Ο Στρατηγος Berger ενημερωσε τον Trump για το εργαστηριο κλωνων

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

δεν φαινόταν έκπληκτος την Πέμπτη το πρωί, όταν ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ τον ενημέρωσε για το τελευταίο εύρημα των Λευκων Καπέλων - ένα εργαστήριο κλωνοποίησης Deep State στα Ozarks, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού.

«Γιατί δεν εκπλήσσομαι που είναι κάτι τέτοιο; Αυτοί [το Deep State] έχουν τα χέρια τους σε όλα», φέρεται να είπε ο Τραμπ στον στρατηγό Μπέργκερ.

Ο στρατηγός, είπε η πηγή μας, ρώτησε αν ο Πρόεδρος Τραμπ είχε γνώση της ανθρώπινης κλωνοποίησης και, αν ναι, γιατί δεν είχε μοιραστεί πληροφορίες που θα είχαν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο τα Λευκα Καπελα πραγματοποίησαν συλλήψεις στο Deep State. Εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι άνδρες του, οι πεζοναύτες του, μπορεί να πέρασαν τα τελευταία χρόνια πολεμώντας και συλλαμβάνοντας κλώνους αντί για τα πρωτότυπα ατομα.

Ενώ ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι τα "χαρτιά" είχαν γεμισει το γραφειο του, υποβάθμισε εν συντομία τη σοβαρότητα του γεγονοτος, λέγοντας ότι δεν είχε εως τοτε αποδείξεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση κλωνοποίησης και ότι το κόστος ενός τέτοιου προγράμματος θα ήταν τόσο απαγορευτικό που το Deep State θα μπορούσε να υποβάλει μόνο ένα περιορισμενο αριθμό κλώνων. Εάν υπήρχαν άλλα εργαστήρια κλωνοποίησης, είπε ο Τραμπ, ήταν σίγουρα περιορισμένα σε αριθμό και προορίζονταν για τους πιο κρίσιμους παίκτες του Deep State - όχι ευρέως διαδεδομένα. Παρ' όλα αυτά, είπε ότι ο στρατηγός και ο αντικαταστάτης του, ο στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών Έρικ Μ. Σμιθ, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν διαθέσιμους πόρους για να μάθουν εάν πρόσθετα εργαστήρια διασκορπίζονται στη χώρα και να τα καταστρέψουν.

«Κύριε, αν το Deep State κλωνοποιεί μόνο τους βασιλιάδες του, γιατί την Gretchen Whitmer...?

Τον Φάουτσι και τον Μπάιντεν το καταλαβαινω, αλλά την Γουίτμερ...?...»..... ρώτησε ο στρατηγός Μπέργκερ.

«Είναι ένα κακο άτομο», είπε ο Τραμπ, «και ήταν η κύρια υπευθυνη επιβολής του lockdown. Δεν ξέρουμε τι σχέδια έχουν για αυτήν».

Στη συνέχεια, ο στρατηγός ενημέρωσε τον Τραμπ ότι τα δείγματα Fauci και Biden είχαν αποσταλεί στο Womack Army Medical Facility, Fort Bragg, όπου κλινικοί παθολόγοι και γενετιστές θα ερευνούσαν τους κλώνους για γενετικά ελαττώματα που θα μπορούσαν να τους διαφοροποιήσουν από τους πραγματικους.

«Κύριε, αξίζει τον κόπο; Θέλω να πω, αν υποθέσουμε ότι είναι εκεί έξω, στην εξουσία, αξίζει να τους κυνηγήσουμε μέχρι να μάθουμε με βεβαιότητα ότι συλλέγουμε πραγματικούς Deep Staters και όχι κλώνους;» ρώτησε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Ο Τραμπ είπε ότι η απαλλαγή του κόσμου από τους κλώνους ήταν εξίσου σημαντική με την απαλλαγή τους από τους πραγματικούς Deep Staters.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, κύριε Πρόεδρε», είπε ο στρατηγός και έκλεισε την κλήση.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε και πάλι ότι η αποκάλυψη των κλώνων χτύπησε τον στρατηγό Berger βαθια στην ψυχη.

«Ο στρατηγός είναι χριστιανός. Αποκάλεσε την κλωνοποίηση προσβολή προς τη Δημοκρατία και τον Θεό», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις