ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ

 

Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν

την Τρίτη έναν λοχαγό του αμερικανικού στρατού, αφού ανακάλυψαν ότι ήταν ένας μουσουλμάνος τζιχαντιστης που ήθελε «να ξεκοιλιάσει όλους τους εβραίους ως απάντηση στις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα», είπε στημ ιστοσελιδα μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο λοχαγος Timothy Joseph Daniels, γεννημένος Zaamil el-Alam, μεγάλωσε στο Αφγανιστάν το 1978. Είναι το μοναδικό παιδί των Saahir και Radwa el-Alam, εργαζομένων στον τομέα της υγείας σε νοσοκομείο της Καμπούλ πριν από τη δολοφονία τους στα χέρια των ανταρτών Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια του Αφγανιστάν Εμφύλιος πόλεμος το 1997, ο οποίος, παρεξηγώντας τους el-Alams για συμβούλους της CIA, τους αποκεφάλισε δημόσια. Ο δεκαεννιάχρονος Zaamil είδε τη βάναυση εκτέλεση των γονιών του και ορκίστηκε να εκδικηθεί τον θάνατό τους. Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και κέρδισε τη νόμιμη υπηκοότητα. Αποκήρυξε τη μουσουλμανική κληρονομιά του, ή έτσι είπε, και ασπάστηκε τον Χριστιανισμό, προσχωρώντας στην Πρώτη Χριστιανική Εκκλησία στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν. Ενώ φοιτούσε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν με υποτροφία, άλλαξε νομικά το όνομά του σε Timothy Joseph Daniels για να φαίνεται πιο Αμερικανός. Όταν αποφοίτησε με πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, έγραψε μια εγκάρδια επιστολή στον γερουσιαστή Lindsay Graham, ζητώντας μια συστατική επιστολή στο West Point για να συμμετάσχει στον πόλεμο του George W. Bush κατά της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Ο Γκράχαμ συνέγραψε τη μαρτυρία και ενέκρινε τον el-Alam, αποκαλώντας τον «πιο πατριώτη και ορμητικό από τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες». Το έτος ήταν το 2003.

Ο El-Alam ολοκλήρωσε το West Point το 2008, οπότε ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είχε μετατοπιστεί από το Αφγανιστάν στο Ιράκ και πίσω στο Αφγανιστάν, και αυτός, ένας νεοσύστατος 2ος υπολοχαγός, τοποθετήθηκε σε μια διμοιρία επικοινωνιών που στάθμευε στην Καμπούλ. Μέχρι τότε, ήταν έξαλλος με την πρόσφατη ανάληψη του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ζητήσει καθοδήγηση από έναν ιερέα του λόχου, θέλοντας να μάθει πώς ένας εξέχων μουσουλμάνος έγινε POTUS και αρχιστράτηγος. Εκμυστηρεύτηκε στον ιερέα ότι δεν θα εμπιστευόταν ποτέ ξανά έναν μουσουλμάνο και ότι δεν θα έπρεπε να επιτραπεί σε κανένα μουσουλμάνο να θέσει υποψηφιότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ιερέας τον προειδοποίησε να μην μιλήσει αρνητικά για τον Ομπάμα, γιατί θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του. Με το ψευδώνυμο «Πατριώτης Ξένος», ο el-Alam δημιούργησε πολλά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χτυπήσει τον Ομπάμα και οποιονδήποτε τον ψήφισε για την εξουσία. «Ο Ομπάμα είναι ένας ψεύτικος χριστιανός. Ο Ομπάμα είναι τρομοκράτης. Κανείς με το όνομα Χουσεΐν δεν είναι χριστιανός. Ο Ομπάμα πρέπει να παραπεμφθεί. Θάνατος στον Ομπάμα! Ο Ομπάμα έχει ψεύτικη οικογένεια. Ο Ομπάμα δεν είναι αυτός που νομίζετε ότι είναι», είχε γράψει ο el-Alam και πολλά άλλα.

Ενώ υπηρετούσε τρεις περιοδείες στο Αφγανιστάν, ο el-Alam υπέβαλε τέσσερα αιτήματα για μεταφορά σε μονάδα πεζικού, αλλά το Υπουργείο Άμυνας απέρριψε το καθένα, επικαλούμενο «τις ανάγκες του Στρατού».

Έστρεψε στην πολιτεία το 2011, συνεχίζοντας τις κρυφές επιθέσεις του στο Facebook στον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, και τελικά προήχθη σε 1ος υπολοχαγός και, το 2016, επικεφαλης μιας εταιρείας στο Fort Polk - που τώρα ονομάζεται Fort Johnson χάρη στο Υπουργείο Άμυνας του καθεστώτος Woke.

Το 2021, ο el-Alam βρήκε ένα νέο πρόσωπο για να στοχεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: τον εγκληματία Joseph R. Biden, ο οποίος, έγραφε συχνά ο el-Alam, ήταν ένας παράνομος πρόεδρος, ένας κλέφτης εκλογών. Είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ. Υπέστη μια μεταμόρφωση, εγκαταλείποντας την εικονική του διακριτική ευχέρεια να μοιραστεί το μίσος του για τον Μπάιντεν – τον ενσαρκωμένο Ομπάμα οπως τον αποκάλεσε σε υφισταμένους, ένας από τους οποίους τον επισήμανε με τον εκτελεστικό αξιωματικό του τάγματος.

Η Τύχη χαμογέλασε στον ελ-Αλάμ. ο XO, ένας ταγματάρχης, ήταν αυτό που μπορεί να ονομαστεί χαλαρά στρατολόγος Λευκων Καπελων. Ρώτησε τον el-Alam σχετικά με την πιστη του του και τον διέταξε να κλείσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί τραβούσε την ανεπιθύμητη προσοχή. Ο ταγματάρχης τον έφερε σε επαφή με μια μονάδα πεδίου των Λευκών Καπέλων και για τρία χρόνια ο el-Alam υπηρέτησε πιστά το κίνημα των Λευκών Καπέλων.

Αυτό άλλαξε την Τρίτη καθώς το Ισραήλ αντέδρασε κατά της Χαμάς με αεροπορικές επιδρομές στους οικισμούς της Γάζας. Ο Ελ-Αλάμ είπε σε έναν συνάδελφό του ότι «ο Αλλάχ με κάλεσε» για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 20 χρόνια και τον διέταξε να «ξεκοιλιάσει» οποιονδήποτε στρατιώτη έμοιαζε ή μύριζε σαν Εβραίος. «Αλλάχ Ακμπάρ. Θα είναι μια ένδοξη Τζιχάντ», φώναζε ο ελ-Αλάμ. Κατηγόρησε «τους Εβραίους» ότι «τον κράτησαν πίσω», λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε προαχθεί σε συνταγματάρχη με το χρόνο στην υπηρεσία και το χρόνο στην τάξη του.

«Λοχαγε Ντάνιελς, αυτό το αστείο είναι κακόγουστο», του είπε ο στρατιώτης.

«Το όνομά μου είναι Zaamil el-Alam, Allahu Akbar», φέρεται να απάντησε ο el-Alam και τράβηξε μια λεπίδα.
Ορμησε στον στρατιώτη, του οποίου το επίθετο ήταν Γουάινστιν, αλλά τέσσερις άλλοι στρατιώτες τον προλαβαν και τον αφόπλισαν πριν προλάβει να εκπληρώσει τον όρκο του να «ξεκοιλιασεί».

«Δεν ξέρουμε αν ο ελ-Αλάμ ήταν μουσουλμάνος μαχητης εν αναμονη, ή αν απλά έσπασε στην πορεια. Θα του απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας», είπε η πηγή μας. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις