής δήλωση: «Δεν σκότωσα κανέναν. Η συνείδησή μου είναι καθαρή. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι δεν τον κατήγγειλα, αλλά δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα ότι θα σκότωνε εμένα και τους αδερφούς μου».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου η Klein και ο Acosta διατηρούσαν ερωτική σχέση.
Μετά την έρευνα της αστυνομίας ανακαλύφθηκαν περίπου 6.800 ευρώ, όπως και ένα περίστροφο, ένα μαχαίρι και μια τσουγκράνα στην τόπο του εγκλήματος.
Ο Acosta κατά την ομολογία του ισχυρίστηκε πως οι γονείς του τον κακομεταχειρίζονταν όταν ήταν μικρότερος και ότι φέρονταν το ίδιο στα 11χρονα δίδυμα αδέρφια του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, προσπαθούσε να τα προστατέψει.
Ο εισαγγελέας Marcelo Vaiani, που ανέλαβε την υπόθεση, δήλωσε πως υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, καθώς ο Acosta ήθελε την ιδιοκτησία του σπιτιού και των χρημάτων των γονιών του.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις