ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 06/12/22

 


Η έλλειψη καυσίμων έχει οδηγήσει σε «πανικό αγοράς» στα πρατήρια βενζίνης, δήλωσε την Τρίτη ο ουγγρικός ενεργειακός κολοσσός MOL, με την ευθύνη να κατευθύνεται στα ανώτατα όρια τιμών της βενζίνης που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν. «Η κατάσταση της προσφοράς είναι σαφώς κρίσιμη, η ζήτηση έχει εκτοξευθεί στα ύψη, οι καταναλωτές προμηθεύονται αποθέματα και οι αγορές πανικού έχουν αρχίσει», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της MOL Gyorgy Bacsa σε δήλωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. Τα ουγγρικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν εικόνες από ουρές εκατοντάδων μέτρων σε πρατήρια καυσίμων σε όλη τη χώρα την Τρίτη, ενώ ένας φωτογράφος του AFP είδε τις περισσότερες αντλίες εκτός λειτουργίας σε πολλά πρατήρια στη Βουδαπέστη. «Υπάρχει μερική έλλειψη προϊόντων σε ολόκληρο το δίκτυό μας και το ένα τέταρτο των πρατηρίων μας ήταν εντελώς άδειο», δήλωσε ο Bacsa. Η έλλειψη καυσίμων έχει προκληθεί από τη μείωση κατά 30 τοις εκατό στα εισαγόμενα καύσιμα, καθώς και από τη συντήρηση σε ένα από τα διυλιστήρια της MOL και θα χρειαστούν «αρκετές εβδομάδες» για να επιλυθεί, είπε. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΑΣΤΑΘΗΣ…ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded trom Insider Paper ALERT Fuel shortage in Hungary triggers panic buying https://t.co/emW1m3PmiY QuantumLig..., QuantumLig..., 8:58 PM"
 
>>Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, ανακοινώθηκε πως ο Κινέζος Πρόεδρος Ζι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία αυτή την εβδομάδα. Ο Ζι θα φτάσει την Τετάρτη, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Τύπου της Σαουδικής Αραβίας, μόνο για το τρίτο του ταξίδι στο εξωτερικό από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού και το πρώτο του στη Σαουδική Αραβία από το 2016 και θα παραστεί επίσης σε μια σύνοδο κορυφής, υπό την προεδρία του βασιλιά Σαλμάν και την παρουσία του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, του ντε φάκτο ηγέτη του βασιλείου, με ηγέτες από το εξαμελές Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου και συνομιλίες με ηγέτες από άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής, ενισχύοντας τους αυξανόμενους δεσμούς της Κίνας με την περιοχή. Η επίσκεψη του Ζι αντικατοπτρίζει «πολύ βαθύτερες σχέσεις που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια» μεταξύ των δύο χωρών, δήλωσε ο Ali Shihabi, Σαουδάραβας αναλυτής κοντά στην κυβέρνηση. «Ως ο μεγαλύτερος εισαγωγέας πετρελαίου από τη Σαουδική Αραβία, η Κίνα είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός εταίρος και οι στρατιωτικές σχέσεις αναπτύσσονται έντονα», είπε, προσθέτοντας ότι αναμένει «να υπογραφούν ορισμένες συμφωνίες». ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: China's Xi to arrive in Saudi Arabia Wednesday: Saudi state media More: https://bit.ly/3Y3mLWb Follow @insiderpaper 63 QuantumLig.. PM" από το Twitter
 
>> Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) έχει προειδοποιήσει ότι τα συνταξιοδοτικά ταμεία και άλλες «μη τραπεζικές» χρηματοπιστωτικές εταιρείες έχουν τώρα περισσότερα από [[[[[80 τρισεκατομμύρια δολάρια κρυφό]]]]]], εκτός ισολογισμού χρέος σε δολάρια με τη μορφή ανταλλαγών συναλλάγματος. Τόσο για τράπεζες εκτός ΗΠΑ όσο και για «μη τράπεζες» εκτός ΗΠΑ, όπως τα συνταξιοδοτικά ταμεία, οι υποχρεώσεις σε δολάρια από τις ανταλλαγές συναλλάγματος εκτιμάται πως τώρα διπλάσιες του χρέους τους στον ισολογισμό σε δολάρια!!! ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΟΟΟΟΜ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>> Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να προμηθεύσουν την Ταϊβάν με περίπου 100 πυραύλους αεράμυνας Patriot…
+ Ο Καναδάς σκοπεύει να στείλει πλοία στα στενά της Ταϊβάν για να διασφαλίσει τη λειτουργία της «τάξης που βασίζεται σε διεθνείς κανόνες»…. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΚ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic L.me IntelRep blic Washington intends to sell 100 advanced Patriot missiles to Taiwan US administration proposes to sell 100 of the most advanced Patriot missiles, along with radars and other support equipment to Taiwan, in a deal worth $882 million. Subscribe @IntelRepublic 79 QuantumLig..."
 
>> Ο Έλον Μασκ λέει ότι «η Wikipedia έχει μια σημαντική αριστερή μεροληψία» αφού η πλατφόρμα σκέφτεται να διαγράψει το άρθρο «Αρχεία Twitter» που σχετίζεται με την καταστολή της ιστορίας του Χάντερ Μπάιντεν για φορητούς υπολογιστές… ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ;;; ΒΟΟΟΟΟΜ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Τα Fox αναφέρουν πως τα κανάλια NBC, ABC, CBS κάλεσαν σε σιγή για την κυκλοφορία των «Αρχείων Twitter» του Έλον Μασκ… ΠΑΝΙΚΟΣ!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>> Η εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ είναι υπό ομοσπονδιακή έρευνα για «παραβιάσεις στη μεταχείριση των ζώων». Η έρευνα έχει ξεκινήσει εναντίον της εταιρείας για «πειράματα αστοχίας» που άφησαν νεκρά περίπου 1.500 ζώα, αναφέρει το… Reuters… ΤΥΧΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣΚ… ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India India ORT India News @RT_India Musk's Neuralink Under Investigation for 'Animal Welfare Violations' Report A federal probe has been launched against the firm over 'botched experiments which left around 1,500 animals dead. (Reuters) The allegations focus on rushed research and repeated tests on the likes of pigs, monkeys and sheep since 2018. Reuters also claims many animals were killed for post-mortem studies. Interviews suggest internal opposition to the treatment within Neuralink. The company's aim is to develop brain impants that could help paralysed people walk again. News Snip official QuantumLig. 6:28PM"
 
>>Μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του προέδρου Τραμπ για την κατάργηση του Συντάγματος από την νοθεία που έλαβε χώρα, σε πρωϊνό ποστ ο πρόεδρος Τραμπ σηκώνει το γάντι των κλεμμένων εκλογών λέγοντας:
 
«Οι ψεύτικες ειδήσεις στην πραγματικότητα προσπαθούν να πείσουν τον αμερικανικό λαό ότι είπα ότι ήθελα να «τερματίσω» το Σύνταγμα. Αυτό είναι απλώς περισσότερο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, όπως ακριβώς η (υπόθεση) ΡΩΣΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΡΩΣΙΑ και όλες οι άλλες ΑΠΑΤΕΣ τους. Αυτό που είπα ήταν ότι όταν υπάρχει «ΜΑΖΙΚΗ & ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ & ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ», όπως έχει αποδειχθεί αδιαμφισβήτητα στις Προεδρικές εκλογές του 2020 και πρέπει να γίνουν άμεσα βήματα για να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. Μόνο οι ΗΛΙΘΙΟΙ θα διαφωνούσαν με αυτό και θα δεχόταν ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. MAGA!».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump TRUTH WE WANT PEOPLE WHO "LEGITIMATELY" WON THE ELECTION TO LEAD OUR COUNTRY, NOT PEOPLE WHO HAD ΤΟ CHEAT IN ORDER ΤΟ WIN!!! Donald J. Trump ealDonaldTrum SIMPLY PUT, IF AN ELECTION IS IRREFUTABLY FRAUDULENT, IT SHOULD GO TO THE RIGHTFUL WINNER OR, AT A MINIMUM, BE REDONE. WHERE OPEN AND BLATANT FRAUD IS INVOLVED, THERE SHOULD BE NO TIME LIMIT FOR CHANGE!" από το Twitter
 
ΤΟ »ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ» ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ… ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, Η Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump 9m The Fake News is actually trying to convince the American People that I said |wanted to "terminate" the Constitution This is simply more DISINFORMATION & LIES, just like RUSSIA, RUSSIA, RUSSIA, and all of their other HOAXES & SCAMS. What| said was that when there is MASSIVE & WIDESPREAD FRAUD & DECEPTION, as has been irrefutably proven in the 2020 Presidential Election, steps must be immediately taken to RIGHT THE WRONG. Only FOOLS would disagree with that and accept STOLEN ELECTIONS. MAGA! 1,078 Reposts 2,655 12:43PM" από το Twitter
 
>>ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΚ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ. Έτσι, η επιτροπή της Βουλής που ερευνά την 6η Ιανουαρίου θα εκδώσει ποινικές παραπομπές στο Υπ. δικαισύνης για τον Τραμπ και τους συμμάχους του. Η ομάδα έκανε τις συστάσεις της ιδιωτικά την προηγούμενη Παρασκευή.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Forbes BREAKING BUSINESS House Jan. 6 Committee To Make Criminal Referrals To DOJ Here's What That Means Alison Durkee Forbes Staff Updated Dec Follow 2022, 12:35pm EST 2022, 11:48am EST TOPLINE The House January Committee will make criminal referrals to the Justice Department as its investigation wraps up, committee chair Rep. Bennie Thompson (D-Miss.) said Tuesday, showing the committee has found evidence crimes as part ofits investigation into the 2020 election-though that doesn' necessarily mean the DOJ will bring charges, or only charge vhoever referred. U.S. Rep. Lofgren D-CA) (L), Rep. Bennie Thompson (D-MS), Chairman to...[+] GETTYMAGES the Select"
 
Η έρευνα της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων της 6ης Ιανουαρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, καθώς η επιτροπή θα διαλυθεί όταν λήξει αυτή η θητεία του Κογκρέσου στις 31 Δεκεμβρίου, επομένως τυχόν παραπομπές ποινικών θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή πριν από τότε. Η επιτροπή ετοιμάζεται επίσης να εκδώσει μια τελική έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς όλα τα ευρήματά της, η οποία θα μπορούσε να είναι 1.000 σελίδων. Το Politico ανέφερε στις 30 Νοεμβρίου ότι είναι πιθανό η έκθεση να βγει ως «μαζική απόρριψη αποδεικτικών στοιχείων που έρχεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου», αντί για μια πιο αργή κυκλοφορία σε διάστημα ημερών ή εβδομάδων. Οποιεσδήποτε παραπομπές γίνονται θα είναι ξεχωριστές από την τελική έκθεση, είπε ο Thompson την Τρίτη.
 
 
Μεταξύ των πιθανών κατηγοριών που έχουν εξετάσει είναι η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ; [[[[ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ]]]]]…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "General Mcinerney Forwarded from The General BREAKING: The House committee investigating anuary 6 will issue criminal referrals to the DOJ for Trump and allies. The group made its recommendations privately on Friday. Among the potential charges they have considered are conspiracy to defraud the United States and obstruction of an official proceeding of Congress. @GeneralMCNews 164 31 17 1 4863 7:20 PM"
 
>>ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ KEITH OLBERMANN, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
 
Και πάλι, αυτό δεν είναι δύσκολο:
Ο Τραμπ μόλις απείλησε να «τερματίσει» το σύνταγμα. Στείλτε ένα στρατιωτικό απόσπασμα στον Μαρ-α-Λάγκο, πιάστε τον, κρατήστε τον σε στρατιωτική φυλακή και δικάστε τον σε στρατοδικείο.
Αυτή είναι μια ανοιχτή προσπάθεια Επανάστασης για την ανατροπή της κυβέρνησης…. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from PATRIOT NEWS Keith Olbermann @KeithOlbermann Again, this isn't difficult: Trump just threatened to "terminate" the constitution. Send a military detachment to Mar-a-Lago, seize him, detain him in a stockade or brig, and try him in a military court. This is an open attempt at a Revolution to overthrow the government. Ok Keith. Now do Biden. 33 QuantumLig. QuantumLight1111 TO ΑΦΗΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ 34 QuantumLig... 9:01 9:01PM PM" από το Twitter
 
Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις