Η ανθρώπινη κλωνοποίηση είναι πραγματική...?


 Οι απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων είναι πολύ υψηλές, 

αλλά τις αναπληρώνουν με μεγάλη ταχύτητα, 

σαν να κλωνοποιούνται οι Ουκρανοί στρατιώτες, 

λέει ένας Ρώσος αξιωματικός πληροφοριών των ειδικών δυνάμεων της ζώνης SMO στο LPR.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν αποκλείεται καθόλου. Έχει ακουστεί ότι πρώτοι οι Αμερικανοι είχαν κλώνους στο Ιράκ (στον Β' "πόλεμο του Κόλπου"), ενταγμένους σε ειδική μονάδα. Βέβαια, πρέπει να υπάρχει και ένα είδος "εργαστηριακού επιταχυντή", διότι (ειδικά σε στρατιωτικές εφαρμογές) κανείς δεν μπορεί να περιμένει να μεγαλώσει ο κλώνος σαν φυσιολογικός άνθρωπος, και να γίνει στρατιώτης μετά από 20 χρόνια.
    Η ανθρώπινη κλωνοποίηση, πάντως, ακούστηκε γιά πρώτη φορά το 1977, όταν (από ρεπορτάζ κάποιου μέσου στις ΗΠΑ μαθεύτηκε πως) ένας Μεξικανός πλούσιος επιχειρηματίας ήθελε να του μοιάζει ακριβώς ο γυιός του. Ο ίδιος, όμως, ερωτηθείς το διέψευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηβήρια Κρυστάλλη07 Δεκεμβρίου, 2022 13:35

    Είναι βέβαιο ότι εδώ και πολλά χρόνια, έχουνε προχωρήσει στην ανθρώπινη κλωνοποίηση και μάλιστα μας το έχουν δείξει με πολλούς τρόπους, ξορκίζοντας έτσι, κατά την προσφιλή τους μέθοδο, το κάρμα τους! Το 1996-97, στην περίφημη σειρά The x-files (season 4-επεισ.1) αναφέρονται στο θέμα αυτό, ονομάζοντας τις κλωνοποιήσεις των ανθρώπων ως ''Σειριακούς Ωότυπους'' και τις συνδέουν με το εμβόλιο της ευλογιάς (βατσίνα), στο οποίο έχουν 'περάσει' πρωτείνες που αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA! Μας...θυμίζει κάτι αυτό;....Και όλα αυτά από την μακρινή δεκαετία του '90! Φανταστείτε τώρα, πού έχουνε φτάσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ απλα: 35 εκ. Πληθυσμος, 6! επιστρατευσεις και αφθονοι "εθελοντες" απο το ΝΑΤΟ...

    Ιδασπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις