Τα Λευκά Καπέλα αναστατώνονται από τα σχόλια του Τραμπ για το Σύνταγμα

 

Η συχνά ανώμαλη σχέση

του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ με τα Λευκά Καπέλα που διόρισε για την τήρηση του Συντάγματος έπληξε άλλο ένα εμπόδιο την περασμένη εβδομάδα, αφού στο Truth Social πρότεινε την ακύρωση ορισμένων άρθρων του Συντάγματος των ΗΠΑ. Η επισημανση του ακολούθησε την απόρριψη δεδομένων του Έλον Μασκ στο Twitter, η οποία εξήγησε πώς η εκστρατεία του Μπάιντεν συνεννοήθηκε με την πρώην ηγεσία του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνουν  τη New York Post στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

Οι διοικητές των Λευκών Καπέλων αντεδρασαν εντονα ως απάντηση στην ανεύθυνη ιδέα του Τραμπ, ειπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, ο οποίος είναι επικεφαλής της διαίρεσης των Λευκών Καπέλων του στρατού των ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2021, είπε προειδοποιητικά λόγια για τον Πρόεδρο Τραμπ όταν οι δύο άνδρες μίλησαν το βράδυ του Σαββάτου. Ο στρατηγός είπε στον Τραμπ ότι προχωρούσε σε μια πολύ ολισθηρή κατηφόρα, καθώς ακόμη και οικεία τμήματα του Συντάγματος -που συντάχθηκαν από τους Ιδρυτές Πατέρες για να προστατέψουν τους πολίτες από την υπερβολή της κυβέρνησης- θα έπρεπε να σκαλιστούν και να επεξεργαστουν μεμονομενα.

"Πρόεδρε, με απόλυτο σεβασμό, το Σύνταγμα είναι πέτρινο. Είναι το Deep State που το προσβάλλει, όχι εμείς. Εμείς εδώ τηρούμε τον όρκο μας και κάνουμε το καθήκον μας όσο καλύτερα μπορούμε. Υπάρχει συναίνεση εδώ, Πρόεδρε Τραμπ, ότι το σχόλιό σας κινδυνεύει να διχάσει τη βάση του MAGA, στην οποία βασίζεστε. Πιστεύω ότι ο DeSantis είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση, αλλά κάποιοι υπό τις διαταγές μου αισθάνονται διαφορετικά. Προτιμησατε, κύριε, να επιλέξετε την επανεκλογή σε αντίθεση με την επανεγκατάσταση. Σέβομαι την απόφασή σας, αλλά, παρακαλώ, να είστε προσεκτικος με τις ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν τα λόγια σας», φέρεται να είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ.

Η πηγή που άκουσε τα λόγια του στρατηγού Μπέργκερ είπε ότι η κλήση δεν ήταν στο μεγάφωνο, επομένως δεν μπορούσε να ακούσει τις απαντήσεις του Τραμπ στις ανησυχίες του στρατηγού Μπέργκερ. Είπε, ωστόσο, ότι ο στρατηγός Μπέργκερ μόρφαζε πότε πότε, σαν να τα μασούσε ο Τραμπ.

«Ο στρατηγός Μπέργκερ δεν υπαγορεύει στον Τραμπ, αλλά μπορεί να τον συμβουλέψει», είπε η πηγή μας. «Το αν ο Τραμπ θα ακούσει τις συμβουλές ή όχι, εξαρτάται από αυτόν. Ο στρατηγός Berger ανησυχεί βαθιά για το μέλλον της χώρας μας. Όταν οι άνθρωποι λένε ότι η πένα είναι πιο δυνατή από το σπαθί, είναι συχνά αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι για πάντα».

Σύμφωνα με την πηγή μας, το τηλεφώνημα Τραμπ-Μπέργκερ διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά και ολοκληρώθηκε με τον στρατηγό Μπέργκερ να εκπέμπει έναν αναστεναγμό απογοήτευσης. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....










ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/12/tha-ftasoun-oi-konserbes.html?m=1

    Την ώρα που τα λευκά καπέλα τρώνε τα καπέλα τους, οι καουμπόηδες πλησιάζουν όλο και πιο κοντά τον Πούτιν.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις