Αναφορά Λευκων Καπελων : Οι κλώνοι είναι ατελείς και ανιχνεύσιμοι

  

Οι γιατροί στο Womack Army Medical Center, Fort Bragg, δήλωσαν

την Παρασκευή ότι οι κλώνοι του παράνομου προέδρου Joseph R. Biden και του Dr. Anthony Fauci είναι ατελείς και, αν είχαν αφήσει ζωντανούς τους κυλίνδρους κλωνοποίησης τους, θα μπορούσαν να ανιχνευθούν υπό αυστηρό έλεγχο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ βρήκαν και κατέστρεψαν ένα εργαστήριο κλωνοποίησης Deep State στο Μιζούρι Ozarks. Πριν καταρρεύσει η κατασκευή, πήραν στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των άψυχων κλώνων του Τζόζεφ Μπάιντεν και του Δρ Άντονι Σ. Φάουτσι.

Οι νεκροί κλώνοι στάλθηκαν αμέσως στο Φορτ Μπραγκ, ένα οχυρό των Λευκών Καπέλων, για ανάλυση. Εκεί, το ιατρικό προσωπικό μελέτησε την επιδερμίδα του κλώνου Fauci και συνέκρινε το δέρμα του με φωτογραφίες που είχε τραβήξει το προσωπικό του GITMO του Fauci όταν έφτασε για πρώτη φορά στον Κόλπο του Γκουαντάναμο. Όλοι οι κρατούμενοι του GITMO φωτογραφίζονται γυμνοί από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και τους βγάζουν αίμα. Το αίμα ελέγχεται για ενδείξεις εμβολιασμών με εμβόλια θρόμβων - δεδομένου ότι οι περισσότεροι Deep Staters ισχυρίζονται ότι έχουν εμβολιαστεί αλλά δεν είναι - πλην των δοσεων με Αδρενοχρωμα.

Ο Fauci που πήγε στο GITMO τον Απρίλιο είχε ένα κυκλικό σημάδι γέννησης 1" στον αριστερό του μηρό, ενώ ο κλώνος όχι. Είχε επίσης ένα σημάδι στη δεξιά του ωμοπλάτη, αλλά ο κλώνος δεν το ειχε. Τα ενήλικα δόντια και των δύο κλώνων δεν είχαν αναπτυχθεί πλήρως – τους έλειπαν και οι άνω και κάτω δεύτεροι γομφίοι. ιατρικό προσωπικό δεν βρήκε σημάδια εξαγωγών. Επιπλέον, οι κλώνοι Μπάιντεν και Φάουτσι είχαν πλατυποδία, μια κατάσταση κατά την οποία οι καμάρες στο εσωτερικό των ποδιών ισιώνουν όταν τους ασκείται πίεση. Είχαν φυσιολογικά γεννητικά όργανα, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

«Αυτό είναι από μια προκαταρκτική έκθεση. Δεν έχουν αναλυθεί ακόμα. Προφανώς, πρόκειται για ανεπαίσθητες ανωμαλίες και ένα άτομο θα πρέπει πραγματικά να ξέρει τι να ψάξει για να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ του κλώνου και του πραγματικού. Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Trust the plan και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καηκαμε...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις