ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ

 

Αφού η Βουλή ψήφισε με 350-80

υπέρ της κατάργησης της αντισυνταγματικής εντολής του Lloyd Austin για το εμβόλιο Covid-19 για όλα τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ το πήγε ένα βήμα παραπέρα καταστρέφοντας τις αιμοδοσίες που ελήφθησαν από εμβολιασμένους στρατιωτικούς.

Λένε ότι τα εμπειρικά στοιχεία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αν και οι δότες μπορεί να μην παρουσιάζουν παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο, οι λήπτες μολυσμένου πλάσματος είχαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου αιφνίδιου θανάτου, σε μολυσμένο αίμα. 

Ενδεικτική περίπτωση  Ο Γουίλιαμ Ράιτ, ένας υγιής 36χρονος άνδρας που στάθμευε στο Φορτ Μπλις του Τέξας, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προπονητικής άσκησης σε σημείο να χρειαστεί μετάγγιση. Ο Ράιτ δεν εμβολιάστηκε. έδινε μια επίπονη μάχη για να λάβει θρησκευτική απαλλαγή. Ήταν αναίσθητος εκείνη τη στιγμή, και επομένως δεν μπορούσε να ρωτήσει εάν το πλάσμα που εισέρχονταν στις φλέβες του είχε αφαιρεθεί από ένα εμβολιασμένο άτομο. Εν αγνοία του Ράιτ, ο δότης είχε υποβληθεί σε διπλή εμβόλιο και είχε ενισχυθεί. με την τριτη.Φαινόταν να αναρρώνει -τα ζωτικά του στοιχεία ήταν φυσιολογικά και έτρωγε στερεά τροφή- αλλά παρέμενε υπό παρακολούθηση στο ιατρικό κέντρο William Beaumont Army-Fort Bliss και είχε αρκετή δύναμη να ρωτήσει αν του είχε χορηγηθεί εμβολιασμένο αίμα. Όταν του είπαν ότι είχε, διαμαρτυρήθηκε. Δύο μέρες αργότερα ο Ράιτ, που ήταν ακόμα στο νοσοκομείο, πέθανε ξαφνικά....καρδιακή προσβολή. Μια μεταθανάτια εξέταση βρήκε θρόμβο αίματος σε μια αρτηρία στους πνεύμονές του.

Το κίνημα των γιατρών των Λευκών Καπέλων ισχυρίζεται ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έχει θάψει εκατοντάδες παρόμοιες αναφορές που κακολογούν το πολύτιμο εμβόλιο του.

«Όταν ένας μη εμβολιασμένος ασθενής λαμβάνει εμβολιασμένο πλάσμα, τα στατιστικά δεν λένε ψέματα. Αυτό που έχουμε δει είναι ότι ένας αστρονομικά μεγάλος αριθμός στρατευμάτων παρουσιάζει τα πάντα, από ήπιες και προσωρινές έως σοβαρές και διαρκείς παρενέργειες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θάνατο. Προσωπικά γνωρίζω 12 άντρες που χρειάστηκαν μετάγγιση και αντιτάχθηκαν έντονα να εμβολιαστούν με πλάσμα. Τους είπαν ότι ήταν κρατική ιδιοκτησία και δεν είχαν το δικαίωμα να το αρνηθούν», είπε ένας γιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Womack Army, Fort Bragg.

Την Πέμπτη, η ανώτερη ηγεσία στο Womack Army Medical Center κατέληξε σε συναίνεση για την αποτέφρωση και την καταστροφή του αποθέματος μολυσμένου με εμβόλια αίματος - περίπου 500 λίτρα ψυχρού πλάσματος και ολικού αίματος που δεν είχαν ακόμη περιδινηθεί σε φυγόκεντρο. Η είδηση της ηρωικής πράξης διαδόθηκε γρήγορα στην κοινότητα των Λευκών Καπέλων και μέσα σε λίγες ώρες άλλες στρατιωτικές βάσεις άρχισαν να καίνε μολυσμένο αίμα. Το Fort Meade, έδρα της Διοίκησης Cyber των ΗΠΑ, κατέστρεψε τον εφοδιασμό του, όπως και το Hunter Army Airfield και το Fort Benning, και τα δύο στη Τζόρτζια. Συνολικά, 23 εγκαταστάσεις εξαφάνισαν το τοξικό αίμα.

«Ήταν ένα φαινόμενο κυματισμού, ένα κύμα», είπε η πηγή μας στο Ιατρικό Κέντρο Womack Army. «Μας πήρε μόνο καποιο χρονο για να το ξεκινήσουμε και τώρα ξεπερνά τις κοινές βάσεις σε όλη τη χώρα».


Η ιστοσελιδα ρώτησε εάν η καταστροφή του αίματος θα επηρεάσει τα μέλη της υπηρεσίας των οποίων η ζωή εξαρτάται από μια μετάγγιση.

«Έχουμε έναν άσο στο μανικι», είπε η πηγή μας. «Ευτυχώς, οι πεζοναύτες αντιστάθηκαν στην εντολή από την αρχή και έκαναν δωρεές τακτικά. Χονδρική εκτίμηση, 150.000 μη εμβολιασμένοι πεζοναύτες που μπορούν να δωρίσουν 6 φορές το χρόνο. Οι μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων αρνήθηκαν επίσης τον εμβολιασμό. Αυτό είναι 43.000 άνδρες και γυναίκες. Δεν θα έχουμε έλλειψη μη εμβολιασμένου αίματος. Και θα λάβουμε περισσότερα καθώς οι νέοι στρατευμένοι, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να υποβληθούν σε Vaxx, μπορούν να συνεισφέρουν τα δικά τους."





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....







 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις