Οι πεζοναύτες καταλαμβάνουν τη βάση του Deep State σε μια αιματηρη μαχη

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

κατέλαβαν την Τετάρτη μια βάση της Εθνοφρουράς του Βαθεως Κράτους και σκότωσαν τον διοικητή της, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith που χαρακτήρισε ως «μετρημένη απάντηση» στην επίθεση του Σαββάτου στο MCLB Albany, η οποία άφησε δώδεκα πεζοναύτες νεκρούς και δύο φορές αυτός ο αριθμός τραυματιών.

Ο στρατηγός Smith, είπε η πηγή μας, επέλεξε διακριτικά τον στόχο αφού επιβεβαίωσε ότι αρκετοί νεκροί εχθροί ανήκαν στο 160ο Σύνταγμα Πεζικού του Στρατού της Καλιφόρνια στο στρατόπεδο San Luis Obispo, κυρίως μια στρατιωτική ακαδημία για την εκπαίδευση μονάδων της Καλιφόρνιας και άλλων δυτικών πολιτειών. Περιλαμβάνει σχεδόν 15.000 στρέμματα γης στην κομητεία Camp Luis Obispo, κοντά στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της βάσης, διαθέτει καταλύματα για έως και 1.500 αξιωματικούς και 15.000 στρατολογημένους, αλλά αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν την πληρότητα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μεταξύ 1984 και 2021, στέγασε περίπου 3.750 στρατιώτες και πολιτικο προσωπικο. Το 2012, ένας άντρας που ονομαζόταν Χουσεΐν προσπάθησε να "μαντρωσει" 1.500 στρέμματα για το νεοσύστατο Σώμα Νέων της FEMA και το «Yes, We Can!» του Ομπαμα Ταξιαρχία νέων στο κέντρο της πόλης, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, αυτά τα πραγματα δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, τουλάχιστον όχι στο Camp San Luis Obispo.

Ωστόσο, υπέστη μια ανώμαλη μετάβαση στα τέλη του 2021. Μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Υπουργείο Άμυνας του Lloyd Austin εκκένωσε αθόρυβα τη βάση, αναφέροντας ένα τρομερό ξέσπασμα COVID-19 και κατηγορώντας έναν μη εμβολιασμένο στρατιώτη ως φορέα. Θα χρειαστούν μήνες, ειχε πει ο Austin, για να καθαριστεί η βάση από τα σωματίδια του COVID-19.

Περίεργα πράγματα συνέβησαν εκείνη την εβδομάδα. Ανακάτεμα ηγεσίας. Μεταμεσονύκτια εντολές μεταφοράς. Οι στρατιώτες είπαν να μαζέψουν TO&E και να αναχωρήσουν αμέσως για επανατοποθέτηση. Παρά την υποτιθέμενη επιδημία, κανένας στρατιώτης που έφευγε δεν δοκιμάστηκε για COVID-19, κάτι που είναι εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη την εμμονή της διοίκησης με τα τεστ, τον εμβολιασμό και την ενίσχυση κάθε βραχίονα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Όστιν είτε κατασκεύασε είτε υπερέβαλε την κρίση. Οι καθοδηγητες δεν έφτασαν ποτέ και τα στρατεύματα επέστρεψαν στη βάση στις 3 Ιανουαρίου 2022. Όχι όμως και οι στρατιώτες που είχαν τραπεί σε φυγή μια εβδομάδα νωρίτερα. Ήταν σαν να είχαν αρπαχθεί και αντικατασταθεί με αξιωματικούς που στρατολογήθηκαν πιστοί στον Τζόζεφ Μπάιντεν και τον Λόιντ Όστιν. Αυτή η αλλαγή εξουσίας συνέπεσε με το στρατιωτικό δικαστήριο του Γκάβιν Νιούσομ στο Γκουαντάναμο.

«Δεν βλέπουμε κάποια σύνδεση, απλώς κάποιο περιεργο περιστατικό. Αυτό που συνέβαινε ήταν η κλιμάκωση που στελέχωσε ολόκληρες θέσεις με πιστούς και εγκαθιστούσε διοικητές τον Λόιντ Όστιν. Συγκέντρωναν "δικοθς τους". Μετά το λουτρό αίματος του Σαββάτου, ξέραμε από πού προέρχονταν, οι ομοσπονδιακοί και οι φρουροί», είπε η πηγή μας.

Μερικοί κρατούμενοι που επέζησαν από την επίθεση στο MCLB Albany ομολόγησαν «υπό εξαναγκασμό» ότι ακολούθησαν τις εντολές του αντισυνταγματάρχη Thomas Boothe –του αναπληρωτή διοικητή φρουράς του San Luis Obispo– αφού τους είπαν ότι προδότες του Σώματος Πεζοναυτών που αρνούνταν να αναγνωρίσουν την προεδρία του Μπάιντεν είχαν επιτάξει με το σχέδιο MCLB στον Alban χρησιμοποιήστε το ως χώρο για να επιτεθούν στους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους στις γενικές εκλογές του 2024. Ισχυρίστηκαν ότι στόχος τους ήταν να καταλάβουν τη βάση για λογαριασμό του Υπουργείου Άμυνας και αρνήθηκαν τις κατηγορίες ότι στάλθηκαν για να απελευθερώσουν κρατούμενους του Deep State από τη φυλακη κράτησης του MCLB Albany. Η πηγή μας είπε ότι οι επιζώντες είπαν μικρές αλήθειες για να κρύψουν πιο σημαντικά ψέματα.

Αν και δεν αναφέρεται από πηγές, η ιστοσελιδα πιστεύει ότι το χτύπημα στο MCLB Albany μπορεί να ήταν αντίποινα για τη σύλληψη του αντισυνταγματάρχη Bryan Keels, ο οποίος επέβλεπε τόσο το Camp Roberts όσο και το Camp San Luis Obispo πριν τον συλλάβουν οι ανακριτές του CID του Στρατού ως "ύποπτο για προδοσία". Τον Σεπτέμβριο.

Τρεις ιστορίες που έγιναν δεκτές ήταν οι πράκτορες του FBI που εκπαιδεύονταν μαζί με τους Φρουρούς, ο Κρίστοφερ Ρέι που επισκέφτηκε δύο φορές τη βάση τον Ιούνιο και ο Αντισυνταγματάρχης Μπουθ που διέταξε την επίθεση στο MCLB Albany.

« Ο Σμιθ και οι σύμβουλοί του πήραν το θέμα υπό την επιβλεψη τους και, καλά, δεν ασχολήθηκαν με αυτό. Είχαμε έναν τόνο πεζοναυτών που ηταν ετοιμοι για δράση λιγότερο από 300 μίλια μακριά στο Pendleton. Μερικές διμοιρίες είχαν μόλις γυρίσει σπίτι από το Maui και ήταν σε κάποιο R&R, αλλά ήθελαν να επιστρέψουν στον αγώνα. Το θέμα ήταν να εξαπολύεις μια μαζική επίθεση ή απλώς να κυνηγάς την ηγεσία. Με βάση τις ανακρίσεις, υπήρχαν περίπου 1.500-3.000 άτομα στο San Luis Obispo. Διαφορετικοί κρατούμενοι έδιναν διαφορετικές απαντήσεις. Αυτό που μας έλειπε στο C3 (ένας στρατιωτικός όρος για τις πληροφορίες, διοίκηση, έλεγχος και επικοινωνίες) το καλύψαμε με αλλες πηγες, όρεξη και δεξιοτεχνία», είπε η πηγή μας.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, 800 πεζοναύτες είχαν φτάσει στην κομητεία San Luis Obispo και έστησαν έναν καταυλισμό και ένα κινητό κέντρο διοίκησης στο Φυσικό Καταφύγιο Irish Hills. Εάν απαιτείται, περισσότερα θα έφταναν μέσω ελικοπτέρων και Ospreys.

Η ηγεσία επέβαλε αυστηρούς κανόνες εμπλοκής: Ο κύριος στόχος ήταν να πάρουν ζωντανούς τον Αντισυνταγματάρχη Boothe και το ανώτερο επιτελείο του, να δικαστούν για προδοσία, και να μην σφάζουν άσκοπα Φρουρούς που ήταν αφελείς στην ατζέντα του Boothe ή τους οποίους το Deep State είχε παραπλανήσει. . 

«Παρά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο, υπήρξε μια απόφαση, όχι συναίνεση, ότι τους άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία, ξέρετε, να αλλάξουν πλευρά, ελλείψει καλύτερου τρόπου διατύπωσης. Πάρτε τον Μπουθ, πυροβολήστε αν πυροβολισει και αποτρέψτε οποιονδήποτε να διαφύγει—αυτές ήταν οι εντολές».

Δεν είπε πώς 800 πεζοναύτες έφτασαν στην κομητεία απαρατήρητοι πριν από την οργάνωση του στρατοπέδου.

«Οι πεζοναύτες θέλουν να ζήσουν, να πολεμήσουν και να πεθάνουν με στολή. Η φύση αυτού του πολέμου μερικές φορές σημαίνει "παραλλαγη". Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να πω αν ήταν ντυμένοι πολίτες ή φορούσαν περούκες ή κάτι τέτοιο», είπε.

Τέσσερις διμοιριες, είπε, περικύκλωσαν τη βάση, η καθεμία πήρε διαφορετική κατεύθυνση πυξίδας, ενώ δύο διμοιρίες ελεύθερων σκοπευτών ετοιμάστηκαν να εισέλθουν για να "παρουν" τον Μπουθ, ο οποίος, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, θα κοιμόταν στο σπίτι του.

Εν τω μεταξύ, ειδικοί ηλεκτρονικών επικοινωνιών προετοίμασαν «εμπλοκές κινητών τηλεφώνων» για να εμποδίσουν οποιονδήποτε στη βάση του να καλέσει και ανέπτυξαν παρεμβολές που διέκοψαν τις στρατιωτικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, βασίστηκαν σε δημόσια διαθέσιμες συχνότητες GMRS κατά τη διάρκεια της εισβολής.

Οι διμοιρίες ελεύθερων σκοπευτών χρησιμοποίησαν μη θανατηφόρα δύναμη, βελάκια παράλυσης, για να υποτάξουν τέσσερις ένοπλους Φρουρούς που περιπολούσαν έξω από την κατοικία του Μπουθ.

Κατά τα άλλα, δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδίαζαν. Ένας απείθαρχος πεζοναύτης, μέλος μιας ομάδας κρούσης που αναζητούσε άλλους υψηλόβαθμους αξιωματικούς στη βάση, έκανε ενα περασμα στον στρατώνα και εξαπέλυσε επιθεση με οπλο ρευματος σε δώδεκα Φρουρούς που κοιμόντουσαν στις κουκέτες τους, φωνάζοντας: «Πάρτε λίγο! Να μαθετε! Αυτό είναι για τον Έρικ», καθώς φόρτωσε ξανά και έσφιξε τη λαβή φόρτισης και πυροβόλησε ξανά και ξανά. Ο Έρικ, όπως έμαθε αργότερα η ιστοσελιδα, ήταν αδερφικος φιλος του πεζοναύτη. Πέθανε στο Μάουι.

Ακολούθησε χάος. Καθώς οι πεζοναύτες έσυραν τον θλιμμένο αδερφό τους από τους αιματοβαμμένους στρατώνες, 40 ή 50 Φρουροί συγκεντρωσαν δυναμεις, πυροβολώντας όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Αλλά κανένας πεζοναύτης δεν χτυπήθηκε. Μέσα στην αναταραχή, οι Φρουροί δεν συνειδητοποίησαν ότι οι γεμιστήρες που έριχναν ηταν αδειοι. Στο σκοτάδι και 15 γιάρδες μακριά, οι Πεζοναύτες δεν είχαν άμεσο τρόπο να γνωρίζουν ότι οι Φρουροί δεν πυροβολούσαν αληθινά πυρομαχικά και, σύμφωνα με ROE, πυροβόλησαν. Οι Φρουροί κοιτούσαν ο ένας τον άλλο με απελπισια καθώς γκρεμίστηκαν σαν ντόμινο.

Εξακόσιοι πεζοναύτες εισέβαλαν στη βάση, άλλοι πεζοί και άλλοι με τεθωρακισμένα Hummers με αυτόματα όπλα της ομάδας και εκτοξευτές χειροβομβίδων Mark 19.

Η πηγή μας είπε ότι ήταν Πεζοναύτες εναντίον Φρουρών, από σπίτι σε σπίτι, κτίριο σε κτίριο, στυλ αστικού πολέμου. Οι συναγερμοί σταματησαν όταν μια ομάδα διείσδυσης πεζοναυτών σαμποτάρισε και παγίδευσε το ηλεκτρικό δίκτυο. Καθώς Πεζοναύτες και Φρουροί στους δρόμους αντάλλασσαν πυρά, η ομάδα ανιχνευτών/ελεύθερων σκοπευτών μπήκε στο σπίτι του Μπουθ και βρήκε αυτόν και έναν άνδρα κατώτερο αξιωματικό, που προφανώς ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μαζί, να ντυνονται βιαστικά για μάχη. Ο κατώτερος αξιωματικός πηρε ένα πιστόλι απο ένα κρεβάτι αλλα πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι.

«Με εντολή του στρατηγού Σμιθ και την εξουσία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα διατάξετε κάθε άτομο να παύσει το πυρ και να παραιτηθεί», είπε ένας πεζοναύτης στον Μπουθ, ο οποίος είχε σκύψει για να κρατήσει το χέρι του νεκρού.

«Και αν αρνηθώ;»

«Πεθαίνεις τώρα, ως προδότης», είπε ο πεζοναύτης. «Και όλους αυτούς τους άντρες, θα τους σκοτώσεις επίσης».

Οι πεζοναύτες αποκατέστησαν την ισχύ στο σύστημα δημοσίων αναγγελιών της βάσης και διέταξαν τον Μπουθ να δώσει την εντολή. Ο Μπουθ είπε ότι θα υπάκουε για να σώσει ζωές, όχι από δειλία. Πηρε το μικρόφωνο και φωναξε: «Πολεμηστε μέχρι το τελευταίο μ...»

Και αυτός πυροβολήθηκε στο πρόσωπο και πέθανε ως προδότης.

Ο ανώτερος πεζοναύτης στο πεδίο της μάχης, ένας ταγματάρχης σκληροπυρηνικός στη μάχη, συνοδεύτηκε στις πιο σκληρές μάχες στο κέντρο διοίκησης και έκανε τη δική του ανακοίνωση σχετικά με το σύστημα PA. Παρακάλεσε τους Φρουρούς, και όλους τους τροφοδότες μεταξύ τους, να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν, για να μη γίνουν θύματα πολέμου. Δεν χρειάστηκε να πεθάνουν άλλοι άνθρωποι, είπε, και υποσχέθηκε ότι θα μεταχειριζόταν όλους τους αιχμαλώτους πολέμου ανθρώπινα. Είπε ότι οι ενισχύσεις, 5.000 Devil Dogs, θα έφταναν μέσα σε μια ώρα, πιο γρήγορα από ό,τι ο εχθρός θα μπορούσε να καλέσει τις δικες του ενισχυσεις.

«Ο συνταγματάρχης σου είναι νεκρός.Σκεφτείτε τον εαυτό σας, τους συνανθρώπους σας και τις οικογένειές σας. Σταματήστε όλες τις εχθροπραξίες και δεν θα συμβεί κανένα κακό», είπε ο ταγματάρχης.

Οι αψιμαχίες μειώθηκαν. Οι πυροβολισμοί έσβησαν. Οι Φρουροί παραδόθηκαν στους Πεζοναύτες και περιορίστηκαν σε καταφύγια μέχρι νεωτέρας.

Ειδικες μαδες  συνέλεξαν τους νεκρούς.

Οι Πεζοναύτες οχύρωσαν την περίμετρο.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..


















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις