ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ

 

Μερικά μέλη του Συμβουλίου Λευκών Καπέλων

αισθάνονται ότι πρέπει να μιμηθούν τη σκληρότητα και τη βαρβαρότητα της Χαμάς στις φαινομενικά αιώνιες μάχες τους ενάντια στο Βαθύ Κράτος, σύμφωνα με το πρακτικό μιας συνεδρίασης του συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μετά την επίθεση του Deep State στο MCLB Albany την περασμένη εβδομάδα.

Η ιστοσελιδα έλαβε άδεια να εξετάσει την αναφορά υπό τον όρο ότι δεν αποδίδουμε εμπρηστικά αποσπάσματα σε μεμονωμένους αξιωματικούς. Μας είπαν να αποφασίσουμε μόνοι μας ποιες δηλώσεις πληρούν αυτόν τον ορισμό και ελπίζουμε ότι έχουμε τηρήσει αυτό το αίτημα σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πρότυπα.

Παρόλο που και τα 12 μέλη καταδίκασαν τον βομβαρδισμό με ρουκέτες και τις επακόλουθες απαγωγές, βασανιστήρια και δολοφονίες Ισραηλινών αμάχων, τρεις επικρότησαν την ευρηματικότητα και την αποφασιστικότητα της Χαμάς, λέγοντας ότι η αντικατασκοπεία των μαχητών ξεπέρασε τη δική τους, επικαλούμενη την αποτυχία τους να καταλάβουν την επίθεση στο Deep State του Σαββάτου στο MCLB Albany. Ο συνταγματάρχης John Bishop, διοικητής της 3ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, κατηγόρησε την εμπροσθοφυλακή πληροφοριών των Λευκων Καπέλων—Η.Π.Α. Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού και Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών—για τη μη αναχαίτιση ή την ακατάλληλη αποκρυπτογράφηση της συνομιλίας του Deep State που θα μπορούσε να είχε επιτρέψει στα Λευκα Καπελα να αποτρέψουν την επίθεση, πιθανώς με ένα προληπτικό χτύπημα. Έθεσε την πιθανότητα διείσδυσης των Deep Staters στο Cyber Command, κάτι που ο στρατηγός Smith αντέδρασε λέγοντας ότι «οι άνθρωποι μου» έλεγξαν όλους τους πράκτορες πληροφοριών, οι οποίοι επίσης κάνουν συχνά τεστ αληθειας.

«Ακόμη και με 10.000 ειδικούς που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο δεν θα καταλαβαιναμε τα πάντα», είπε ο στρατηγός Σμιθ. «Είναι εύκολο να τονίζεις τις αποτυχίες και τις χαμένες ευκαιρίες, ενώ αγνοείς τις επιτυχίες».

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά «χαμένες ευκαιρίες», κύριε. Όχι τώρα», είπε ο Μπίσοπ.

Η συζήτησή τους παρέπεμπε σε μια αποτυχία που η ιστοσελιδα δεν είχε ακούσει για τον μυστηριώδη θάνατο του Ταγματάρχη του Στρατού των ΗΠΑ Andrew Cotter, ο οποίος τον Μάρτιο συμμετείχε σε πολυεθνική στρατιωτική άσκηση στην Ταϊλάνδη όταν βρέθηκε νεκρος σε ένα μπάνιο, αφού συνάδελφοι στρατιώτες κλώτσησαν την πόρτα . Το σώμα του είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ για νεκροψία, αλλά με εντολή του Λόιντ Όστιν, το Υπουργείο Άμυνας απαγόρευσε το αίτημα του γενικού νοσοκομείου, λέγοντας ότι το Υπουργείο Άμυνας θα ερευνούσε τα αίτια του θανάτου μόλις επαναπατριστεί το πτώμα του Κότερ. Το Υπουργείο Άμυνας θα έλεγε αργότερα, «δεν περιλαμβάνεται κανένα ιχνος δολοφονιας». Ωστόσο, ο συνταγματάρχης Bishop είπε ότι ο Cotter ήταν ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο των Λευκων Καπελων που πέθανε από "φυσικά αίτια" με δύο τρύπες από σφαίρες στο κεφάλι του.

«Είναι ώρα για τη Χαμάς στο Βαθύ Κράτος», είπε ένα μέλος του συμβουλίου. «Όχι άλλα παιχνίδια. Όχι πια να διαλέγονται. Όχι άλλες εκπλήξεις.”

Ένας άλλος είπε: «Συμφωνώ. Ας πάμε μεχρι τερμα σαν τη Χαμάς. Γνωρίζουμε που βρίσκονται οι διεφθαρμένοι αξιωματικοί και πολιτικοί, όπου ζουν και εργάζονται. Δεν λέω ότι θα θέσουμε σε κίνδυνο τους αθώους, τα παιδιά, τις οικογένειες. Έχουμε εκπαιδευτεί για να μετριάζουμε αυτούς τους κινδύνους. Αλλά το μόνο που κάναμε είναι να είμαστε αντιδραστικοί και πρέπει να είμαστε προληπτικοί. Με τη FEMA, αντιδρούμε. Με τον Μάουι ήμασταν αντιδραστικοί. Επιλύουμε προβλήματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνουν προβλήματα από την αρχή. Όταν αντικαταστησατε τον στρατηγο Berger, είπατε ότι θα αλλάζατε τακτική, αλλά ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο. Αυτοί οι τύποι της Χαμάς, και νομίζω ότι είναι βρώμικα ζώα, αλλά η ηγεσία τους ξέρει πώς να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση».

«Προτείνετε», είπε ο στρατηγός Σμιθ, «απλώς να πάμε με όπλα, αμέριμνοι και θέλοντας;»

«Ίσως να είναι καλύτερο από το να τριγυρνάς κρυφά στο σκοτάδι», είπε ένα άλλο μέλος του συμβουλίου. «Δεν λεω οχι στους δημόσιους αποκεφαλισμούς».

Όπως πάντα, ο στρατηγός Σμιθ είπε ότι έλαβε σοβαρά υπόψη του όλες τις συμβουλές και θα το σκεφτει.

Η υπόλοιπη συζήτησή τους ήταν συνηθισμενες, συζητήσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας σε ευάλωτες εγκαταστάσεις.

Η συζήτησή τους, ωστόσο, αποκάλυψε την έκταση των απωλειών των πεζοναυτών στο MCLB Albany: 12 νεκροί και 21 τραυματίες, με 14 να χρειάζονται νοσηλεία. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις