Η JAG συλλαμβάνει τον πρώην δικηγόρο του Twitter Stooge James Baker

 

Οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν

την Τετάρτη τον πρώην δικηγόρο του Twitter και πρώην Γενικό Σύμβουλο του FBI, Τζέιμς Μπέικερ, με την κατηγορία της προδοσίας, της συνωμοσίας, της συνέργειας στον εχθρό, της δωροδοκίας και του εκβιασμού, δήλωσε πηγή της JAG .

Η σύλληψη έγινε μια ημέρα αφότου ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, ο οποίος αυτοαποκαλείται απολυτάρχης της ελευθερίας του λόγου, απέλυσε τον Baker επειδή είχε ελέγξει τα αρχεία Twitter - μια αναφορά στις προσπάθειες της εταιρείας να καταστείλει και να καταπνίξει Tweets που σχετίζονται με το διαβόητο φορητό υπολογιστή του Hunter Biden - δημοσιογράφος Matt Taibbi χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί τον Musk. Ο Μασκ είπε ότι ο Μπέικερ ήταν μέρος του «Deep State» του Twitter.

«Ο Baker είναι βαθύτερος από το Deep State», είπε μια πηγή της JAG. «Αυτός ο μάγκας είναι το Mariana Trench του Deep State».

Οι ερευνητές αρπαξαν τον Μπέικερ όταν δύο εύσωμοι φρουροί ασφαλείας του Twitter τον απέβαλαν από τα κεντρικά γραφεία του "πουλιού" στο Σαν Φρανσίσκο, ένα κτήριο Art Deco 480.000 τετραγωνικών ποδιών που κάποτε ανήκε στην Furniture Mart. Ήλπιζαν να αρπάξουν αμέσως τον Μπέικερ, αλλά ο Μπέικερ, καθώς έβγαινε από την περιουσία του Twitter, περικυκλώθηκε γρήγορα από το τσούρμο των απορριφθέντων αριστερών διαδηλωτών τους οποίους ο Μασκ είχε τερματίσει μετά την ιστορική του εξαγορά. Το φιλελεύθερο κοπάδι συμπάσχει με τον Μπέικερ και φώναζε "Cancel Elon" .

Εκείνο το βράδυ, οι ερευνητές ακολούθησαν τον Μπέικερ και δύο άγνωστες γυναίκες στη σκηνή του Σαν Φρανσίσκο.Το τρίο δείπνησε σε ένα κομψό εστιατόριο, επισκέφτηκε δύο μπαρ, σταμάτησε σε ένα κλαμπ και τελικά ταξίδεψε με την UBER στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton και έκανε κράτηση, πιθανώς, ένα μονό δωμάτιο.

Πηγές της JAG αργότερα ανέφεραν ότι οι γυναίκες φορούσαν φορέματα που αγκάλιαζαν τους γοφούς και φαινόταν να είναι στα 20 τους.

Δεδομένου ότι το τρίο ταξίδευε μεμονωμενα, οι ερευνητές δεν είχαν αυτοκίνητο να παρακολουθησουν ξεχωριστα, γι' αυτό επέβλεπαν την μπροστινή είσοδο και κοιμόντουσαν σε βάρδιες όλη τη νύχτα. Ήταν αποφασισμένοι να απομονώσουν τον Μπέικερ πριν τον συλλάβουν. Μια ευκαιρία προέκυψε στις 5:30 το πρωί της Τετάρτης, καθώς ο Baker, χωρίς παρέα, αναχώρησε από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς την California Street. Είχε διανύσει μόνο εκατό γιάρδες περίπου πριν τον αρπαξουν οι ανακριτές. ένας ερευνητής πήδηξε έξω και, με μια αποτομη κίνηση τον ερπαξε και έβαλε χειροπέδες στον Μπέικερ και μετά τον έσπρωξε στο πίσω κάθισμα.

«Ας ελπίσουμε ότι ο Baker είχε μια διασκεδαστική βραδιά με τους συντρόφους του στο Ritz-Carlton. Δεν θα βρει τις ανέσεις στο Hotel GITMO τόσο φιλόξενες», είπε η πηγή μας.

Δεν ήταν διατεθειμένος να εξηγήσει τις κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει ο Μπέικερ όταν παρουσιαστεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου, αλλά είπε ότι η σύλληψη του Μπέικερ συνδέεται «εν μέρει» με την απόρριψη δεδομένων του Twitter. Ο Έλον Μασκ, πρόσθεσε, εν αγνοία του βοήθησε την JAG να εδραιώσει την υπόθεσή της κατά του Baker.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Παιδια δεν πρεπει να ειναι Τζειμς Μπεικερ διοτι αυτος ηταν υπουργος εξωτερικων του Μπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν προηγουμένως υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI που έπαιξε βασικό ρόλο στην προώθηση της απαξιωμένης πλέον θεωρίας συνωμοσίας ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήταν μυστικός Ρώσος πράκτορας.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις