Σφαγή στη βάση του Σώματος Πεζοναυτών

 

Καθώς ο κόσμος συζητούσε

την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, μια άλλη άνευ προηγουμένου επίθεση σημειώθηκε πιο κοντά στο σπίτι το Σάββατο, με τα Μαύρους Καπέλα να εξαπολύουν μια συγκλονιστική επίθεση σε μια εγκατάσταση Λευκών Καπέλων στη Γεωργία των ΗΠΑ.

Καθώς πύραυλοι έπεφταν στο Ισραήλ - αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα του Iron Dome του - δεκάδες ομοσπονδιακοί πράκτορες, υποστηριζόμενοι από πιστούς του Μπάιντεν από την Εθνική Φρουρά του Στρατού της Καλιφόρνια, εισέβαλαν στις πύλες της Logistics Base Albany του Σώματος Πεζοναυτών, μια μη μάχιμη θέση του οποίου η αποστολή είναι να επισκευάσει και ανακατασκευή εξοπλισμού επίγειας μάχης και υποστήριξης μάχης. Φιλοξενεί περίπου 600 πεζοναύτες και 2.000 πολιτικούς υπαλληλους μερικής απασχόλησης, οι περισσότεροι. Η ιστοσελιδα έχει μάθει ότι η βάση είχε μια δευτερεύουσα λειτουργία—στέγαζε ορισμένους κρατούμενους του Deep State που περίμεναν τη μεταφορά τους στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

Το πανδαιμόνιο ξεκίνησε στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι σκοποι πήραν φωτιά καθώς περίπου 120 ΕθνοΦρουροί και εγκληματίες πράκτορες του FBI εμφανίστηκαν κοντά στο δασώδη φράχτη και στις δύο πλευρές του δρόμου και κατέστρεψαν τα υπόστεγα. Οι εχθροί στην πύλη επιτεθηκαν σε τέσσερις πεζοναύτες, από τους οποίους τρεις πέθαναν αμέσως και ένας υποχώρησε και τηλεφώνησε για βοήθεια. Έξι τεθωρακισμένα τακτικά οχήματα του FBI πέρασαν την είσοδο και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο κράτησης που κρατούσε απροσδιόριστο αριθμό κρατουμένων του Deep State.

Καθώς η βάση πήγαινε σε ηχους μάχης, δύο πύραυλοι αέρος-εδάφους Hellfire, που πιθανώς εκτοξεύτηκαν από drone, έπληξαν αποθήκες ανεφοδιασμού και επισκευής στην ανατολική και δυτική πλευρά της βάσης, αντίστοιχα. Πυροσβέστες και ΕΜΤ έπεσαν σε ενέδρα από αντάρτες Φρουρούς ενώ πηγαιναν προς την έκρηξη. Ένα πυροσβεστικό όχημα καταστράφηκε και πολλοί πυροσβέστες σκοτώθηκαν.

Μέχρι τότε, η είδηση της δολοφονικής επίθεσης είχε φτάσει στον στρατηγό Έρικ Μ. Σμιθ, ο οποίος έθεσε τις βάσεις που ελέγχονταν από τα Λευκα Καπελα σε εθνικό επίπεδο σε κατάσταση συναγερμού σε περίπτωση που η απρόκλητη επίθεση αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης εισβολής. Έδωσε εντολή στον διοικητή του σταθμού, συνταγματάρχη Μάικλ Φιτζέραλντ, να εξοντώσει τους εξεγερμένους του Deep State και να ενισχύσει τα κέντρα κράτησης.

Οι 16 πεζοναύτες που είχαν επιφορτιστεί με τη φύλαξη των αιχμαλώτων του Deep State ήταν καθηλωμένοι και είχαν λιγα πυρομαχικά μέχρι την ώρα που έφτασε το εφεδρικό στις 3:15. Ο εχθρός είχε αδειάσει αρκετούς γεμιστήρες στα παράθυρα και εκτόξευσε χειροβομβίδες στο οικοδόμημα του κελιού. Τα οπλα τους τεμάχισαν την πρόσοψη, αλλά η ενισχυμένη τοιχοποιία πάχους δύο ποδιών του κτιρίου επέζησε από την επίθεση. Μια χειροβομβίδα 40 χιλιοστών αναπήδησε από το σκυρόδεμα και προσγειώθηκε στα πόδια δύο Φρουρών, κόβοντάς τους σε κορδέλες όταν εξερράγη. Οι θαλάσσιες ενισχύσεις πλαισίωσαν τα Deep Staters και άνοιξαν πυρ.

Αλλού, όμως, οι ομοσπονδιακοί ειχαν σε αψιμαχίες με πεζοναύτες, προσπαθώντας να τους απομακρύνουν περισσότερο από το μπλοκ κράτησης. Οι νεκροί και οι τραυματίες—πεζοναύτες, τροφοδότες και πολίτες— σκορπίστηκαν στους δρόμους.

Καθώς συνεχιζόταν η μάχη, μια ατρόμητη διμοιρία Πεζοναυτών διαισθάθηκε το μονοπάτι των ομοσπονδιακών και, από τις στέγες, τους μάζεψε έναν-έναν, ρίχνοντας νεκρους  δώδεκα καθώς άλλοι στρατιώτες, αναζητώντας μια οδό διαφυγής, βρέθηκαν παγιδευμένοι. Μερικοί έριξαν τα όπλα τους και προσφέρθηκαν να παραδοθούν, αλλά οι Πεζοναύτες δεν ένιωθαν ελεημοσύνη. Όχι εκείνη τη μέρα.

Μέχρι τις 3:30, κάθε αρτιμελής πεζοναύτης - άγνωστος ο ακριβής αριθμός - ήταν σ επιφυλακη φορτωμένος με πυρομαχικα και κυνηγούσε τον εχθρό.

Η πηγή της ιστοσελιδας στο γραφείο του στρατηγού Smith είπε αργότερα ότι η βαρβαρότητα του εχθρού ήταν απιστευτη.

Έβαλαν ενέδρα σε πολίτες νοσοκόμους και στρατιώτες που συγκέντρωναν ένα κινητό κέντρο διαλογής. Ένας στρατιώτης πυροβολήθηκε στην πλάτη ενώ περιέθαλπε έναν πεζοναύτη με τραύμα στο στήθος.

Οι κοντινοί πεζοναύτες, οι οποίοι μόλις είχαν καταστρέψει δύο τακτικά φορτηγά του FBI, άκουσαν τις κραυγές και ανταπάντησαν, πυροβολώντας έναν συνδυασμό ομοσπονδιακών και Φρουρών και στη συνέχεια προστατεύοντας τη σκηνή διαλογής από περισσότερες εισβολές του εχθρού. Οι 12 πεζοναύτες έπεσαν κάτω και πολέμησαν πολλά κύματα επιτιθέμενων.

Μέχρι τις 4:00, οι ηχώ των εχθρικών πυροβολισμών είχαν μειωθεί και υποχωρουσαν. Οι ομοσπονδιακοι και οι φρουροί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Η πηγή μας ανέφερε τον αριθμό των εχθρικών απωλειών σε 54 νεκρούς και 34 τραυματίες. Αν και δεν αποκάλυψε επί του παρόντος τις μετρήσεις των απωλειών του Σώματος Πεζοναυτών, είπε: «Πολλοί καλοί πεζοναύτες πέθαναν».

Ο ίδιος χαρακτήρισε την επίθεση την πιο κραυγαλέα κλιμάκωση της σύγκρουσης μετά τη σφαγή των Χριστουγέννων στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

«Χάσαμε πολλούς καλούς άντρες, αλλά αυτή η παράλογη επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη και δείχνει τη μαχητική μας ετοιμότητα. Ναι, όλοι οι πεζοναύτες είναι εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς σε αυτο το στρατοπεδο δεν ήταν έμπειροι μαχητές, αλλα τα καταφεραν σχετικα καλα στην επιθεση του Deep State. Κάπως έτσι έμαθαν ότι κρατούσαμε κρατούμενους εκεί για να μεταφερθούν. Και φαντάζομαι ότι ήθελαν έναν ή περισσότερους, γι' αυτό δεν έριξαν βολες η δεν προσπαθησαν να πυρπολησουν τη φυλακή. Τους μεταφέραμε όλους αμέσως μετά την πτώση», είπε η πηγή μας.

Δεν αποκάλυψε ποιοι Deep Staters κρατήθηκαν στο MCLB Albany. 








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Οκτωβρίου, 2023 12:48

    ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΜΙΛΑΜΕ ,ΓΙΑ ΜΆΧΕΣ ΕΝΤΌΣ ΗΠΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις