Ο στρατηγός Σμιθ ενημερώνει το Συμβούλιο Λευκών Καπέλων

 

«Αν έπιανα στα χέρια μου

αυτό το σκουλήκι σήμερα, θα τον κρατούσα ανάποδα και θα τίναζα όλα τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια που έχει βαλει στις μεγαλες τσέπες του», στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ, ο οποίος θα ηγηθεί του διαμερίσματος Λευκα Καπελα των Η.Π.Α. στρατιωτική αρχή από την 1η Ιανουαρίου, είπε για τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε μέλη του συμβουλίου Λευκα Καπελα στο Camp Pendleton το πρωί της Τρίτης.

«Δεν μου αρέσουν οι άνδρες που παίρνουν ό,τι δεν είναι δικό τους και δεν μου αρέσουν οι άντρες που φιλοξενούν παιδεραστές. Όταν τα δύο πάνε μαζί, μου αρέσουν ακόμη λιγότερο», συνέχισε ο στρατηγός Σμιθ, αναφερόμενος προφανώς στο επικείμενο ταξίδι του Ζελένσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πιθανότατα θα συναντήσει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν στην απομιμηση του παραγωγού Τάιλερ Πέρι στον Λευκό Οίκο στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Η εχθρότητά του προς τον Ζελένσκι, ωστόσο, ηταν απλως η κορυφη του παγοβουνου, γιατί μπήκε γρήγορα σε μια συζήτηση σχετικά με το τι θα σήμαινε το 2023 τόσο για τα Λευκα Καπέλα όσο και για το Βαθύ Κράτος. Είπε στα μέλη του συμβουλίου ότι το 2023 θα ήταν «ένα έτος απολογισμού», ότι θα πρέπει να «ανεβάσουν το παιχνίδι τους» για να κερδίσουν έναν ασύμμετρο πόλεμο ενάντια σε έναν εχθρό που για 40 χρόνια είχε εδραιωθεί στον ιστό της αμερικανικής κοινωνίας. Το Deep State, παραδέχτηκε, υπερτερούσε απεναντι στα Λευκα Καπελα.

«Αλλά έχουμε διασπάσει την ηγεσία τους και δεν μας φοβιζουν», είπε ο στρατηγός Σμιθ.

Ένας πόλεμος, πρόσθεσε, φαινόταν στον ορίζοντα. Ανέφερε τη θανατηφόρα σύγκρουση μεταξύ των πεζοναυτών των ΗΠΑ και των στρατιωτών του αμερικανικού στρατού πιστοί στο εγκληματικό καθεστώς, λέγοντας ότι ενώ κανένα μέλος των ενόπλων δυνάμεων δεν πρέπει να τεθεί σε θέση να σηκώσει τα όπλα εναντίον ενός συναδέλφου του, τα Λευκα Καπελα ήταν υποχρεωμένοι να τηρήσουν το Σύνταγμα , για την προστασία της Δημοκρατίας από όλους τους αντιπάλους, ξένους και εσωτερικούς.

«Τα αγόρια μας εκπαιδεύονται να σκοτώνουν Τζιχαντιστές, Ρώσους, Κινέζους, όχι ο ένας τον άλλον. Πιστέψτε με όταν σας λέω τι συνέβη στο Κολοράντο τους επηρέασε πολύ. Θα ήμασταν ανεύθυνοι αν πιστεύουμε ότι θα είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, ένα μοναδικό. Μην κάνετε λάθος, αυτή τη στιγμή στρατιωτικοί ηγέτες που έχουν πιστη στον Μπάιντεν συνωμοτούν και σχεδιάζουν να μας εξοντωσουν. Θα τους κάνουμε να δουν το σκοταδι ή θα συλλάβουμε τα προδοτικά καθάρματα. Η αιματοχυσία είναι αναπόφευκτη», είπε ο στρατηγός Σμιθ.

Είπε ότι η προσέγγισή του στη νίκη διέφερε από αυτή του στρατηγού Μπέργκερ και αφιέρωσε 15 λεπτά για να επεξεργαστεί το σχέδιό του να εκσπλαχνίσει το Βαθύ Κράτος το 2023. Ζητήθηκε από την ιστοσελιδα να παραλείψει μέρος του διαλόγου του για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας.

Έθιξε την αξιοπρεπεια της Νάνσυ Πελόζι, αποκαλώντας την συλληψη της «μνημειώδη νίκη», αλλά είπε ότι ένα αφελές κοινό θα εξαπατηθεί επειδή η Πελόζι έχει έναν μη μετρήσιμο αριθμό σωσιων που παραμονεύουν.

«Έχω ένα σχέδιο να τους εκθέσω», είπε ο στρατηγός Σμιθ. «Όχι μόνο τους σωσιες, όλους. Αλλά θα το συζητήσουμε σύντομα. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο αρχιστράτηγος μας, ο πραγματικός αρχιστράτηγος, έχει ενημερωθεί για την εξελιξη της Νάνσυ. Ελπίζω ότι το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα μπορέσουμε να συλλάβουμε περισσότερα αποβράσματα του Deep Sate από ό,τι είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις