Το 2020 το ΣΚΟΤΟΣ είχε φανεί: Για αυτό τα ΜΜΕ στην Ελλάδα αγαπάνε τον… βασιλιά Κάρολο


Όλα υπάρχουν, δεν είναι κρυφά…

Ο Κάρολος θεωρείται επισήμως πια Βασιλιάς της Αγγλίας. Του ετοίμασαν και νέα νομίσματα!!! Βέβαια!!!

Τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, αν και… απεχθάνονται την βασιλεία κάνουν μια εξαίρεση στην περίπτωση του Βασιλέως Καρόλου, αποθεώνοντάς τον!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;

Το 2020 ο Κάρολος μαζί με τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρου, Κλάους Σβαμπ, είχαν τονίζει την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ να υπάρξει Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία θα αλλάξει το κοινωνικό και πολιτικοοικονομικό σύστημα του πλανήτη.

Η ομιλία του Καρόλου ήταν μέρους του λανσαρίσματος του The Great Reset, ενός έργου στο οποίο συμμετείχε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Πρωτοβουλία για τις Βιώσιμες Αγορές του πρίγκιπα της Ουαλίας, το οποίο ελπίζει να ανοικοδομήσει το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα ώστε να είναι πιο βιώσιμο.

Επισήμως το Great Reset είναι μια πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για την ανοικοδόμηση της οικονομίας με βιώσιμο τρόπο μετά την πανδημία COVID-19. Παρουσιάστηκε  τον Μάιο του 2020 από τον τότε πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου Charles και τον διευθυντή του WEF Klaus Schwab.

Σύμφωνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο, η οικονομική ανάκαμψη πρέπει να βάλει τον κόσμο σε μια πορεία προς την αειφορία. Σύμφωνα με το WEF, θα πρέπει επίσης να προσαρμοστούμε στην τρέχουσα πραγματικότητα, κατευθύνοντας την αγορά σε πιο… δίκαια αποτελέσματα και να ξεκινήσουμε μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, δημιουργώντας ψηφιακή οικονομική και δημόσια υποδομή.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ… ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ.

Άλλωστε στον ίδιο τον Κάρολο ανατέθηκε να ανακοινώσει την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η οποία θα διαθέσει τρισεκατομμύρια για να αλλάξει τον πλανήτη.

Να λοιπόν γιατί τον αποθεώνουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, για την… φάρα του οποίου υπάρχουν ακόμα πιο… γαργαλιστές λεπτομέρειες!!!















el.gr



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις