Χορηγούνται μικρο τσίπς & Ρούτερ με το σκεύασμα της pfizer...?

 

Ποιο χάραγμα και πράσινα αλογα…

εδώ μιλάμε για ΤΗΝ σατανικότερη επινόηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ουτως ώστε, το κομμάτι αυτό του πληθυσμού που δεν θα αποδεκατιστεί, θα χάσει την ψυχή του, αφού θα ελέγχεται, θα καταγράφεται και ίσως να υπαγορεύεται η σκέψη…

Άρα, τέλος η ελεύθερη βούληση και η αυτονομία της σκέψης στον άνθρωπο…

Σας παραπέμπουμε  και στην εξοργισμένη αντίδραση του Ντελγκάντο όταν αρχικά εντόπισε νανοτεχνολογία στην αναθεματισμένη αυτή ένεση.

Η “La Quinta Columna” εξέδωσε ένα νέο ανακοινωθέν ιδιαίτερης σημασίας. Αυτή τη φορά, καταγγέλλοντας την παρουσία μικροτεχνολογίας σε ένα φιαλίδιο της Pfizer.

Η παρατήρηση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε αυτό το φιαλίδιο έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με οπτικό μικροσκόπιο σε όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα της ισπανικής ομάδας.

Ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado Martín ζήτησε από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί του για να καταθέσουν ενώπιον νομικού οργάνου σχετικά με το περιεχόμενο του εμβολίου.

Η Nioland σας μεταφέρει σε αυτό το άρθρο και στο video τα λόγια του ιδρυτή της “La Quinta Columna” στα Ελληνικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Κανένας έλεγχος του νου ...
    Ποιος ο λόγος ,αλήθεια ;
    Μελλοθάνατοι το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ,με τον ένα ή άλλο τρόπο.
    Γιατί όμως ;
    Γιατί αυτοί οι νανό-ΠΟΜΠΟΙ μεταφέρουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ( καρδιακοί παλμοί,ρυθμό αναπνοής,κτλ ) στα κινητά τηλέφωνα των πειραματόζωων ( όπου υπάρχει εγκατεστημένο ανάλογο λογισμικό με την μεταμφίεση ως Covid -pass ) και από εκεί σε κάποιον κεντρικό server .Και έτσι παρακολουθούνται συνεχώς
    και real-time οι σωματικές λειτουργίες των πειραματόζωων .
    Γιατί;
    Μα για να ξεχωρίσουν "κάποιοι" ποιες " συνταγές"
    στερούνται παρενεργειών .
    Γιατί;
    Α! Γιατί μέσω της ή των επιτυχημένων -άνευ παρενεργειών - "συνταγών"
    ανοίγεται ο δρόμος επέμβασης στο ανθρώπινο γενετικό υλικό κατά βούληση .
    Δηλαδή;
    Χα! Δηλαδή θεραπεία σε πληθώρα ανίατων ή σοβαρών ασθενειών ,αλλά και για κάτι πολύ σημαντικότερο...
    Ποιο;
    Χμμ...Κάτι που δεν αγοράζεται : χρόνος .
    Αθανασία .
    Να γιατί κάτι ξεμωραμένα γεροντοδαιμονάκια βιάστηκαν να τρυπήσουν με το στανιό τους πάντες.
    Για την αύξηση του χρόνου ύπαρξής τους .The final frontier...Να κατακτήσουν την αιώνια -επίγεια ζωή .
    Μετά τους είμαστε όχι μόνο
    άχρηστοί όλοι οι υπόλοιποι ,
    αλλά βαρίδια και απειλή στον πλανήτη τους.
    Απίστευτο ;
    Όσο και αληθινό ...

    Να γιατί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό είναι που εξοργίζει πολλούς από τους υποστηρικτές του κινήματος ΜΑGA από τον Μάρτιο του 2000, βλέποντας τον σκακίστα της 5D και τον πατέρα των εμβολίων "the father of vaccinations" (έτσι αυτοαναγορεύθη) να μην έχει ζητήσει μέχρι σήμερα ούτε μια συγγνώμη.
    Αλλά αυτό που απασχολεί τον πρώην πρόεδρο Τράμπ είναι η μεγαλύτερη κι απότομη αλλαγή που διαπίστωσε στο Κογκρέσο η οποία συνέβει τα τελευταία 10-15 χρόνια.
    "Το Ισραήλ κυριολεκτικά κατείχε/ώριζε το Κογκρέσο,, ήταν τόσο δυνατό (παραδοχή Πλανητάρχη που παλεύει για πατριωτισμούς!) και σήμερα είναι σχεδόν το αντίθετο, λόγω της Ομάρ και της ΑΟC που μισούν το Ισραήλ με πάθος και ελέγχουν το Κογκρέσο και δεν έχει πιά τη δύναμη που είχε πριν.
    Είχαν τέτοια δύναμη και δικαιολογημένα...και τώρα δεν την έχουν".
    Είναι λόγια του Ιδίου του Τράμπ που σε κάνουν και ανατριχιάζεις, όχι για την αποκάλυψη που αφορά την Ισραηλινή κατοχή της Αμερικής, κάτι που είναι γνωστό στην οικουμένη, αλλά για το ξεσκέσπασμα του εαυτού του, δείχνοντας έτσι τον αληθινό του πατριωτισμό στους ευκολόπιστους ψηφοφόρους.
    Στο βίντεο που ακολουθεί αρχίζει να διαβάζει αυτά που του γράψανε για την "Θηριώδη επίθεση" της ΧΑΜΑΣ στο Ισραήλ και μετά λέει τα προαναφερθέντα με αγιάτρευτο καυμό και πόνο:

    https://odysee.com/@Commando:7/trump-calls-hamas-attack-on-israel-an-act-of-savagery_jwV76L7J:3

    Ένας από τους αρχικά υποστηρικτές του Τράμπ και τώρα πολέμιος μετά από τις απαγοητεύσεις γι αυτά που θα μπορούσαν ν' αποφευκτούν, είναι ο αξιοκρατικά αυτοδημιούργητος, χαρισματικός, πολυμαθέστατος κι ακούραστος Dr Shiva, ο οποίος σε μια τηλεμαχία αν του δινόταν η ευκαιρία, θα κονιορτοποιούσε όλους τους υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, η θα τρέχανε τουλάχιστον όλοι να κρυφτούν, αλλά οι δρόμοι δυστυχώς γι ανθρώπους σαν τον Dr Shiva οι γνωστοί στρατοί και φύλακες θα φροντίσουν να μείνουνε κλειστοί.
    Από τους πρώτους που αντιστάθηκε σθενερά στη γενοκτονική εκστρατεία των μισανθρώπων τεράτων. Aυτός είναι κι ο ευφευρέτης του Email.
    Εδώ μόνο δύο σύντομα βίντεο του ιδίου:

    https://ugetube.com/watch/on-israel-the-elites-need-a-war-now-to-distract-you-from-this-dr-shiva_lplpSPPUWvIptI7.html

    https://www.youtube.com/watch?v=NpuEFA1g9nM

    Κοσμάς


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις