Ο Τραμπ προτεινε στην Tulsi Gabbard μια μελλοντική θέση στο υπουργικό συμβούλιο

 

Πηγές από το γραφείο του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

στη Νέα Υόρκη είπαν την Τρίτη ότι επικοινώνησε αμέσως με την πρώην εκπρόσωπο της Χαβάης. Η Tulsi Gabbard μόλις άκουσε ότι είχε καταγγείλει το Δημοκρατικό Κόμμα ως «ελιτίστικη φυλή πολεμοκάπηλων που οδηγούνται από δειλή αφύπνιση, που μας διχάζουν "τραμπουκιζοντας" κάθε ζήτημα και πυροδοτούν τον ρατσισμό κατά των λευκων, εργάζονται ενεργά για να υπονομεύσουν τις ελευθερίες μας» και επίσημα αποχώρησε από το Κόμμα.

Παρόλο που η Γκάμπαρντ δεν έχει πει εάν θα ενταχθεί στο GOP ή αν θα πάει σαν Ανεξάρτητη, Εκπρόσωποι στο στρατόπεδό της πιστεύουν ότι θα επικεντρωθεί σε προσωπικές φιλοδοξίες, όπως το podcast της, προτού ξαναβαλει τον εαυτό της στην πολιτική διαμάχη.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα, λέγοντας στην Γκάμπαρντ ότι ήταν ευχαριστημένος που είχε το θάρρος να εγκαταλείψει ένα κομμα που «ελκυει τα παιδιά, υποστηρίζει την παιδεραστία και εργάζεται ασταμάτητα για να υπονομεύσει την Πρώτη και τη Δεύτερη Τροποποίηση του Συντάγματος, ενώ οδηγεί σκληρά τους Αμερικανους σε χρεοκοπία».

Ο Τραμπ αποκάλεσε την Γκάμπαρντ «Ρεπουμπλικάνα στην καρδιά», απαγγέλλοντας αποφθέγματα που είχε κάνει κατά τη διάρκεια πολλών εμφανίσεων στον Τάκερ Κάρλσον. «Θα μπορούσαμε πραγματικά να σε χρησιμοποιήσουμε», φέρεται να της είπε ο Τραμπ.

«Ξέρετε ότι δεν έχω πάει πουθενά και ότι θα επιστρέψω», είπε ο Τραμπ. «Τα πράγματα που είπες εξοργίζουν τους Δημοκρατικούς, τους φιλελεύθερους και τα ΜΜΕ των Ψεύτικων Ειδήσεων, και αυτό είναι καλό, Τούλσι, πολύ καλό».

Τα σχόλια του Τραμπ είναι σωστά. Η συμμορια των Δημοκρατικών αποδοκιμάζει εδώ και καιρό την Γκάμπαρντ επειδή εμφανίστηκε σε συντηρητικές εκπομπές και υποστήριξε απόψεις που αντιτίθενται διαμετρικά στις φιλελεύθερες αξίες, που περιλαμβάνουν αλλαγές φύλου για παιδιά, ακύρωση κουλτούρας, υπερβολική φορολογία και κατάργηση δικαιωμάτων οπλοκατοχής.

Στην πραγματικότητα, η δήμαρχος του Σικάγο Lori Lightfoot είπε κάποτε: «Οι συντηρητικοί την ακούνε μόνο επειδή είναι όμορφη. Αν ήταν άσχημη, κανείς δεν θα την έπαιρνε στα σοβαρά. Είναι DINO—Δημοκρατική μόνο κατ' όνομα».

Και η Κυβερνήτης του Μίσιγκαν Γκρέτσεν Γουίτμερ είπε για την Γκάμπαρντ: «Είναι ένα μωρό που δεν ταιριάζει στην πολιτική».

Οι φιλελεύθερες φιλοδοξίες τους δείχνουν ξεκάθαρα την ώθηση των φιλελεύθερων. "είναι καλύτερο να αμφισβητείς τον χαρακτήρα παρά να βρίσκεις λάθος στις πολιτικές πεποιθήσεις."

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ωστόσο, επικεντρώνεται στην πολιτική στάση της Γκάμπαρντ: είναι υπέρ της Πρώτης και της Δεύτερης Τροποποίησης, έχει συνειδητοποιήσει ότι η υποστήριξη των Δημοκρατικών σημαίνει υποστήριξη μιας πλήρους και ολοκληρωτικής διάβρωσης του Συντάγματος των ΗΠΑ και καταλαβαίνει ότι οι Δημοκρατικοί είναι περισσότερο βρωμικοι και είναι πρόθυμοι να αφανίσουν τη χώρα εάν οι ελίτ επιβιώσουν και προσκολληθούν στην εξουσία .

«Ο Τραμπ είπε στην Τούλσι ότι θα υπάρξει μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο, αν είναι ειλικρινής και το θέλει, το 2024», είπε η πηγή μας. «Δεν είπε ποια θέση στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά της ζήτησε να σκεφτεί πολύ και καλά για την ευκαιρία. Ένα πράγμα που ξέρω για τον Τραμπ είναι ότι αν δώσει μια υπόσχεση, την τηρεί».

Η πηγή μας είπε ότι η Γκάμπαρντ, αν και αδέσμευτη, ευχαρίστησε τον Τραμπ για την κλήση και είπε ότι θα εξετάσει δεόντως την προσφορά του.

Κλείνοντας, η Γκάμπαρντ έχει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο: έχει στο παρελθόν ευθυγραμμιστεί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έναν παγκοσμιοποιητικό οργανισμό. Το πώς θα χειριζόταν η Τραμπ τους δεσμούς της με το WEF παραμένει μια άγνωστη μεταβλητή. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις