Ατελείωτα φαγοπότια για όλη την οικογένεια Καϊλή

 Ατελείωτα φαγοπότια για όλη την οικογένεια Καϊλή: Πατέρας μητέρα αδερφός και αδερφή έτρωγαν εις βάρος του ελληνικού λαού – Συγχαρητήρια στους πασόκους που την ψήφισαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις

για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τα προηγούμενα 24ωρα, δημοσιεύτηκαν στα social media, ορισμένα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν, συνολικά, πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις λογαριασμούς στον Παναμά που ανήκουν στην Εύα την ξανθιά, στον πατέρα της Αλέξανδρο Καϊλή και στη μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου.

Από τα έγγραφα προκύπτει ότι το παραπάνω ποσό βρέθηκε σε καταθέσεις από το 2019 και το 2020.

Ωστόσο, παρόμοια ανάρτηση έκανε στα social media και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς. Επικαλούμενος τα συγκεκριμένα έγγραφα αναφέρει ότι εντοπίστηκαν 20 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή, στους λογαριασμούς του πατέρα της 4 εκατ. ευρώ και στης μητέρας της 4 εκατ. ευρώ.Τον Δεκέμβριο του 2019, έλαβε δύο συμμετοχές συνολικού ποσού 20.000.000 $ στο BLADEX OF PANAMA, εκ των οποίων σήμερα θα είχε υπόλοιπο 9.216.234


Αλέξανδρος Καϊλής : Είναι ο πατέρας της Καϊλή, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία καθώς έβγαινε από ξενοδοχείο των Βρυξελλών με σακούλες με μετρητά.

Τον Ιανουάριο του 2020, έλαβε δύο συμμετοχές για συνολικό ποσό 4.000.000 $ στο BLADEX OF PANAMA, εκ των οποίων σήμερα θα είχε υπόλοιπο 1.688.095 $.

Μαρία Ιγνατιάδου : Είναι η μητέρα της Καϊλή.

Τον Ιανουάριο του 2020, έλαβε δύο συμμετοχές για συνολικό ποσό 4.000.000 $ στο BLADEX OF PANAMA, εκ των οποίων σήμερα θα είχε υπόλοιπο 1.845.300 $.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...

    ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΤΣΕΣ,ΞΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΕΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΨΗΛΑ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΛΕΩ;

    ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Η "ΚΑΠΑΤΣΑ".

    ΑΠ' ΌΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΡΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΡΝΤΑΣΑΙΝΑ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ...Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ;

    ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΙΕΣ ΚΑΠΑΤΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ "ΚΕΡΔΑΝΕ ΑΔΕΡΦΙΑ";

    ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΑΙΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

    ΠΟΡΝΙΔΙΑ.


    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΗΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΚΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΛΑΠΑ ΓΥΙΟΚΑ:ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΙ.....ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΩ ΒΛΑΚΕΣ.

    ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις