Η εγκληματική συμμορία του ΠΟΥ χαρακτηρίζει τους ανεμβολί@στους ως “μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως”

 

Ο ΠΟΥ προωθεί ένα νέο βίντεο

που στοχεύει τον «αντιεμβολιαστικό ακτιβισμό», κατηγορώντας όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν επειδή υποστηρίζουν την «επιθετικότητα κατά της επιστήμης».

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο παιδίατρος και υποστηρικτής των εμβολίων, Δρ. Peter Hotez, ο οποίος θρηνεί για τον «καταστροφικό αντίκτυπο της παραπληροφόρησης και της εσκεμμένης προπαγάνδας», σχετικά με τα εμβόλια Covid της Big Pharma.

Ο Hotez συνεχίζει συνδέοντας τη λεγόμενη «αντιεπιστημονική επιθετικότητα» των ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια Covid, με τον «ακροδεξιό εξτρεμισμό».

Ο καθηγητής συνεχίζει κάνοντας αρκετούς αβάσιμους ισχυρισμούς ότι ο «αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός» τώρα «σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους» από την τρομοκρατία, τη βία με όπλα και πολλά άλλα εγκλήματα.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η «αντιεπιστήμη» έχει γίνει ένα «πολιτικό κίνημα».

Ο ΠΟΥ έχει καταδικάσει ολικά τους «ακτιβιστές κατά των εμβολίων» παρά τους αναδυόμενους κινδύνους των πειραματικών δόσεων mRNA .

Όπως ανέφερε το Slay News, μια ελβετική μελέτη ανακάλυψε στοιχεία καρδιακής βλάβης, λόγω αυξημένων επιπέδων τροπονίνης, σε όλα τα εμβολιασμένα άτομα, με το 2,8% να δείχνει επίπεδα που σχετίζονται με υποκλινική μυοκαρδίτιδα.

Επιπλέον, μια ομάδα επιστημόνων διεξήγαγε πρόσφατα μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους η οποία έδειξε ότι η λήψη ενός «ενισχυτικού εμβόλου» για τον COVID-19, είναι τουλάχιστον 18 φορές πιο επικίνδυνη από τη μόλυνση του ίδιου του ιού για νέους κάτω των 30 ετών, όπως σημειώνει το LifeSite News. .

Ωστόσο, ο επιδεικνυόμενος γιατρός του ΠΟΥ δεν αναγνώρισε αυτά τα γεγονότα στη φασαρία του.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ακτιβισμός κατά των εμβολίων, τον οποίο στην πραγματικότητα αποκαλώ επιθετικότητα κατά της επιστήμης, έχει γίνει πλέον μια σημαντική δολοφονική δύναμη παγκοσμίως», είπε ο Χότεθ στο βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα φόντο από φωτογραφίες διαδηλωτών κατά των εμβολιασμών του Covid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις