Επιστολή που γράφτηκε από τον Albert Pike το 1871 αποκαλύπτει το σχέδιο των Illuminati για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Μια επιστολή που λέγεται

ότι γράφτηκε το 1871 προέβλεψε και τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ισχυριζόταν ότι θα υπάρξει μια τρίτη παγκόσμια σύγκρουση. Στο τέλος του άρθρου σας έχουμε και την επιστολή σε μορφή pdf ώστε όποιος θέλει να την κατεβάσει ως αρχείο και να την αρχειοθετήσει….

Οι προβλέψεις λέγεται ότι γράφτηκε από τον αξιωματικό της Συνομοσπονδίας και Ελευθεροτέκτονα Άλμπερτ Πάικ πριν από περισσότερα από 150 χρόνια στην αλληλογραφία του με τον Ιταλό Giuseppe Mazzini, έναν Ιταλό επαναστάτη.

Ο Giuseppe Mazzini ήταν Ιταλός επαναστάτης ηγέτης στα μέσα του 1800 και ήταν επίσης ο Διευθυντής των Illuminati.

Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν 33ου βαθμού, Ελευθεροτέκτονας Αποκρυφιστής Μέγας Διδάσκαλος και δημιουργός της Νότιας Δικαιοδοσίας του Τάγματος Τεκτονικών Τελετών της Σκωτίας καθώς και σατανιστής.

Η επιστολή του προς τον Mazzini εκτέθηκε στη Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο μέχρι το 1977. Έχει υποστηριχθεί ότι η επιστολή βρισκόταν στη Βρετανική Βιβλιοθήκη του Λονδίνου. Ωστόσο, η βρετανική βιβλιοθήκη αρνείται την ύπαρξη της επιστολής.

Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι προφανώς από την επιστολή και δείχνουν πώς σχεδιάστηκαν τρεις Παγκόσμιοι Πόλεμοι για πολλές γενιές.

«Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί για να επιτραπεί στους Illuminati να ανατρέψουν την εξουσία των Τσάρων στη Ρωσία και να κάνουν αυτή τη χώρα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Οι αποκλίσεις που προκαλούνται από τους «agentur» (πράκτορες) των Illuminati μεταξύ της Βρετανικής και της Γερμανικής Αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει τις άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες».

«Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές μεταξύ των φασιστών και των πολιτικών σιωνιστών. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί έτσι ώστε ο ναζισμός να καταστραφεί και ο πολιτικός σιωνισμός να είναι αρκετά ισχυρός ώστε να ιδρύσει ένα κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Διεθνής Κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά ισχυρός για να εξισορροπήσει τον Χριστιανικό κόσμο, ο οποίος στη συνέχεια θα περιοριστεί και θα κρατηθεί υπό έλεγχο μέχρι τη στιγμή που θα τον χρειαζόμασταν για τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό».

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που προκαλούνται από τον «πράκτορα» των «Ιλουμινάτι» μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον.

Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα σε αυτό το ζήτημα, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν μέχρι πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης… Θα απελευθερώσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό που σε όλα ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΎΣΕΙ Η φρίκη και θα δείξει ξεκάθαρα στα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, της προέλευσης της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής.

Τότε παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν εκείνους τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο από τον χριστιανισμό, των οποίων τα ντεϊστικά πνεύματα θα είναι από εκείνη τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανυπόμονα για ένα ιδανικό. αλλά χωρίς να γνωρίζει πού να αποδώσει τη λατρεία του, θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα βγει τελικά στη δημόσια θέα.

Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατακτήθηκαν και εξοντώθηκαν ταυτόχρονα».

Αυτό ήταν ένα μέρος από την επιστολή, η οποία όπως είπαμε γράφτηκε το 1871… Αν προσέξατε μιλάει για το κράτος του Ισραήλ.. Ένα κράτος βέβαια που δεν υπήρχε τότε, αλλά ιδρύθηκε αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1948… Πως μπορούσε να γνωρίζει για αυτό από τότε ο Άλμπερτ Πάικ;;; Είναι πολύ απλό.. Δεν ήταν προφήτης βέβαια… Γνώστης του σχεδίου ήταν.. Και το σχέδιο έλεγε από τότε για την ίδρυση του Ισραήλ… Και τους Τσάρους κατάφεραν να ρίξουν και να βάλουν στη θέση τους, τους δικούς τους Μπολσεβίκους…

Αλλά ας επιστρέψουμε στο Ισραήλ… Αυτή η επιστολή τι λέτε;;; Δεν δένει πολύ με τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ;;; Δένει και παραδένει θα λέγαμε.. Αν σκεφτούμε βέβαια και το ότι τα νήματα και των δυο αντιμαχόμενων πλευρών τα κινούν τα ίδια σατανικά μυαλά… Ερευνείστε για τους Σαββατιανούς.. Μια αίρεση που λατρεύει τον σατανά και η οποία κινείται από τους συνήθεις ύποπτους Ροθτσάιλντ…

Αν λοιπόν δούμε σωστά όσα γίνονται τώρα στο Ισραήλ και μπορέσουμε να κατανοήσουμε ένα μεγάλο μέρος τους, θα δούμε πως η Χαμάς αφέθηκε να κάνει εισβολή εκεί… Ήταν οργανωμένο όλο αυτό και από τις δυο πλευρές που μας τις δείχνουν αντιμαχόμενες… Και σε αυτές τις περιπτώσεις, τα θύματα πάντα είναι ο άμαχος πληθυσμός.. Έτσι έγινε και τώρα… Διαβάστε την επιστολή του Πάικ λοιπόν και σε περίπτωση που όντως έχει γραφτεί και είναι αληθινή(πάντα πρέπει να κρατάμε μια πισινή) όλα δένουν προς την ισοπέδωση του Ισραήλ…

Με λίγα λόγια θα γίνει αιματοκύλισμα σε εκείνη την περιοχή και φοβόμαστε ότι έχει σχεδιαστεί να γίνει πολύ σύντομα αυτό.. Τώρα… Στις μέρες μας…. Καλό είναι λοιπόν να τα έχουμε αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας… Σατανικές δυνάμεις μάχονται τώρα για την επιβίωση τους και εμείς οι άνθρωποι είμαστε αναλώσιμοι για αυτούς… Μείνετε συντονισμένοι, γιατί έχουμε πολύ υλικό να βγάλουμε από εκείνη την περιοχή και όπως ήδη έχετε καταλάβει, εδώ θα διαβάσετε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από ότι σε όλα τα άλλα ιστολόγια…

Το ψάχνουμε πολύ βαθιά το θέμα γιατί κρίνουμε ότι ξεκινούν παγκόσμιες εξελίξεις που μας φέρνουν μια ανάσα από το μεγάλο Μπαμ ενός παγκοσμίου πολέμου… Ακολουθεί το αρχείο που σας υποσχεθήκαμε στην αρχή..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις