ΝΑNCY PELOSI final part

 

«Τι είναι αυτό, κόλπο;

Είμαστε ακόμα παντρεμένοι. Δεν μπορεί να αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον μου», φωναξε η Νάνσυ καθώς ο αντιναύαρχος Κράνταλ κάλεσε τον Πολ Πελόζι στο βήμα του μάρτυρα.

«Κανείς δεν τον αναγκάζει να κάνει τίποτα», απάντησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Μιλάει οικειοθελώς και η μαρτυρία του θα ακουστεί».

Ο Πολ Πελόζι είχε μια ιστορία να πει.

Αν και η Νάνσυ και εκείνος είχαν παντρευτεί το 1963, δεν ηταν ποτε ζευγαρι αληθινά από το 2007, όταν για πρώτη φορά ανέβηκε στο Πρόεδριο της Βουλής και ανέπτυξε μια άσβεστη δίψα για απολυτη εξουσία. Ο Πολ έμπλεξε σε μια τραγική ιστορία. Καθώς η επιρροή της Νάνσυ αυξανόταν, η στοργή της γι' αυτόν εξασθενούσε, όπως και η δική του γι' αυτήν — χρόνια αργότερα. Ο Paul όρισε τον γάμο τους μετά το 2007 ως εικονικο, για να δώσει στον κόσμο την ψευδαίσθηση ότι το ζευγάρι, παρά τις προσωπικές φιλοδοξίες, είχε ένα σταθερό νοικοκυριό. Αλλά αυτή η φανταστική ζωή, είπε ο Πολ, ήταν μια περίτεχνη λάθος κατεύθυνση.

Ήταν σαφές ότι ο αντιναύαρχος Κράνταλ έδινε στον Πολ Πελόζι το απαραίτητο περιθώριο για να ζωγραφίσει ένα κολακευτικό πορτρέτο της Νάνσυ.

Όσο περισσότερο υπηρετούσε η Νάνσυ, τόσο πιο πορωμενη γινόταν, είπε ο Πολ, και γρήγορα και δικαίως έγινε γνωστή ως σκύλα του Κογκρέσου. Ο Πολ έγινε η προσωπική της πινιάτα. Τις κακές μέρες -όταν κάποιος αμφισβητούσε την εξουσία της ή διαφωνούσε με μια πολιτική άποψη- έπινε πολύ και χτύπουσε τον Πολ μέχρι που εκανε το αλκοόλ μηχανισμό αντιμετώπισης, για να αντέξει και να επιβιώσει από την καθημερινή λεκτική της επίθεση. Η Νάνσυ, μια τέλεια αλκοολική, περιφρονούσε το ποτό του Πολ και τον κατηγορούσε συχνά ότι ήταν μεθυσμένος ενώ η ίδια ήταν μεθυσμένη πέρα από κάθε λογική κατανόηση. Ο Πωλ είπε ότι είχε απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις ότι θα την αφήσει.

«Όταν το έκανα, ναύαρχε Κράνταλ, είπε ότι θα με καταστρέψει», είπε ο Πολ Πελόζι. «Ήμουν ένας σάκος του μποξ που μπορούσε να βασανίσει. Χρειαζόταν κάποιον κοντά της για να βασανίσει – ήταν η φύση της».

Συνέχισε λέγοντας ότι ένιωσε στιγμιαία ανακούφιση το 2010 όταν οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν τη Βουλή και ο John Boehner την αντικατέστησε ως Πρόεδρο.

«Έκανα το λάθος να σκέφτομαι ότι το να έχει λιγότερες ευθύνες μπορεί να μετριάσει τη στάση της», είπε ο Paul Pelosi. «Ότι θα είχε λιγότερο άγχος. Έκανα τόσο λάθος. Απλώς έγινε πιο μοχθηρή και εγώ λαμβανα το μεγαλύτερο μέρος του θυμού της. Πρέπει να καταλάβετε ότι ευδοκιμεί στη σύγκρουση και θα τη δημιουργήσει όταν δεν υπάρχει τριγύρω. Μισεί σχεδόν τους πάντες—αν αντιληφθεί απειλή ή ανταγωνισμό, θα αφιερώσει τη ζωή της στο να ξετυλίξει τη δική σας ζωη σαν νήμα. Και θα συνεχίσει να τραβάει αυτά τα νήματα μέχρι να εμφανιστεί μια μεγαλύτερη απειλή. Ξέρεις τι μισεί περισσότερο; Ότι υπάρχουν γυναίκες νεότερες και πιο όμορφες από αυτήν στο Κογκρέσο. Πέρασα χρόνια κόλασης, αναγκάστηκα να κοιμηθώ στον καναπέ, που ήταν πραγματικά ευλογία, μου είπε να φάω παγωμένα δείπνα ενώ εκείνη γλεντούσε με τα πιο ακριβά γεύματα που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα και αγόρασα πλούσια δώρα για εραστές της– και ηταν αρκετοι. Έτσι, το 2018 για άλλη μια φορά ανελαβε τη Βουλη».

 Ο Πολ Πελόζι έμεινε σιωπηλός για μια στιγμή και μετά το πρόσωπό του έγινε βαρύ.

«Αφού έγινε πολύ σαφές ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, μου λέει πολύ πρακτικά: «Αν δεν μπορώ να σκοτώσω τον Τραμπ, θα πρέπει να το κάνεις εσυ».

Ο Πολ Πελόζι το περιέγραψε ως «ω, σκατά!» , γιατί φοβόταν ότι η γυναίκα του θα μπορούσε και θα ανταποκρινόταν στην απειλή. Η Νάνσυ, είπε, είχε από την αρχή μια ανθυγιεινή εμμονή με τον Τραμπ. Κάθε προφορική λέξη της επικαλούνταν το όνομά του και κάθε προφορική της πρόταση ήταν φορτωμένη με πολύχρωμα επίθετα που περιγράφουν πώς ένιωθε για τον Τραμπ, την οικογένεια Τραμπ και την αυτοκρατορία Τραμπ. Όταν ο Τραμπ εμφανίστηκε στην τηλεόραση ή σε μια συγκέντρωση, η Νάνσυ τρελάθηκε, αποσύρθηκε μ ενα μπουκάλι ποτο και επιπλήττοντας και απειλώντας τον Πολ μέχρι που, σε μια στιγμή ξεκάθαρης σκεψης συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να προστατευτεί από την ατελείωτη οργή της Νάνσυ. Άρχισε να ηχογραφεί κρυφά τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ της συζύγου του και άγνωστων συμμετεχόντων – συζητώντας για τον θάνατο του Τραμπ. Αντέγραψε ενοχοποιητικά δεδομένα από τους υπολογιστές της Nancy σε κάρτες SD, τις οποίες στη συνέχεια έθαψε σε μέρη που δεν θα τα έβρισκε ποτέ η Nancy. Είχε προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή για να παρακολουθησει τις κινήσεις της Νάνσυ. Ο ιδιωτικος ντεντεκτιβ ειχε ανακαλυψει αμέτρητες συναντήσεις με τους εραστές της σε σημεία στο Σαν Φρανσίσκο και την περιοχή της Ουάσιγκτον, όπου παρέδιδε φακέλους με μετρητά σε άτομα με ύποπτη εμφάνιση, δήθεν δωρα πολιτικα.

Ο αντιναύαρχος Κράνταλ έπαιξε τον ήχο της Νάνσυ Πελόζι να ουρλιάζει στο τηλέφωνο: «Σας πλήρωσα προκαταβολικά τρία εκατομμύρια δολάρια για να βάλετε μια καταραμένη βόμβα στο αεροπλάνο του Τραμπ. Πότε θα το κάνετε;» Ο λόγος της ήταν βουβός, σαν μεθυσμένος. «Ή δώστε μου πίσω τα καταραμένα μου λεφτά».

Σύμφωνα με τον Paul, η συνομιλία έλαβε χώρα στις 17 Μαΐου 2017, τρεις ημέρες πριν ο πρόεδρος Τραμπ ταξιδέψει με το Air Force One στη Μέση Ανατολή. Όταν η εξαγριωμένη Νάνσυ έκλεισε το τηλέφωνο, έβρισε τον Πωλ αποκαλύπτοντας ιστορίες για τις προσπάθειές της με διάφορους εραστές, οι οποίοι τη φρόντισαν με τρόπους που ποτέ δεν μπορούσε ο Πωλ.

«Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι ακόμη και ο πιο ικανός δολοφόνος θα μπορούσε να σαμποτάρει το αεροπλάνο του προέδρου», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε με ποιον μίλησε, αλλά, χάρη στον κ. Πελόζι, έχουμε αποδείξεις με τη μορφή οικονομικών συναλλαγών ότι έστειλε 3 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικό λογαριασμό στα Νησιά Κέιμαν πέντε ημέρες πριν από την κλήση».

Έδειξε στο πάνελ τις τραπεζικές καταστάσεις της Nancy.

"Κύριος. Πελόζι, γιατί δεν έφερες τίποτα από αυτά στη Μυστική Υπηρεσία;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Επειδή είναι γεμάτη διαφθορά και είναι πιθανό να με είχαν "τελειωσει". Η Μυστική Υπηρεσία είναι Deep State», απάντησε ο Paul Pelosi.

«Σαν τη γυναίκα σου;»

«Ναι, όπως η Νάνσυ», είπε ο Πολ Πελόζι.

"Ο Πελόζι μας είπε πώς να προμηθευτούμε τα αποδεικτικά του στοιχεία μετά τη δική του δίκη», είπε στην επιτροπή ο υποναύαρχος Κράνταλ. «Θα μπορούσε να το είχε μοιραστεί νωρίτερα, πριν από τη δίκη του, και να το είχε χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί. Αλλά δεν το έκανε. Κύριε Πελόζι, γιατί δεν το κάνατε;»

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πιο ασφαλής εδώ παρά εκεί έξω. Εδώ είμαι προστατευμένος, ενώ εκείνη ήταν ελεύθερη να παρελαύνει με τον ηθοποιό Sam Waterston να φοράει μακιγιάζ η μασκα για να μου μοιάζει».

«Ευχαριστώ, κύριε Πελόζι. Η συνεργασία σας σε αυτό το θέμα θα ληφθεί υπόψη. Όσο για την κατηγορούμενη, η JAG πιστεύει ότι αποδείξαμε πέρα από εύλογη αμφιβολία ότι η Nancy Pelosi διέπραξε προδοσία και συνωμοσία για να διαπράξει φόνο κατά του προέδρου Donald J. Trump. Δεν έχει σημασία αν είχε τοποθετηθεί ποτέ βόμβα. Είναι η σύστασή μας να απαγχονιστεί η κατηγορούμενη για τα εγκλήματά της», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Η επιτροπή συμφώνησε ομόφωνα και ο Αντιναύαρχος Crandall όρισε ημερομηνία εκτέλεσης για τις 27 Δεκεμβρίου.

Σημείωση του συγγραφέα: Για λόγους συντομίας, έχω παραλείψει στοιχεία σχετικά με τον Covid από το άρθρο. Εν ολίγοις, ο Paul διέθετε έγγραφα και ψηφιακά δεδομένα που αποδεικνύουν ότι η Nancy είχε αποδεχτεί σχεδόν 63 εκατομμύρια δολάρια από το Υπουργείο Οικονομικών σε αντάλλαγμα για την υποστήριξη εντολών για μάσκα και εμβόλια, και πιέζοντας για lockdown.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις