Περίεργη σκιά καταγράφηκε στην κάμερα (Βίντεο)














Ένας άνδρας υποστηρίζει ότι κατέγραψε μια περίεργη σκιά στην κάμερα του, την ώρα που κινηματογραφούσε τις διαταραχές ύπνου που αντιμετωπίζει.

Η παράλυση ύπνου συμβαίνει όταν ο εγκέφαλος ξυπνάει μετά από κατάσταση REM, αλλά η σωματική παράλυση παραμένει. Αυτό έχει ως συνέπεια ένα
άτομο να καταλαβαίνει τι του συμβαίνει αλλά να μην μπορεί να κινηθεί. Μάλιστα, σχεδόν πάντα συνοδεύεται και από δυσάρεστες εικόνες και εχθρούς που σε καταδιώκουν.

Ένας χρήστης του YouTube ήθελε να καταγράψει την εμπειρία του στην κάμερα, ωστόσο κάτι πολύ περίεργο συνέβη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει μια σκούρα σκιά τον παρακολουθούσε από το προσκέφαλο του κρεβατιού του και ενώ ο ίδιος βίωνε μια εμπειρία παράλυσης ύπνου. Ο χρήστης Mike Pike περίγραψε αυτή την εμπειρία, ως την πιο εφιαλτική της ζωής του.

«Είμαι ένα πολύ σκεπτόμενο άτομο που ποτέ μου δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με μεταφυσικά φαινόμενα, ωστόσο διαβάζοντας μερικά άρθρα πιστεύω ότι αυτή η σκιά μπορεί να υπάρχει στα αλήθεια», δήλωσε ο χρήστης.

Βλέποντας το βίντεο πολλές φορές ο Mike αντιλήφθηκε μια σκούρα σκιά να ανεβαίνει προς το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το κεφάλι του.

Αληθινό ή αποτέλεσμα μοντάζ, το βίντεο έχει εξαρετικό ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο:







Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις