Η JAG κατονομάζει τον παραγωγό του Χόλιγουντ που συνελήφθη μετά το συμπόσιο του Μπάιντεν

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα ενός παραγωγού του Χόλιγουντ ο οποίος συνελήφθη αφού παρευρέθηκε στο συμπόσιο του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. 

Αυτό το άτομο είναι ο Έλι Ροθ, ένας Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και ηθοποιός, του οποίου το όνομα είναι συνώνυμο με το πορνό βασανιστηρίων: Ο Ροθ είναι περισσότερο γνωστός για τη σκηνοθεσία της ταινίας Hostel, ένα φρικιαστικό φεστιβάλ τρόμου στο οποίο δελεάζουν ελκυστικές, αδύνατα ντυμένες νεαρές γυναίκες, αγόρια κολεγίου σε μια βιομηχανική αποθήκη που ανήκει σε μια μυστική εταιρεία. Εκεί, τα αγόρια φυλακίζονται και τα πλειοδοτούν πλούσιες, σαδιστικές ελίτ, που με τη σειρά τους ακρωτηριάζουν τα θύματά τους με τον πιο αποκρουστικό και γκροτέσκο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Roth έχει 43 τίτλους σε παραγωγες, ανά IMDB, και έπαιξε επίσης τον ρόλο του Donny "The Bear Jew" Donowitz στην πολεμική ταινία του Quentin Tarantino Inglorious Basterds. Επιπλέον, ο Roth ήταν συμπαραγωγός της ταινίας 2001 Maniacs, αλλά δεν προσκλήθηκε πίσω για το σίκουελ, αφού έδειξε ανοιχτά περιφρόνηση για τον Νότο και τον ομοφυλόφιλο σκηνοθέτη Tim Sullivan.

Ο Έλι Ροθ εξασκούσε στην πραγματική ζωή αυτό που παρήγαγε στον κινηματογράφο, είπε μια πηγή της JAG.

Σύμφωνα με ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που αναθεωρήθηκε, οι ιδεες για τις ταινιες του Ροθ δεν ήταν εντελώς φανταστικές. Το έγγραφο ισχυρίζεται ότι ο Roth προσπάθησε να κάνει τις ταινίες του όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές. Πριν ξεκινήσουν τα κύρια γυρίσματα για το Hostel, το Cabin Fever και το The Green Inferno, ο Roth νοίκιασε ακίνητο στο Bilisht της Αλβανίας και χρησιμοποίησε τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο για να προσλάβει μέλη της αλβανικής μαφίας για να βασανίζουν και να δολοφονούν ανθρώπους με τρόπους που θα εμφανίζονταν τελικά στις ταινίες.

Τα θύματα, ωστόσο, ήταν Αμερικανοί πολίτες, κυρίως άστεγοι που οι άνθρωποι του Ροθ είχαν μαζέψει από τους δρόμους του Λος Άντζελες. Έχοντας πει ότι θα πρωταγωνιστούσαν σε μια ταινία και θα έπαιρναν μετρητά, τα θύματα, πολλά από τα οποία φέρεται ότι είχαν ψυχικές αναπηρίες, μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο στην Αλβανία, βασανίστηκαν και τεμαχίστηκαν, αφαιμάχθηκαν και αποκεφαλίστηκαν.

Αν και δεν εμφανίστηκαν πραγματικοί φόνοι στις ταινίες του Ροθ, η JAG είπε ότι έλαβε ήχο και βίντεο με τον Ροθ να παραδέχεται ότι ενορχήστρωσε και επέβλεπε προσωπικά τον θάνατο 16 ανδρών και γυναικών στην Αλβανία. Η μία ήταν μια 14χρονη, σύμφωνα με την παραδοχή του Ροθ.

«Έχουμε πολλά και πληροφορίες ότι ο Ροθ είναι βαθιά με άλλες ελίτ που κάνουν το ίδιο κακό. Αυτός ο στριμμένος διάολος ήθελε να σκοτώσει Αμερικανούς επειδή ήταν Αμερικανοί που θα βασανίζονταν στις ταινίες. Η σύλληψή του θα οδηγήσει σε άλλους», είπε η πηγή της JAG. «Η επιρροή του Χόλιγουντ έχει αφήσει πολλούς από αυτούς τους παρανοημένους ηθοποιούς να μείνουν ατιμώρητοι από το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Το σύστημα στρατιωτικής δικαιοσύνης δεν είναι τόσο ευγενικό».

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !!
    Ω ΘΕΕ ΜΟΥ !
    Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις