Ο αστρολόγος που προέβλεψε την 7η Οκτωβρίου για το Ισραήλ λέει τι θα συμβεί στη συνέχεια


Στις 14 Οκτωβρίου 2023,

θα συμβεί μια δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου του Saros 134, η μέγιστη φάση της οποίας μπορεί να παρατηρηθεί στην Αμερική – στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τη Βραζιλία.


 Η έκλειψη έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους συνωμοσιολόγους και τους αριθμολόγους, καθώς αποτελεί μέρος μιας αλυσίδας εκλείψεων που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017. Ακριβώς έξι χρόνια, έξι μήνες, έξι εβδομάδες και έξι ημέρες βρίσκονται μεταξύ 21 Αυγούστου 2017 και 8 Απριλίου 2024:

 


Τα κύρια γεγονότα που ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2017 θα πραγματοποιηθούν φυσικά γύρω στις 8 Απριλίου, αλλά κάθε έκλειψη του κύκλου είναι ένα ορόσημο και η 14η Οκτωβρίου θα είναι το τελευταίο ορόσημο πριν από τη γραμμή τερματισμού.

Φυσικά, στις 14 Οκτωβρίου, όλοι οι αστρολόγοι γουάνγκαν με τρομερή δύναμη, αλλά το πιο ενδιαφέρον σήμερα φαίνεται να είναι το γουάνγκ του Ινδού Βεδικού αστρολόγου, ο οποίος προηγουμένως είχε προβλέψει με επιτυχία πολλά πράγματα και στις 4 Οκτωβρίου έδωσε μια γενικά εκπληκτική πρόβλεψη:

 

Όπως ανέφερε αυτός ο νεαρός άνδρας, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2023, θα σχηματιστεί ένας συνδυασμός στον ουρανό που παρατηρήθηκε τελευταία φορά στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποιου είδους μεγάλη, οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση που θα οδηγήσει σε χιλιάδες θύματα. Η περιοχή εκδηλώσεων υποδεικνύεται ως εξής: 

 


Όλα θα ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, μετά την οποία τα γεγονότα θα κλιμακωθούν – το ένα θα προκαλέσει ένα άλλο, μεγαλύτερης κλίμακας. Η κορύφωση όλων αυτών θα γίνει γύρω στις 20 Οκτωβρίου – 28 Οκτωβρίου, με την 28η Οκτωβρίου να είναι η πιο επικίνδυνη μέρα.

Ο Νοέμβριος θα προχωρήσει σύμφωνα με το ημερολόγιο, αλλά η έκδοση 2.0 της 11ης Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί και η καταιγίδα που έσπειραν οι τρομοκράτες θα μαίνεται μέχρι τα μέσα του μήνα. Μπορεί να υπάρξουν παράλληλες φυσικές καταστροφές που θα συγκεντρωθούν στην ίδια περιοχή.

Δεν άκουσαν πολλοί την πρόβλεψη και όσοι άκουσαν το ξέχασαν αμέσως τρέχοντας στο κανάλι ενός άλλου διάσημου αστροπαθή-τηλεπαθητικού. Αλλά στις 7 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε στο Ισραήλ, όλοι θυμήθηκαν ξαφνικά την πρόβλεψη και είπαν: έτσι φαίνεται!

Έτσι, είναι πολύ πιθανό το αγόρι να είχε περίπου 90% δίκιο και τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, τα χειρότερα για τον κόσμο έρχονται, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Δεν αποκλείεται να συμβούν τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά ακόμα και χρήση πυρηνικών ή χημικών που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ατμόσφαιρα.Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 14 Οκτωβρίου και στην μερική σεληνιακή που γίνεται στις 28 Οκτωβρίου θεωρείται δύσκολο και για τις χώρες που αναφέρονται αλλά η πρώτη έκλειψη επηρεάζει και τις ΗΠΑ , Μεξικό, Τέξας, Παναμά κ.α και τον χάρτη του Πούτιν ενώ η δεύτερη επηρεάζει την Ελλάδα,την Αίγυπτο,την Τουρκία,την Γαλλία,την Ιταλία και την Ρωσία και άλλες χώρες.Η πρώτη σε σχέση με την Ελλάδα έχει κάτι παράξενο πάνω στα κτίρια και στη γη της που αποκαλείται κάτι σαν "ο μάγος και ο ταχυδακτυλουργός"οπότε τι θα συμβεί με τα κτίρια ή τα εδάφη θα τα εξαφανίσουν? Θα γίνει κάποιο"μαγικό" και θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί ή θα πάρουν αναβολή? Επίσης υπάρχουν και περίεργες συμπτώσεις ή αναπάντεχα γεγονότα σε σχέση με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση καθώς και με οικονομικές δοσοληψίες.Ποιά αντιπολίτευση? Λέμε τώρα.Ολοι εμπλέκονται με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι και για την Τουρκία θα είναι επίσης δύσκολα αυτά που θα ακολουθήσουν αλλά επειδή , είπαμε στατιστική είναι και ο καθένας εξηγεί αυτά που βλέπει πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του λάθους.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις