ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΛΥΣΗ


Ας αναλύσουμε την κατάσταση:

1. Το Ισραήλ επέλεξε να αγνοήσει πληροφορίες από Αιγύπτιους αξιωματούχους για μια μεγάλη επίθεση που προερχόταν από τη Χαμάς.

2. Πολλοί πρώην στρατιώτες των IDF & προσωπικό των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο και είπαν ότι υπάρχει μηδενική πιθανότητα το Ισραήλ να μην γνώριζε εκ των προτέρων αυτή την επίθεση ή να μην μπορούσε να την αποτρέψει.

3. Μόλις παρακολουθήσαμε ανεπαρκείς τρομοκράτες με ανεμόπτερα να πετούν μέσα σε μια από τις πιο ισχυρά αμυνόμενες και επιτηρούμενες χώρες του πλανήτη.

4. Μέσα σε 48 ώρες από την επίθεση, βλέπουμε τώρα ξαφνικά τεράστια υποστήριξη για έναν αμερικανικό πόλεμο με το Ιράν και τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Η κατάσταση στο Ισραήλ φέρνει μνήμες από το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου. Και στα δύο σενάρια, η αμερικανική κυβέρνηση έλαβε πληροφορίες πριν από τις επιθέσεις, αλλά επέλεξε να μην αποτρέψει τις επιθέσεις.

Ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν τις ζωές των ίδιων τους των πολιτών προκειμένου να προωθήσουν τους γεωπολιτικούς τους στόχους- το Περλ Χάρμπορ έδωσε τη δικαιολογία για την είσοδο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.  Η 11η Σεπτεμβρίου έδωσε τη δικαιολογία για την εισβολή στη Μέση Ανατολή και τη δραστική επέκταση του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος και του μηχανισμού παρακολούθησης (Patriot Act).

Αυτά ήταν βάναυσα και εξαιρετικά τραυματικά γεγονότα που όλοι μας γίναμε μάρτυρες και το συναισθηματικό τραύμα και ο ψυχολογικός φόβος, προκάλεσαν στους ανθρώπους μια συναισθηματική φρενίτιδα - αυτό είναι σχεδιασμένο, καθώς σε μια τέτοια κατάσταση, κάθε κριτική σκέψη πάει περίπατο.

Οι άνθρωποι γίνονται εξαιρετικά ευεπηρέαστοι και βιάζονται να καταλήξουν σε εξαιρετικά επικίνδυνα συμπεράσματα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ακριβώς αυτού: άνθρωποι που προηγουμένως ήταν ψύχραιμοι, χάνουν εντελώς το μυαλό τους ζητώντας γενοκτονία και μέσα στη φρενήρη δίψα τους για αίμα, παραβλέπουν κάποια ΣΟΒΑΡΑ σημαντικά γεγονότα:

1. Το γεγονός ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ταιριάζει

2. Αθώοι πολίτες απειλούνται με γενοκτονία και

3. Η κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή και ένας πόλεμος με το Ιράν θα μπορούσε να σημαίνει ότι ολόκληρος ο κόσμος θα παρασυρθεί στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό που συνέβη στο Ισραήλ ήταν προφανώς συγκλονιστικό και φρικτό να το βλέπεις, αλλά δεν εμπιστεύομαι τη λεγόμενη "αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών" του Ισραήλ, ούτε εμπιστεύομαι τα φίδια στην Ουάσιγκτον που καλούν σε πόλεμο με το Ιράν και σίγουρα δεν εμπιστεύομαι καμία από τις συναισθηματικά φρενήρεις αναφορές στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Θυμηθείτε ότι όταν το χάος βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, η ιστορία δείχνει ότι ΠΑΝΤΑ υπάρχει μια κρυφή ατζέντα που παίζεται και αυτή η κρυφή ατζέντα είναι ΠΑΝΤΑ σχεδιασμένη να εκμεταλλεύεται τα βασικά μας συναισθήματα για να διευκολύνει ένα επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν και είναι καιρός να μάθουμε να διατηρούμε το κεφάλι μας ήρεμο και το κριτικό μυαλό μας, ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε έξυπνα και να μην παρασυρθούμε στο να επιτρέψουμε να λάβουν χώρα φρικαλεότητες 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Aδύνατον να γνώριζαν κάτι οι διαχρονικά "κατατρεγμένοι", τα αθώα θύματα των χιλιετών και οι εμπόροι του θανάτου, της θηριωδίας και της συμφοράς........
    την στιγμή που είναι σε θέση να καταγράφουν επί εικοσιτετραώρου βάσεως κάθε στιγμή της ζωής του καθενός, ακόμη και κάθε ψίθυρο ανθρώπου πάνω στον έρημο πλανήτη. Μας κράζουν τα πουλιά με τις γελοιότητες των σημερινών ενημερώσεων ειδικά κάποιων που το παίζουν και πρωταθλητές στην δημοσιογραφία τρέχοντας να εξασφαλίσουν την συμπάθεια των γενοκτόνων τους.
    Για τέτοια κρέατα μιλάμε που τα αγοράζουν με την οκά για να μεγιστοποιούν τα ασήμαντα ως και ανύπαρκτα και να ελαχιστοποιούν τα αληθινά κακουργήματα.
    Και γιατί όχι μετα από τόσο σανό που μάσησαν τα τελευταία χρόνια για τον "ιό", να μείνουν νηστικοί από την βοειδοτροφή που τους ταίζουν!
    Κοιτάχτε τώρα τους "φουκαράδες" πως η τύχη τους ευνοεί και πάντα τους παραστέκει......... και τελείως συμπτωματικά εδώ, ο διπλός πράκτορας Zapruder βρέθηκε στο σημείο για να βιντεοσκοπήσει την δολοφονία του Κέννεντυ ακρίβώς την στιγμή που η Λιμουζίνα θα περνούσε μπροστά του μερικά μόνο μέτρα μακρυά.

    https://odysee.com/@Commando:7/The-Secret-Behind-the-Camera---Zapruder--911:d

    Εδώ οι εικόνες φρίκης στην Γάζα που ελάχιστα κανάλια θα τολμήσουν να τις δείξουν , από τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν.

    https://www.youtube.com/watch?v=PeuNRaNGQr8

    https://www.youtube.com/watch?v=yBQbhavr4RQ

    Όσο για το Ιράν, μετά το πολιτικό πραξικόπημα της 9/11, Ο στρατηγός Κλάρκ αποκαλύπτει τα σχέδια των σατανάδων του Πενταγώνου, για τις επτά χώρες που είχαν προγραμματίσει να κτυπήσουν σε πέντε χρόνια.

    https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις