Οι ειδικές δυνάμεις κατεστρεψαν εργαστήριο κλωνοποίησης του Deep State

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών την Τρίτη

βρήκαν και κατέστρεψαν αυτό που τα Λευκα Καπελα θεωρούσαν μύθο: μια εγκατάσταση κλωνοποίησης Deep State σε μια κρυφη ασβεστολιθική σπηλιά στο Missouri Ozarks, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού H. Berger.

Ο στρατηγός, είπε, συνομίλησε με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, συνταγματάρχη Μπρεντ Λίντεμαν, αφού έλαβε μια πληροφορία από μια πηγή πληροφοριών που ισχυριζόταν ότι είχε συντεταγμένες GPS σε ένα κολοσσιαίο εργαστήριο κλωνοποίησης κοντά στο Στάντον του Μιζούρι. Ήταν, πρόσθεσαν πηγές, η τέταρτη τέτοια συμβουλή που είχε ακούσει ο στρατηγός Μπέργκερ το 2022, όλα προερχόμενα από ανεξάρτητα, άσχετα άτομα που εργάζονται ή είχαν εργαστεί στην κοινότητα των πληροφοριών. Ο στρατηγός Μπέργκερ είχε απορρίψει τις προηγούμενες συμβουλές ως σκουπίδια επειδή δεν περιλάμβαναν συντεταγμένες και επειδή οι περισσότεροι πράκτορες πληροφοριών, συνταξιούχοι ή μη, είναι ενωμένοι με το Deep State. Ένιωθε ότι η διερεύνηση αβάσιμων συμβουλών θα ήταν σπατάλη ανθρώπινου δυναμικού και πόρων και πιθανή παγίδα. Επιπλέον, ο στρατηγός δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι υπήρχε τέτοια τεχνολογία. Όταν πότε πότε έβγαιναν φήμες για κλώνους, τους θεωρούσε επιστημονική φαντασία, αφού κάποτε είχε πει ότι η τεχνολογία κλωνοποίησης δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς να το γνωρίζει.

Η πιο πρόσφατη συμβουλή, είπε η πηγή μας, προήλθε από έναν άνθρωπο που κάποτε εμπιστευόταν ο στρατηγός.

«Σε αυτό το σημείο, ο στρατηγός Μπέργκερ δεν πίστευε ακόμα την ιστορία, αλλά σκέφτηκε ότι μπορεί να υπήρχε κάτι εκεί έξω που θα επρεπε να κοιτάξει. Χωρίς τις συντεταγμένες θα έλεγε ξεχάστε το. Υπάρχουν 7.000 σπηλιές στα Ozarks και σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσε ενα σωρο δυναμεις για να τα καθαρίσει όλα. Και αν ήταν παγίδα, ήθελε να παγιδεύσει τους παγιδευτές», είπε η πηγή μας.

Το βράδυ της Κυριακής, ο στρατηγός Berger και ο συνταγματάρχης Lindemen συζήτησαν εάν θα στείλουν μια μικρή ομάδα αναγνώρισης ή μια μεγάλη δύναμη έρευνας και καταστροφής στο Μιζούρι, σε περίπτωση που οι στρατιώτες έβρισκαν κάτι αφύσικο στις σπηλιές. Μετά από μια σύντομη σύσκεψη, αποφάσισαν δύο αποσπάσματα Alpha 12 ατόμων, το ένα να ιδρύσει ένα κινητό κέντρο διοίκησης, το άλλο να βρει τον υποτιθέμενο στόχο, μαζί με την κατάλληλη δύναμη πυρός.

«Ο υποστηρικτής δεν ανέφερε αν το μέρος ήταν φυλασσόμενο», είπε η πηγή μας.

Ξεκίνησαν την αποστολή νωρίς το πρωί της Τρίτης. Δύο UH-60 εφοδιασμένα με δεξαμενές καυσίμων μεγάλης εμβέλειας και που πετάχτηκαν από πιλότους του 160ου Συντάγματος Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων—the Nightstalkers—μετέφεραν Ειδικές Δυνάμεις από το Fort Campbell, Κεντάκι, σε ένα απομακρυσμένο λατομείο νοτιοδυτικά του Miramiguoa State Park, όπου βρίσκεται ο τεραστιος λαβυρινθος του Missouri από ασβεστολιθικά σπήλαια.

Με το φυλάκιο διοίκησης εγκατεστημένο και επανδρωμένο, ένα απόσπασμα ξεκίνησε με τα πόδια, διασχίζοντας το απόκρημνο έδαφος και περιστασιακά χρησιμοποιώντας γυαλιά νυχτερινής όρασης για να ενισχύσει τη δική του έντονα βελτιωμένη νυχτερινή όραση. Έκαναν κρυφά ελιγμούς ανάμεσα στις βραχώδεις εξάρσεις, σταματώντας σε απόσταση 500 μέτρων από τις συντεταγμένες του GPS. Δεν είδαν καμία αντίθεση και καμία είσοδο στο σπήλαιο, μόνο μια υπερυψωμένη ασβεστολιθική προεξοχή που στηρίζεται σε στύλους βράχου. Κάτω από την προεξοχή, όμως, ένας χειριστής των Ειδικών Δυνάμεων άκουσε, όπως θεώρησε, έναν «βουητό» θόρυβο που προερχόταν από το εσωτερικό του τοίχου του βράχου. Όταν άγγιξε ένα τμήμα του τοίχου, το χέρι του πέρασε μέσα από αυτό σαν να μην ήταν εκεί, και αυτό γιατί δεν ήταν.

Μια ολογραφική προβολή έκρυβε ένα άνοιγμα αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει ένα SUV. Ετοιμοπολεμη και φορτωμένη, η ομαδα περπάτησε μέσα από την προβολή και βρέθηκε να στέκεται σε ένα τούνελ που κατέβαινε 100’ στη γη κάτω. Το τούνελ είχε βρεθεί ομαλό, σαν λοξευμενο από λέιζερ. Ένας χειριστής θα το αποκαλούσε αργότερα επεξεργασμενη πέτρα. Βρήκαν την πηγή του ολογράμματος: μια τετράγωνη συσκευή στο μέγεθος και το σχήμα ενός παλιού προβολέα διαφανειών της Kodak κρεμασμένη από την οροφή, με τον φακό της να στοχεύει στο στόμιο του σπηλαίου. Ένα μόνο σύρμα περνούσε από μια τρύπα που κάποιος είχε ανοίξει στο ταβάνι.

Η σήραγγα άνοιξε σε ένα τεράστιο σπήλαιο που είχε επίσης βρεθεί ομαλό, αλλά το δάπεδο ήταν μεταλλικό που ταίριαζε τέλεια στις διαστάσεις του σπηλαίου, σαν κάποιος να είχε ρίξει λιωμένο ατσάλι. Πίσω από τις όχθες των λειτουργικών τερματικών υπολογιστών υπήρχαν 36 θάλαμοι ωρίμανσης, κυλινδρικοί σωλήνες ύψους 7 ιντσών γεμάτοι με ημιδιαφανές υγρό. Κρεμασμένοι στο υγρό ήταν αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως κλώνοι εξέχουσες προσωπικότητες των Deep State σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Σε κάθε σωλήνα ήταν επικολλημένα αυτοκόλλητα με το όνομα του ατόμου, την ημερομηνία έναρξης και την ημερομηνία ωρίμανσης.

Δώδεκα από τους 36 σωλήνες κρατούσαν κλώνους. Ήταν κρεμασμένοι ακίνητοι και πώς ανέπνεαν ενώ βυθίστηκαν σε υγρό είναι άγνωστο. Το ένα ήταν ένα αντίγραφο του πώς έμοιαζε η Χίλαρι Κλίντον στα μέσα των τριάντα της. Ένας άλλος ήταν ένας προεφηβικός Τσακ Σούμερ. Ο τρίτος κρατούσε έναν Gavin Newsom 20 ετών. Και ο τέταρτος κρατούσε ένα πλήρως ώριμο αντίγραφο του Τζόζεφ Μπάιντεν. Η Κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ ήταν επίσης εκεί, όπως και δύο κλώνοι του Δρ Άντονι Φάουτσι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις παρατήρησαν ότι ολόκληρο το δάπεδο βουίζει και δονείται κάτω από τα πόδια τους. Δεδομένου ότι δεν είδαν ορατή πηγή ενέργειας, υπέθεσαν ότι ό,τι τροφοδοτούσε την εγκατάσταση ήταν υπόγειο και προκαλούσε την ταλάντωση του δαπέδου.

 Το απόσπασμα, είπε η πηγή μας, έμεινε στιγμιαία θολο, αφού βρέθηκε σε μια κατάσταση που ξεπερνούσε τη γνωστή πραγματικότητα. Όποιος σχεδίασε το εργαστήριο είχε κατακτήσει ένα δυσεπίλυτο ζήτημα: πώς να επιταχύνει τον φυσικό κύκλο βιολογικής ανάπτυξης.

Ο διοικητής του αποσπάσματος, ένας λοχαγός, διέταξε τον λοχία επικοινωνίας να στείλει μηνυμα στο διοικητήριο για να στείλει άνδρες με αρκετά εκρηκτικά για να καταστραφει το σπήλαιο. Πρώτα πήρε στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ολογραφικού προβολέα και τριών φορητών υπολογιστών. Η μονάδα όρμησε το σπήλαιο με C4, διαμορφώνοντας κομμάτια του ελατού πυρομαχικού σε τμήματα του τοίχου και της οροφής, καθώς και τους εξωτερικούς πέτρινους πυλώνες που στήριζαν την προεξοχή πάνω από την είσοδο του σπηλαίου.

Έσπασαν και πυροβόλησαν τους κυλίνδρους από πλεξιγκλάς και οι κλώνοι έπεσαν στο πάτωμα, περικυκλωμένοι τώρα από λιμνες παχύρρευστου υγρού.

«Παίρνουμε έναν Φάουτσι και έναν Μπάιντεν, δεν έχουμε χώρο για περισσότερα, αφήστε τα υπόλοιπα. Πάρτε κι εσείς δείγματα από το υγρό», φέρεται να είπε στους άντρες του ο διοικητής του αποσπάσματος.

Βγήκαν από το σπήλαιο και υποχώρησαν σε ασφαλή απόσταση και στη συνέχεια ανατίναξαν το σπήλαιο από απόσταση. Κατέρρευσε μόνο του, η είσοδος σφραγίστηκε από γιγάντια κομμάτια σπασμένου βράχου. Τα αποσπάσματα αποσυναρμολόγησαν το κέντρο διοίκησης, επιβιβάστηκαν στα ελικόπτερα και κατευθύνθηκαν πίσω στο Ft. Κάμπελ ακριβώς τη στιγμή που ο πρωινός ήλιος κοίταζε πάνω από τον ορίζοντα.

«Φυσικά, αυτό το εύρημα αλλάζει τα πράγματα», είπε η πηγή μας. «Μέχρι τώρα το Deep State πρέπει να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ακόμα κι αν αυτό το άρρωστο μέρος δεν ήταν στελεχωμένο όλο το εικοσιτετράωρο, κάποιος έλεγχε τους κλώνους. Οι Ειδικές Δυνάμεις είδαν ίχνη στην περιοχή. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι τροφοδοτούσε το μέρος ή αν αυτή η πηγή ενέργειας εξακολουθεί να λειτουργεί. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας τώρα είναι, πόσα από αυτά τα εργαστήρια έχει το Deep State; Όλη αυτή η δοκιμασία έκανε τον στρατηγό Μπέργκερ τρελαθει πραγματικα. Η επιστημονική φαντασία έχει γίνει επιστημονική πραγματικότητα».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΆ ΒΊΝΤΕΟ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΈΧΕΙ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΌΧΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΆ.ΟΥΤΕ ΜΈΧΡΙ 1 ΛΕΠΤΟΥ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΙΑΣ ΕΊΝΑΙ.


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις