Το γραφείο του στρατηγού Berger επιβεβαίωσε ότι τα άτομα που σκοτώθηκαν από πεζοναύτες ήταν πραγματικοί στρατιώτες του αμερικανικού στρατού

 

Αφού οι πεζοναύτες

υπό τις διαταγές του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ σκοτωσαν έξι στρατιώτες του αμερικανικού στρατού πιστοί στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν σε μια τρομερή μάχη στην άκρη του δρόμου, ο στρατηγός σκέφτηκε αν οι νεκροί ήταν πραγματικά στρατιώτες ή, ίσως, στρατιώτες του Deep State που μεταμφιεστηκαν σε στρατιωτες με την ελπίδα να πυροδοτήσουν ένας νέο στρατιωτικό εμφύλιο πόλεμο.

Οι νεκροί, ωστόσο, φορούσαν ετικέτες, τα ονόματα τα οποία ανήκαν σε πραγματικούς στρατιώτες του αμερικανικού στρατού που σταθμεύουν στο Φορτ Κάρσον του Κολοράντο, πέντε λεπτά οδικώς από το σημείο όπου σημειώθηκε η θανατηφόρα συμπλοκή. Όταν ο καπνός καθάρισε, οι πεζοναύτες, μετέφεραν τα πτώματα σε ένα καταφύγιο κοντά στο Vail, ένα χειμερινό καταφύγιο για μανιώδεις σκιέρ. Εκεί, ένας ιατροδικαστής έκανε ακτινογραφία στα δόντια των νεκρών και αντιστοίχισε τα αποτελέσματα με τα αρχεία του DOD. Επιπλέον, ο στρατός έχει μια διφορούμενη προσέγγιση όσον αφορά την οδοντική υγιεινή: ορισμένοι στρατιωτικοί λαμβάνουν ακτίνες Χ μόλις πατήσουν το πόδι τους σε έναν Σταθμό Επεξεργασίας Στρατιωτικής Εισόδου (MEPS), ενώ άλλοι όχι, και υποβάλλονται σε πλήρη οδοντιατρική εξέταση αμέσως πριν από την αποστολή.

Σε αυτή την περίπτωση όμως ο ιατροδικαστής πήρε θετικά αποτελεσματα που επιβεβαίωσαν το αδιανόητο. Τα πτώματα ήταν στρατιώτες της 4ης Μεραρχίας Πεζικού, Φορτ Κάρσον.

Το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα, τους βαθμούς, τις στρατιωτικές επαγγελματικές δεξιότητες (MOS) ή τον χρόνο υπηρεσίας των στρατιωτών.

Είχε, είπε η πηγή μας, επικοινώνησει με τον διοικητή του 4ου Ταγματος Πεζικού, Υποστράτηγο Ντέιβιντ Μ. Χοντν για εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Hodne αρνήθηκε ότι γνώριζε το περιστατικό, αλλά είπε ότι είναι υπό τις διαταγες ενός πραγματικου γενικού διοικητή, του Joseph R. Biden.

«Το 4ο ταγμα αντιπροσωπεύει περίπου 32.000 ενεργούς στρατιωτες. Εάν είναι όλοι πιστοί στον Μπάιντεν, αυτό αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις μας», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις λάβει.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 



 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις