Ένα δίλεπτο βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε

 

Μέσα σε 2 λεπτά,

ο Γερμανός μεγαλοδικηγόρος Reiner Fullmich εξηγεί πώς η ελίτ του World Economic Forum, μέσω του προγράμματος “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες” ελέγχει τις κυβερνήσεις ώστε να εφαρμόσει την ατζέντα της. Και εξηγεί με δύο προτάσεις ποια είναι αυτή.

Και βέβαια δεν παραλείπει να αναφέρει και τους λόγους αυτής της ατζέντας.. .Τι δηλαδή προσπαθούν μέσω αυτής να καταφέρουν ο Κλάους Σβαμπ και οι μαριονέττες του…

Αγαπητοί συνωμότες, που με κόπο προπαγανδίζετε πως όλα αυτά είναι “συνωμοσιολογίες” θρησκόληπτων, αμόρφωτων, χαμηλού επιπέδου “ψεκασμένων”, ακροδεξιών, φασιστών και προσφάτως “Ρωσόφιλων”….

Τις υποθέσεις σας τις έχουν κάνει φύλλο και φτερό οι σοβαρότεροι δικηγόροι, ερευνητές, επιστήμονες, καθηγητές και πνευματικοί άνθρωποι του πλανήτη.

Την ατζέντα σας πλέον την ξέρει κι ο περιπτεράς. Σας έχουν μείνει ένα μάτσο υπνωτισμένοι τηλεθεατές. Και απέναντι σας έχετε πλέον αφυπνισμένα λιοντάρια.

Καλή τύχη!

Ένα δίλεπτο βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε

 

Νομίζουμε πως τώρα εφόσον είδατε το βίντεο θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι ο Γερμανός δικηγόρος τα είπε όλα μέσα σε δυο λεπτά και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό το οποίο μέχρι τώρα επικρατούσε στον πλανήτη και επηρέαζε τις ζωές όλων μας.. Μας έδειξε και το ποιοι το κάνουν, και το πως το κάνουν αλλά και το γιατί το κάνουν.. Μέσα σε δυο λεπτά… Και απευθυνόμενοι σε όσους δεν έχουν εντρυφήσει σε όλα αυτά, τους συμβουλεύουμε να πάρουν τα λόγια αυτού του ανθρώπου ως εφαλτήριο για να κάνουν τη δική τους έρευνα, η οποία να είναι σίγουροι ότι θα τους οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν μπορούν να φανταστούν…

Βέβαια κάποιοι μπορεί να τα πάρουν αψήφιστα όλα αυτά και να τα θεωρήσουν φαντασιοπληξίες.. Αν το κάνουν είναι άξιοι της μοίρας τους….. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μπράβο ρε παικταρά Fullmich!!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα "εκπαιδευμένα" υπάκουα παιδιά φαίνονται ποιά είναι στον πλανήτη που ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Mr και φυσικά η "πανδημία" αποσκοπούσε στο να καταστρέψει όλες τις υποδομές της ζωής μας και να μας κάνει εξαρτημένους από τις κυβερνήσεις, εκτός από την μείωση του πληθυσμού.Οπως έχω ξαναπεί νομίζω το 2024 θα ξεκινήσουν δικαστήρια για τα εμβόλια αν φυσικά δεν σκεφτούν να προκαλέσουν κάτι τρομακτικό για να μην γίνουν ποτέ αυτές οι δίκες αλλά νομίζω ότι πλέον το θέμα θα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και θα αφορά πολλές χώρες.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις