NO HUMAN ZONES - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ






Η επιχείρηση κτηνοτροφίας μιας οικογένειας στο Νέο Μεξικό κινδυνεύει να κλείσει εντελώς, επειδή μια υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου εσωτερικών που ασχολείται με τη διαχείριση των ψαριών ,την άγρια ζωή και τους φυσικούς οικότοπους έχει δηλώσει ότι το "ποντίκι των λιβαδιών" είναι ενα είδος υπό εξαφάνιση όπως
αναγνωρίστηκε από τον Ιούλιο του 2014.Οι νέοι κανονισμοί τέθηκαν σε ισχύ από την υπηρεσία άγριας φύσης τον περασμένο μήνα, και ως εκ τούτου, η Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ εξετάζει την εγκατάσταση υψηλών περιφράξεων για την προστασία του ποντικιού, η οποία θα εμποδίζει οριστικά τα ζώα της οικογένειας Λουκέρο να βοσκούν.

Η οικογένεια έχει ήδη στην κατοχή της άδειες βοσκής από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αλλά οι άδειες σε αυτή την περίπτωση γίνονται άχρηστες επειδή ένα νέο είδος έχει δηλωθεί υπό εξαφάνιση.

Η οικογένεια Λουκέρο είχε τα ζώα τους να βόσκουν το έδαφος στον εθνικό δρυμό Σάντα Φε για περισσότερο από έναν αιώνα, ξεκινώντας πρώτα με πρόβατα, και στη συνέχεια στράφηκαν σε βοοειδή τη δεκαετία του 1920.

Αυτό που διαβάσατε είναι η Ατζέντα 21 που πλέον έχετε μάθει το σκοπό της ύπαρξης της. 

Το σχέδιο τους όπως έχουμε πεί επανειλημμένως στην Αθέατη γνώση, είναι να δημιουργηθούν ζώνες χωρίς άνθρώπους, και αφού σταδιακά εξαφανιστεί ολόκληρη η γεωργία και η κτηνοτροφία, θα εγκατασταθεί ο πληθυσμός σε μεγαλοπούλεις και σε πλωτές πόλεις τύπου μαζντάρ.

Εκεί δεν υπάρχει κανείς ανεξέλεγκτος, θα είναι όλοι ελεγχόμενοι. Θα τρώμε κρεατόμαζες, μεταλλαγμένα φρούτα και λαχανικά και θα ζούμε σε σπίτια ελαχίστων τετραγωνικών και φυσικά τσιπαρισμένοι από το χάραγμα του θηρίου.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις