Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....!!!


 Αυτο που βασικα με ανησυχει ειναι οτι δεν πληρω τα κριτηρια

για το υπεροχο "food pass"....

Που βλεπετε το παραξενο ολα να εχουν ακριβυνει απο 30% εως 80%

και να σας λενε οτι ο πληθωρισμος ειναι 10%

Το επιβεβαιωσε και ο Εισαγγελατος οποτε "εμπιστευθειτε την επιστημη"...

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 


Σχόλια

  1. Μένουμε εκτός τραπεζικού συστήματος με το να μετατρέψουμε ότι καταθέσεις δεν χρειαζόμαστε άμεσα σε χρυσό και ασήμι. Έτσι γλιτώνουμε και τον φόρο του πληθωρισμού που μας αφαιρεί μεγάλο μέρος της αξίας των χρημάτων μας κάθε χρόνο (με μία ουγκιά χρυσού αγοράζεις σήμερα όσο πετρέλαιο και αγαθά όσο αγόραζες περίπου το 1940).
    Μένουμε όσο γίνεται εκτός ιατρικού και φαρμακευτικού κατεστημένου μην κάνοντας τα εμβόλια και προσέχοντας την υγεία μας με υγιεινή ζωή και διατροφή , άσκηση, πρόσληψη βιταμινών, αντιοξειδωτικών κλπ.
    Κλείνουμε τις τηλεοράσεις και βλέπουμε τις ειδήσεις μόνο από ανεξάρτητα sites τα οποία είναι εκτός της επιρροής του συστήματος.
    Ψηφίζουμε κόμματα εκτός συστήματος (όλα τα κόμματα που είναι σήμερα στην βουλή συμπεριλαμβανομένου του Βελόπουλου, του ΚΚΕ και του Μέρα 25 είναι δυστυχώς εντός συστήματος).
    Αν είναι δυνατόν δεν πληρώνουμε κανένα φόρο φέρνοντας έτσι το σύστημα σε πίεση. Ότι λεφτά γλιτώνουμε από την μη πληρωμή των φόρων δεν τα ξοδεύουμε, αλλά τα μετατρέπουμε σε χρυσό και ασήμι ώστε να υπάρχουν σε περίπτωση που πάνε να μας κατασχέσουν ακίνητα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πόσοι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο; Τους κατάφεραν να πάνε με κομπασμό και μεγάλη χαρά να βάλουν τον διάβολο στις αρτηρίες τους. Αυτό που ήταν μπροστά στα μάτια τους δεν το είδαν. Θα δουν κάτι που γίνεται στα παρασκήνια;
    Η κορωνομπουρδα ήταν ένα μεγάλο τεστ νοημοσύνης τελικά. Στους 100 οι 20 πέρασαν στο τεστ. Οι υπόλοιποι προσκύνησαν τον Θεό Μαμμωνα και καλοπέραση.
    Δεν...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις