"ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ"....Η σύζυγος του Ζελένσκι ξόδεψε 40.000 δολάρια για ψώνια στο Παρίσι

 

Η Olena Zelenska, σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky,

φέρεται να ξόδεψε 40.000 δολάρια σε ένα ταξίδι για ψώνια στο Παρίσι, ενώ επισκέφθηκε τη χώρα για να απαιτήσει να τους στείλουν περισσότερα χρήματα στην Ουκρανία, ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα των σχεδιαστών, η Zelenska εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue στην αρχή του πολέμου με τίτλο «Portrait of Bravery: First Lady της Ουκρανίας, Olena Zelenska».

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Vogue προσπάθησε να απεικονίσει την εμφάνιση της Zelenska στο εξώφυλλο του περιοδικού ως μέρος της πολεμικής προσπάθειας της Ουκρανίας στην «πρώτη γραμμή».

«Στην Ουκρανία, δεκάδες χιλιάδες γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, συμπεριλαμβανομένων των μαχών, και ο ρόλος της Ζελένσκα κινείται όλο και περισσότερο προς τη διπλωματία της πρώτης γραμμής», ανέφερε η Vogue.

 

 

 Η Ουκρανία είναι γνωστή εδώ και χρόνια ως το πιο διεφθαρμένο κράτος στην Ευρώπη, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν ακόμη μεγαλύτεροι διεφθαρμένοι ρίξουν χρήματα σε αυτήν. Η ολλανδική δικτατορία δεν είναι λιγότερο διεφθαρμένη από την Ουκρανία, απλώς έχουμε μια καλύτερα εκπαιδευμένη δημόσια υπηρεσία και έναν πιο ψεύτικο τύπο για να το κρύψουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Τα "ουκρανικά" αοιδια έχουν μεγάλη πέραση στους ευρωπεους και εκτός από τις ρωσικές βόμβες, θα πέσουν και πολλά ευρώ στην διεφθαρμένη "χώρα".
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις