ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ της Ευρώπης δεν έχει όριο. 
Η πνευματική της κατάσταση βρίσκεται στο ναδίρ. Πέρα από την πλήρη αποδοχή το σοδομισμού ως "φυσιολογική ετερότητα", έρχεται τώρα να γίνει "φυσιολογική" και η ευθανασία δλδ. το "ξέκαμα" όσων διαταρράσουν την ατομική ευδαιμονία των Ευρωπαίων, ήτοι των
βαριά ασθενών, των ηλικιωμένων και των αναπήρων. Στην καρδιά της Ευρώπης το Βέλγιο, ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος που επιτρέπει την ευθανασία άρρωστων παιδιών!!! Να απαλλάσσει δλδ. με την σφραγίδα του νόμου, όσους γονείς έχουν άρρωστα και ανάπηρα παιδιά και τους ενοχλεί η παρουσία τους!!! 
Με 86 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 12 αποχές πέρασε το απαράδεκτο νομοσχέδιο. Η Βουλή του Βελγίου υιοθέτησε οριστικά το νόμο που επιτρέπει την ευθανασία σε ανήλικους, που πάσχουν από ανίατες ασθένειες, χωρίς ωστόσο να ορίσει την κατώτατη ηλικία. 

Αυτά είναι τα ολέθρια αποτελέσματα του άθεού ουμανισμού, τον οποίο γέννησε η ευρωπαική βαρβαρότητα, για να υπερασπιστεί δήθεν τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο ανθρωπισμός της Δύσης χωρίς Θεό, που όλα επιτρέπονται (Ντοστογιέφσκι), ακόμη και να δολοφονείται ο άνθρωπος στο όνομα του ανθρωπισμού!!!!



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις