Ο Jeff Zients πεθανε ενω ηταν υπό κράτηση στο GITMO

 

Ο πρώην συντονιστής

του Covid-19, Τζεφ Ζίεντς, 56 ετών, πέθανε από άγνωστα αίτια το πρωί της Τετάρτης στο συγκρότημα κράτησης Camp Delta του Κόλπου του Γκουαντάναμο, είπαν πηγές .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα τον Zients κοντά στην πολυτελή έπαυλή του στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, DC, και του παρουσίασαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης κατηγορώντας τον Deep Stater για προδοσία και φόνο για προώθηση εμβολίων που γνώριζε ότι ήταν δυνητικά θανατηφόρα.

Σύμφωνα με ένα υπόμνημα της JAG που κυκλοφόρησε σήμερα το απόγευμα, οι φρουροί των Δυνάμεων Ασφαλείας του Σώματος Πεζοναυτών μπήκαν στο κελί του Ζιεντς στις 6:15 π.μ. όταν δεν ανταποκρίθηκε σε κλήση αφύπνισης. Ο Zients φέρεται να βρισκόταν ακίνητος στην κουκέτα του. Οι φρουροί παρατήρησαν ότι το πρόσωπο και τα χέρια του είχαν γίνει μπλε και κάλεσαν τις επείγουσες ιατρικές υπηρεσίες για βοήθεια.

Το EMS έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και προσπάθησε να αναζωογονήσει τον Zients, χωρίς αποτέλεσμα. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 6:45 π.μ.

Πηγές είπαν ότι ο Zients φαινόταν να είναι υγιής το προηγούμενο απόγευμα. είχε μόνο μία γνωστή ασθένεια, την αυξημένη αρτηριακή πίεση, για την οποία έπαιρνε φάρμακα. Το EMS μέτρησε τα εναπομείναντα χάπια στο μπιμπερό για να βεβαιωθεί ότι έπαιρνε τα φάρμακα όπως του είχε συνταγογραφηθεί και φαινόταν ότι είχε πάρει.

Παρόλο που το προσωπικό του GITMO δεν βρήκε στοιχεία αυτοκτονίας ή σημάδια επιθετικού παιχνιδιού, θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου, ανέφεραν πηγές.

Ο Zients δεν ήταν υπόδειγμα κρατουμένου. Συχνά εξέφραζε εκρήξεις θυμού και φώναζε βωμολοχίες στο προσωπικό, ισχυριζόμενος ότι είχε φυλακιστεί παράνομα.

«Ούρλιαζε μέχρι να τελειώσει ο αέρας στα πνευμονια του», είπε μια πηγή . «Δεν έκανε απεργία πείνας ή κάτι τέτοιο. Απλώς διαμαρτυρήθηκε για την κατάστασή του. Αλλά ποτέ δεν φαινόταν άρρωστος».

Ο Zients είναι ο δεύτερος κρατούμενος που πέθανε υπό κράτηση τα τελευταία δύο χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο πρώην πρόεδρος Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο κελί του, και ηταν μπρούμυτα σε μια λιμνη εμετού. Ο θάνατός του αργότερα κρίθηκε ως ανθρωποκτονία με δηλητηρίαση, παρόλο που ο δηλητηριαστής δεν βρέθηκε ποτέ, παρά την ενδελεχή έρευνα της JAG.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις