Η JAG ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ MARK MILLEY

 

Μια επιτροπή τριών αξιωματικών

στο Guantanamo Bay καταδίκασε τον πρώην στρατηγό Mark A. Milley για προδοσία και τον καταδίκασε σε απαγχονισμό μετά από ένα στρατιωτικό δικαστήριο που είδε τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall να χάνει την ψυχραιμία του από τα προκλητικά κίνητρα του Milley.

Το πρωτο συνέβη καθώς η στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε τον Milley, φορώντας μια πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα αντί για μια στολή με μετάλλια, στο δικαστήριο και ασφάλισε τους καρπούς και τους αστραγάλους του με χειροπεδες. Ο Milley έγνεψε καταφατικά, χαμογέλασε στον ναύαρχο και είπε: «Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά, Ντελ», όπως είναι γνωστός στους φίλους και την οικογένειά του.

Ο ναύαρχος Κράνταλ δάγκωσε τα χείλη του. «Ο χαιρετισμος σου είναι αποδεκτος, κρατούμενε Milley».

Αλλά ο Milley τον παρότρυνε περισσότερο. «Δεν σε ενόχλησε ποτέ πριν. Έτσι δεν σε αποκαλεί η Μπάρμπαρα;»

Η Barbara Puckett είναι η σύζυγος του ναυάρχου. Παντρεύτηκαν το 1986 και έχουν τρία παιδιά.

Ο ναύαρχος είπε ότι τετοιες κρυφές απειλές ήταν «μια ντουζίνα», που ειπώθηκαν από άνδρες που είχαν μεγαλύτερη επιρροή στο Deep State απ' ό,τι ο Milley. Έδωσε στον Milley ένα γνωστό τελεσίγραφο: είτε μείνετε σιωπηλοί είτε θα φορέστε ενα φιμωτρο κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου. Η φωνή του ατιμασμένου στρατηγού μαλάκωσε στο ηχόχρωμα που χρησιμοποιούσε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις και τηλεοπτικές συνεντεύξεις.


Υπερασπιστηκε μονος του τον εαυτο του - είχε απορρίψει τον συνήγορό του που είχε διορίσει η JAG - ο Milley στάθηκε αλυσοδεμένος μπροστά στο πάνελ και έκανε μια εναρκτήρια δήλωση στην οποία διακήρυξε την αθωότητά του και επεμενε στην απιθανη  δηλωση που έδωσε κατά τη σύλληψή του και τις ανακρίσεις του - ότι κρυφά εργάζονται για τον Πρόεδρο Τραμπ στην αποστολή τους να αποκαλύψουν τους Deep Staters στον στρατό των ΗΠΑ. Εξήγησε ότι ο Τραμπ τον πλησίασε για μια μυστική δουλειά καθώς εκτυλίσσονταν το J6. Ο Τραμπ, είπε ο Milley, είχε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, άνθρωποι όπως ο αντιναύαρχος Hannink και ο στρατηγός Berger, προσποιούνταν τον πατριωτισμό ενώ υπονόμευαν την προεδρία του Trump.

«Αυτός ο άνθρωπος με κατηγορεί για προδοσία, ότι είμαι προδότης. Είναι αυτος ο προδότης!». είπε ο Milley, δείχνοντας τον ναύαρχο Crandall. Ως αξιωματικοί οι ίδιοι, σίγουρα καταλαβαίνετε την ανάγκη για μυστικότητα, για κατακερματισμό και υπακοή χωρίς αμφιβολία στον αρχηγό σας. αυτό έκανα. είναι αυτό που κάνω. Ο Πρόεδρος Τραμπ κατέστησε απολύτως σαφές ότι η αποστολή ήταν τόσο μυστική, που θα απορρίψει τη γνώση της ή τη διευθέτησή μας εάν κάτι πήγαινε στραβά. Κατάλαβα. Και ακολούθησα τις εντολές».

«Λοιπόν, ας το ξεκαθαρίσουμε. Ενώ ο προκάτοχός μου ασκούσε δίωξη στη Χίλαρι Κλίντον, και δεν έχετε περισσότερους Deep Staters από αυτήν, στην πραγματικότητα εργαζόταν για το Deep State; Και όταν ο στρατηγός Μπέργκερ απήχθη από τους Deep Staters που είναι ευθυγραμμισμένοι με τη CIA και τον νάρκωσαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι το οριο της ζωής του, εργαζόταν και αυτός στην πραγματικότητα για το Deep State; Αυτό περιμένεις να πιστέψει αυτό το πάνελ;»

«Ειλικρινά, αυτό που πιστεύουν δεν με ενδιαφέρει. Είναι η αλήθεια που έχει σημασία. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να ρωτήσετε τον Πρόεδρο Τραμπ», απάντησε ο Milley.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος αυτές τις μέρες. Δεν μπορούσε να είναι εδώ σήμερα, αλλά προηχογράφησε ένα βίντεο για το πάνελ», είπε ο ναύαρχος.

Το πρόσωπο του προέδρου εμφανίστηκε σε μια οθόνη προβολής. «Αν μπορούσα να είμαι εκεί σήμερα, θα ήθελα να καταθέσω εναντίον του Mark Milley, ενός δειλού και του χειρότερου στρατηγού που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. Είναι ντροπή. Πρόδωσε τον πρόεδρό του και ένα έθνος. Στις 6 Ιανουαρίου έδειξε στον κόσμο ποιος πραγματικά ήταν όταν τάχθηκε στο πλευρό της Νάνσι Πελόζι και του Πενς. Τηλεφώνησε στην Κίνα για να πει ότι ο "νυσταγμένος" Τζο Μπάιντεν ήταν ο πραγματικός πρόεδρος και ότι θα έστελνα πυρηνικα εκεί. Τι νόημα έχει αυτό; Γιατί να εξαπολύω πυρηνικά στην Κίνα λόγω κλεμμένων εκλογών εδώ. Ο Milley, και δεν μου αρέσει καθόλου να λέω το όνομά του, έτρεξε σε εκείνο το κομμουνιστικό χακάρισμα ενός συγγραφέα Μπομπ Γούντγουορντ και έφτιαξε ιστορίες που δεν έγιναν ποτέ. Και τώρα καταλαβαίνω ότι εξακολουθεί να φτιάχνει ιστορίες ότι δούλευε για μένα κρυφά, ακολουθώντας το Deep State Department. Είναι είτε τρομερός ψεύτης είτε παραληρηματικός, και πιθανώς και τα δύο. Έδωσα στον Milley πολλές ευκαιρίες και με πρόδιδε κάθε φορά. Δεν δούλευε για μένα. Εργάζεται για τον Μπάιντεν, τον Λόιντ Όστιν και τον Μέρικ Γκάρλαντ. Είναι ένας "never Trump" και προσπαθούσε να γεμίσει τον στρατό, για τον οποίο έκανα περισσότερο από κάθε άλλο πρόεδρο, με προδότες. Ορκίζομαι κατηγορηματικά υπό τον Θεό ότι είναι προδότης και μισεί το Σύνταγμα ό,τι κι αν λέει».

Το τελευταίο σχόλιο του Προέδρου Τραμπ: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον εκτελούσα».

«Κρατούμενε Milley, δεν έχεις εμβολιαστεί κατά του COVID-19, έτσι δεν είναι;» ρώτησε ο ναύαρχος.

Ο Milley είπε ότι η ερώτηση ήταν ρητορική επειδή ο JAG είχε «βίαια» τραβήξει το αίμα του σε ένα κέντρο επεξεργασίας.

«Όταν ο Λόιντ Όστιν εξέδωσε την εντολή του και του Μπάιντεν για το εμβόλιο, τον υποστηρίξατε, έτσι δεν είναι; Συστήσατε ακόμη και άτιμες απορρίψεις για όποιο μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων αρνηθεί; Και είπατε ότι τα εξαρτώμενα μέλη της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, θα έπρεπε να διώκονται εάν παρεμεναν στις κατοικίες τους και τους αρνήθηκαν παροχές όπως υγειονομική περίθαλψη και φάρμακα συντήρησης, έτσι δεν είναι;» 

«Φαίνεται να θυμάμαι ότι υποστήριξα αυτές τις ιδέες, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν δικές μου ή του Lloyd’s», απάντησε ειλικρινά η Milley.

«Μα δεν σε εμβολιασαν ποτέ; Ούτε μια φορά? Ούτε ένα τρύπημα;»

Ο Milley αντιτάχθηκε στη χρήση της λέξης «τρύπημα», λέγοντας ότι κακολογούσε ένα εμβόλιο που σώζει ζωές σχεδόν κάθε επαγγελματίας υγείας παγκοσμίως.

«Ακούγεσαι περισσότερο σαν Δόκτωρ Φάουτσι παρά σαν ισοβίτης», είπε ο ναύαρχος. «Θα ήθελες να πεις γιατί αρνήθηκες το τρύπημα;»

«Δεν αρνήθηκα τίποτα. Είμαι ανεμβολίαστος γιατί είναι μέρος του σχεδίου, του σχεδίου του Προέδρου Τραμπ», είπε ο Milley.

«Τι γίνεται με τον Όστιν; Είναι μέρος του σχεδίου του προέδρου;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα. Καλύτερα να ρωτήσεις τον Πρόεδρο Τραμπ αν θέλεις συνεκτικές λεπτομέρειες», είπε ο Milley.

«Αυτή θα είναι η απάντησή σας σε κάθε ερώτηση, ήταν το σχέδιο του Τραμπ;» ρώτησε ο ναύαρχος.

Ο Milley χασμουρήθηκε. «Δεν μου αρέσει πια να μιλήσω».

Ο ναύαρχος Crandall έδειξε τα email που είχε στείλει ο Milley στον Ώστιν. Σε ένα, ο Milley αναφέρθηκε στα μη εμβολιασμένα μέλη της υπηρεσίας ως «αντιαμερικανούς τραμπιστές» και «υποχρεώσεις». Έγραψε ότι ήταν υπέρ της απόλυσης ή του στρατοδικείου κάθε αντι-εμβολιαστή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Ο κατηγορούμενος είναι ένα μπερδεμένο άτομο», απευθυνόταν ο ναύαρχος στο πάνελ. «Ήξερε ότι το εμβόλιο σκότωσε και ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους νεαρούς άνδρες, αλλά ήθελε να τους διώξουν όλους και να τους αντικαταστήσουν με στρατιώτες που θα ήταν χαρούμενοι να εμβολιαστούν. Μου κάνει εντύπωση ότι ήλπιζε να σκοτώσει τον στρατό, κυριολεκτικά».

Ο Milley έμεινε σιωπηλος.

«Και μετά το έχουμε κι αυτό», είπε ο ναύαρχος, διαβάζοντας από τα γραπτά του Milley. «Όπως ξέρεις, Λόιντ, θα συνταξιοδοτηθώ σύντομα. Μάλλον θα πρέπει να κάνω μόνιμες διακοπές στο σπίτι του φίλου μας, αλλά δεν θέλω να είναι στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ενός στρατηγού. Μου αξίζουν περισσότερα.

«Πάντα καταλήγει σε νόμισμα fiat», συνέχισε ο ναύαρχος Crandall. «Παρατηρήσαμε ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στις πρόσφατες καταδίκες: διορισμένοι και εκλεγμένοι αξιωματούχοι που εγκρίνουν εμβόλια ή μετρητά στην Ουκρανία λαμβάνουν αδήλωτες, παράνομες μίζες. Ο Milley δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν δεν τον πιάναμε όταν το κάναμε, θα τα έφτιαχνε με τον Zelenskyy αυτή τη στιγμή».

Έδειξε αντίγραφα μιας αεροπορικής απόδειξης και έναν αριθμό επιβεβαίωσης, που είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει απο το DC για τη Βαρσοβία στις 28 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τη σύλληψή του. «Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν εκεί και θα κυνηγούσαμε σωσιες ή τα Deep Fake του σε όλη τη χώρα. Αν δεν ήταν δειλός, θα παραδεχόταν ότι μισεί τον Πρόεδρο Τραμπ. Θα ήταν περήφανος για αυτό. Θα απολάμβανε και θα καυχιόταν αυτό το μίσος όπως έκανε ιδιωτικά με τους φίλους του στο Deep State».

«Δεν είναι καλή μέρα για ψάρεμα», είπε ο Milley.

Αλλά ο ναύαρχος Crandall δεν χρειάστηκε να ψαρέψει. Είχε μια πληθώρα ψηφιακών εγγράφων, πολλά ηλεκτρονικά υπογεγραμμένα από τον κατηγορούμενο, που κάλυπταν τις αλληλεπιδράσεις του Milley με τους Deep Staters στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής αλληλογραφίας με τον Zelenskyy, τον Γάλλο Αρχηγό Άμυνας Thierry Buckhard και τον Αρχηγό του Καναδικού Στρατού της Jocelyn Paul, με λεπτομέρειες σχεδιάζει να πείσει τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους να περικόψουν τη στρατιωτική χρηματοδότηση και να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια για να αγοράσουν εμβόλια ή να τα στείλουν στην Ουκρανία. Ο ναύαρχος είχε επίσης ένα βίντεο της διπλής συνάντησης του Milley με τους Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ στις 2 Οκτωβρίου 2020, έναν μήνα πριν από τις εκλογές, με τον Milley να λέει στον Μπάιντεν: «Αν δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από τον Τραμπ με έναν τρόπο, και Ο Θεός ξέρει ότι προσπαθήσαμε, θα το κάνουμε με άλλο και θα τον κάνουμε να εύχεται να ήταν νεκρός. Η προεδρία σας, σαν μελλοντικός Πρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν, αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι εγγυημένη. Η προεδρία σας, το όραμά μου».

«Θα μετανιώσετε για αυτό που συμβαίνει εδώ σήμερα», είπε ο Milley. «Ο Ζελένσκι είναι καλός τύπος, λευκό καπέλο, όπως λες. Θυμάστε όταν ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι αυτός και ο Ζελένσκι είχαν μια «τέλεια συνομιλία»; Έδινε σήμα ότι ο Zelenskyy είναι καλός τύπος, όπως εγώ».

Το πάνελ διαφώνησε, συζητώντας μόνο 15 λεπτά πριν βρει τον Milley ένοχο για προδοσία και τον καταδίκασε να κρεμαστεί από το λαιμό μέχρι να πεθάνει.

«Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Είμαι στρατηγός», διαμαρτυρήθηκε ο Milley.

«Όχι πια», απάντησε ο ναύαρχος.

Στη συνέχεια, ο ναύαρχος Crandall σχολίασε ότι ο Milley ήταν κάποτε ένας υποδειγματικός αξιωματικός, που τελικά κατακλύθηκε από την τρέλα και την ακατανίκητη απληστία.

Η ημερομηνία εκτέλεσης έχει προγραμματιστεί για τις 13 Οκτωβρίου.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις