ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

 

Τα Λευκα Καπελα

επιβεβαίωσαν το Σάββατο ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ο οποίος ήταν ύποπτος εδώ και καιρό ότι διοικούσε το Deep State από το εξωτερικό και είχε τα νήματα ολόκληρου του καθεστώτος Μπάιντεν, είχε τουλάχιστον έναν κλώνο, και πιθανώς πολλούς άλλους.

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσαν την Παρασκευή έναν πρακτορα της Μυστικής Υπηρεσίας σε συνολο τριών ατόμων που προστάτευε αυτό που φαινόταν ότι ήταν ο Χουσεΐν Ομπάμα, καθώς έκανε μια βόλτα στην παραλία Falmouth Heights της Μασαχουσέτης, μια βόλτα εξω απο το πλοίο μακριά από το φρούριο Martha's Vinyard του Ομπάμα.

Την προηγούμενη ημέρα, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER)με υποκλοπή ενός μη κρυπτογραφημένου email από την Tina Tchen, Εκτελεστική Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ομπάμα, προς τον εκπρόσωπο του Κονέκτικατ, Jim Himes (D). Στην επιστολή, η Tchen είπε ότι έγραφε κατ εντολη του «Προέδρου Ομπάμα», ο οποίος ήθελε να ξέρει αν θα έκανε ένα τζόκινγκ στο Falmouth το επόμενο απόγευμα και ότι ο Himes ήταν ευπρόσδεκτος να έρθει μαζί του, εάν το επέτρεπε το πρόγραμμά του.

Η αλληλογραφία, είπε η πηγή μας, προκάλεσε άμεσες υποψίες, επειδή τα αδημοσίευτα ταξιδιωτικά σχέδια του Ομπάμα κρυπτογραφούνται πάντα με σχεδόν άθραυστη κρυπτογράφηση. Το ARCYBER δεν εντόπισε απάντηση στο ερώτημα, εάν ο Himes έστειλε απάντηση.

Το email ανέβηκε στην αλυσίδα διοίκησης στον στρατηγό Σμιθ στο στρατόπεδο Πέντλετον και εκείνος, μετά από συνεννόηση με το Συμβούλιο των Λευκών Καπέλων, θεώρησε ότι η επιστολή άξιζε μια έρευνα, σε περίπτωση που ο αποστολέας ελεγε αληθεια και ο Ομπάμα εμφανιζόταν πράγματι στο Φάλμουθ. Και δεδομένου ότι η Tchen ονομάτισε ακριβώς το σημείο του ραντεβού, δεν είχε πολλά να χάσει, εφόσον οι Ειδικές Δυνάμεις απέφευγαν παγίδες ή ενέδρες που θα μπορούσαν να τους περιμένουν.

Πριν από τη δύση του ηλίου την Παρασκευή, μια μαύρη λιμουζίνα με φιμέ τζάμια τράβηξε την προσοχη στο χώρο στάθμευσης στη διασταύρωση Oyster Pond Road και Surf Drive, δίπλα σε έναν πλακόστρωτο ποδηλατόδρομο δίπλα στην παραλία. Τρεις άντρες με κοστούμια και μπλε γραβάτες βγήκαν από τη λιμουζίνα, ακολουθούμενοι από ένα μαύρο που έμοιαζε ακριβώς με τον Ομπάμα.

Περικυκλωμένος από την ομοσπονδιακή τριάδα, ο Ομπάμα, φορώντας μια μπλε αθλητική φόρμα και ένα ζευγάρι πεντακάθαρα παπούτσια μπάσκετ Nike, ξεκίνησε ασκήσεις προθέρμανσης, αγγίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών του και στρίβοντας τον στενό λαιμό του, καθώς καυχιόταν στους πράκτορες για την απαράμιλλη αθλητικότητά του.

Μετά από μερικές βαθιές κάμψεις στα γόνατα, είπε ότι ήταν έτοιμος να τρέξει και είπε στους πράκτορες να συμβαδίσουν μαζί του, αν και φορούσαν πουκάμισα με αλεξισφαιρα και παπούτσια oxford.

Έκαναν τζόκινγκ στον ποδηλατόδρομο όταν τέσσερις στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων εστρεψαν πάνω τους τα όπλα και διέταξαν την ασφάλεια του Ομπάμα να γονατίσει και να βάλει τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους.

"Τι συμβαίνει εδώ? Ποιοι είστε εσεις; Είναι άσκηση;» είπε ο Ομπάμα.

«Μείνε πίσω μου, κύριε Πρόεδρε», είπε ένας πράκτορας, με το χέρι του να βυθίζεται στο μπλέιζερ του.

Δύο σφαίρες χτύπησαν το κεφάλι του πράκτορα. Καθώς έπεσε, ένας δεύτερος με το όπλο στο χέρι, πήδηξε μπροστά από τον Ομπάμα και ούρλιαξε στο μικρόφωνό του στο πέτο για εφεδρικη βοηθεια. Προσπαθησε να πυροβολησει αλλα το μονο που καταφερε ηταν να πεσει νεκρός. Ο τελευταίος πράκτορας έπεσε μεσα σ ενα χαμο πυροβολισμών που έπληξαν και τον Ομπάμα.
Ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων κράτησε τον καρπό του Ομπάμα και ένιωσε τον παλμό του που εξασθενούσε.

"Γιατί?" Ο Ομπάμα γάργαρε και πέθανε.

Ανεξήγητα, το σώμα του επαθε αναφλεξη ξεκινώντας και από τα δύο χέρια και απλώνοντας στα χέρια και το στήθος. Οι Ειδικές Δυνάμεις προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες με άμμο και νερό, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες - οι φλόγες απανθρακώνουν γρήγορα καμένες σάρκες.

«Ελέγξτε τα πόδια του», φώναξε ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος είχε εκπαιδευτεί να εντοπίζει σωσιες και κλώνους.

Έβγαλαν γρήγορα τις κάλτσες και τα αθλητικά παπούτσια του Ομπάμα και είδαν ότι είχε πλατυποδία και ότι τα αθλητικά του παπούτσια είχαν διαμορφωθει για να χωρέσουν άτομα με προβληματικες καμάρες. Του κατέβασαν το παντελόνι. Ο Ομπάμα δεν είχε γεννητικά όργανα, κάτι που αποτελεί ένδειξη κλωνοποίησης.

Το σώμα έγινε πολύ ζεστό και σύντομα καταστραφηκε από τη φωτιά.

«Έχουμε τα υπολείμματα—μερικά οστά, δόντια», είπε η πηγή μας. «Το φλεγόμενο πράγμα είναι ένα πραγμα που δεν είχαμε ξαναδεί. Γνωρίζουμε ότι μπορούν να προγραμματιστούν κατά την ωρίμανση και να ανακληθούν όταν πλησιάζουν στη λήξη τους, αλλά αυτό είναι νέο για εμάς. Δεν ξέρω αν θα μάθουμε πολλά από τα λίγα που απομένουν».

Κάναμε στην πηγή μας μια καυτή ερώτηση, χωρίς λογοπαίγνιο: Πώς ένας κλώνος μιμείται έναν άνθρωπο χωρίς να συνειδητοποιεί ότι δεν έχει γεννητικά όργανα;

«Αυτές οι αηδίες εκκολάπτονται σε κυλίνδρους από μερικούς πραγματικά κακούς ανθρώπους. Δεν είναι του Θεού. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις», είπε.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε αν ο εκπρόσωπος Himes έφτασε ποτέ στην παραλία.

«Κανένα σημάδι του. Αν είχε εμφανιστει, πιθανότατα θα ήταν νεκρός αυτή τη στιγμή». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις