Αυτοί που επιτέθηκαν και κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία θεωρούνται πλέον ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτοί που επιτέθηκαν και κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία, προκαλώντας ζημιές δεκάδων δισεκατομμυρίων , που έρχονται τώρα και αγοράζουν τσάμπα, με δάνεια από τις εθνικοποιημένες Ελληνικές Τράπεζες τη ΔΕΗ ,τον ΟΠΑΠ, την ΕΥΔΑΠ ... θεωρούνται ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ... κι ΟΧΙ εγκληματική οργάνωση όπως οι ουρακοτάγκοι της Χρυσής Αυγής. 

Συμπτωματικά οι ίδιοι βρυκόλακες τυχαίνει να χρηματοδοτούν τις ΜΚΟ της αριστεράς, των Οικολόγων, των Αναρχικών, των GAY, των Στρατηγικών Αναλύσεων , της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών , της Μουσουλμανικής Αδελφότητας κλπ ... κι όλοι αυτοί φροντίζουν να αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη και να τον κάνουν να τρέμει τους μπατιρο-μπαμπούλες της Χρυσής Αυγής Κερατσινίου ... κι όχι αυτούς που ήπιαν το αίμα μας, που ανέβασαν την ανεργία στο 30%, που ανάγκασαν 500.000 επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο και που οδήγησαν 6000 ανθρώπους στον θάνατο. 

Το καλοσχεδιασμένο χτύπημα στην Ελληνική Οικονομία... όλα τα ΜΜΕ συστηματικά το αποκαλούν ΚΡΙΣΗ που συνέβη έτσι ξαφνικά και «τυχαία». 


Έφεραν την καταστροφή για ένα μαχαίρωμα σε επεισόδιο μεταξύ δύο βλαμμένων ... αλλά για τους 6000 νεκρούς που προκάλεσαν ο Soroso Paulson , o Loeb....κι άλλοι «επενδυτές»...ΟΥΤΕ ένα πρωτοσέλιδο αφιέρωμα δεν τους έκαναν...!

Ούτε μία φορά τους χαρακτήρισαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Γιατί απλά από το αίμα που τόσο καλλιτεχνικά μας αφαίρεσαν ... πήραν μεγάλο μερίδιο και οι πόρνες της δημοσιογραφίας.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις