ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ "ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ" LLOYD AUSTIN ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ

 

Οι αξιωματικοί της κοινότητας

απο τα Λευκα Καπελα έχουν λάβει επιστολές που συντάχθηκαν από τον υπουργό Άμυνας του εγκληματικού καθεστώτος Lloyd Austin, οι οποίες έχουν ένα δυσοίωνο τελεσίγραφο: εγκαταλείψτε την δραση με αντάλλαγμα πιθανή αμνηστία ή προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τη μοιρα σας, σύμφωνα με έγγραφα που εξετάστηκαν από την ιστοσελιδα και πηγές εξοικειωμένες με το θέμα.

Τουλάχιστον 65 αξιωματικοί σε όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων έχουν λάβει επιστολές που τους κατηγορούν για «προδοσία» και τους ζητούν «να τερματίσουν οικειοθελώς τη διοίκηση και να παραδοθούν στην αρμόδια αρχή». Αυτη η αρχή είναι ο Lloyd Austin.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ είπε ότι ο Όστιν έστειλε στον στρατηγό Μπέργκερ ένα εξατομικευμένο σημείωμα με οδηγίες για να καταδικάσει δημόσια τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, να αναγνωρίσει ανοιχτά τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ως τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. οι δυνάμεις του «να παύσουν αμέσως κάθε αντισυνταγματική παραστρατιωτική δράση εναντίον εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων» και να παραδοθούν το αργότερο στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Μέλη του συμβουλίου του στρατηγού Μπέργκερ, συμπεριλαμβανομένων των ταγματάρχη Ρίτσαρντ Ε. Ανγκλ και του συνταγματάρχη J.D. Keirsey, έλαβαν παρόμοια αλληλογραφία. Οι επιστολές τους ζητούσαν να αποκηρύξουν τον στρατηγό Μπέργκερ και υπαινίχθηκαν πιθανή αθώωση εάν δήλωναν εγγράφως ότι ο στρατηγός Μπέργκερ τους εξανάγκασε, τους είχε εκφοβισει ή τους εξαπατήσει να ενεργήσουν κατά παράβαση του Συντάγματος των ΗΠΑ. Οι επιστολές απαιτούσαν επίσης να γράψουν μια δήλωση μεταμέλειας, παραδεχόμενοι ότι η «παράνομη και αντισυνταγματική τους παράβαση» είχε καταστρέψει σοβαρά τη χώρα και ήταν εχθρική προς τις αρχές του Συντάγματος.

Οι αξιωματικοί της τρίτης βαθμίδας -κυρίως αξιωματικοί, υπολοχαγοί- είπε να συγγράψουν μια επίσημη συγγνώμη λέγοντας ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά και η κακή κρίση τους παρέσυραν. «Καταλαβαίνουμε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ και το «συμβούλιο» του μπορεί να συγκέντρωσαν τη συνεργασία σας στο σχέδιό του για την αποσταθεροποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι παραβάσεις του εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του Προέδρου Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν είναι ασυγχώρητες, ωστόσο, καταλαβαίνουμε επίσης ότι ειναι ελαφρυντικές περιστάσεις και να παρεσυραν άψογους αξιωματικούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του… Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη συνέχιση της θητείας σας στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και πιθανότατα θα λάβετε μια άτιμη απαλλαγή, δεν θα αντιμετωπίσετε στρατοδικείο εάν τηρήσετε τους όρους αυτού του επίσημου εγγράφου», ανέφερε μέρος της επιστολής.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, έσπευσε να αναφέρει στον ναύαρχο Άκμπαρ: «Είναι μια παγίδα!»

«Ο Μπέργκερ διέλυσε το γράμμα του και ενθάρρυνε τους άντρες του να κάνουν το ίδιο. Νομίζει ότι είναι παγίδα. Από όσο γνωρίζει, όλοι όσοι έλαβαν το γράμμα του Όστιν το έσκισαν. Είναι απελπισμένοι να μας βγάλουν εκτός επιχείρησης, πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε, και εκπλήσσομαι που δεν απείλησαν τις οικογένειές μας», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, στις 9 Νοεμβρίου ανέφερε ότι τρεις αξιωματικοί απο τα Λευκα Καπελα παραδόθηκαν στο Deep State επειδή ήταν απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών. Αυτοί οι αξιωματικοί, είπαν πηγές, έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το πρόσωπο του πλανήτη.

«Μάλλον είναι νεκροί», είπε η πηγή μας. «Η συγγνώμη τους στον Λόιντ Όστιν δεν έκανε τη διαφορά και τον ενθάρρυνε να ξεκινήσει την εκστρατεία συγγραφής επιστολών, υποθέτω».

«Αν έρθουν για εμάς, είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι», είπε κλείνοντας.
 

Συνοψιζω:

Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, επίσης, έλαβε μια απειλητική επιστολή γραμμένη από τον Όστιν. Η επιστολή διέταξε τον Ναύαρχο Crandall να απελευθερώσει αμέσως τους κρατούμενους του GITMO, να σταματήσει κάθε παράνομη δίωξη και να παραδοθεί.

Σε απάντηση, ο ναύαρχος Crandall έγραψε: «Έχω μια καλύτερη ιδέα. Παραδοσου, Λόιντ. Έχουμε κρατήσει μια θέση για εσενα.” 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις