CGI ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ....!!!

 

Από την έναρξη της «Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης»

του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, το κοινό έχει πλημμυρίσει από εικόνες και βίντεο με υποτιθέμενες ρωσικές θηριωδίες: φωτογραφίες ενός ηρωικού Volodymyr Zelenskyy να στέκεται δίπλα στα ουκρανικά στρατεύματα και να γονατίζει δίπλα σε πεσμένους στρατιώτες.

Βίντεο με ρωσικές βόμβες που καταστρεφουν πολυκατοικίες. Ρωσικά άρματα μάχης και πυροβολικό ανατινάχθηκαν σε κομμάτια. και, ναι, ανησυχητικές εικόνες από αυτό που ο Ζελένσκι αποκάλεσε ομαδικούς τάφους γεμάτους με σφαγμένα σώματα γενναίων Ουκρανών μαχητών της ελευθερίας.

Αλλά αυτές οι παρουσιάσεις είναι τεχνολογικές ψευδαισθήσεις που δημιουργούνται με πράσινες οθόνες, CGI και τεχνολογία Deep Fake, τουλάχιστον σύμφωνα με έναν πράκτορα του Ρωσικού Γραφείου Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας που ονομάζεται Alek Melnikoff, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το Χόλιγουντ βοήθησε τον Zelenskyy να διαιωνίσει τη μεγαλύτερη απάτη που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα.

Η ιστοσελιδα θέλει να είναι ξεκάθαρη: δεν έχουμε ακόμη επικυρώσει πλήρως τους ισχυρισμούς του Μέλνικοφ. Επαληθεύσαμε τα διαπιστευτήριά του—είναι αυτός που λέει ότι είναι και απασχολείται από την FSB, μια διάδοχη υπηρεσία της KGB που ειδικεύεται στην αντικατασκοπεία, την εσωτερική και συνοριακή ασφάλεια, την αντιτρομοκρατία και την επιτήρηση, καθώς και τη διερεύνηση ορισμένων άλλων τύπων σοβαρών εγκλημάτων και παραβιάσεις του ομοσπονδιακού νόμου. Αναγνωρίζουμε ότι θα μπορούσε να είναι πράκτορας παραπληροφόρησης και δημοσιεύουμε αυτό το κομμάτι επειδή ορισμένες από τις μαρτυρίες του ευθυγραμμίζονται με το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτό το έτος σχετικά με τα κίνητρα του Πούτιν να εισέλθει στην Ουκρανία.

Πρώτον, ο Μέλνικοφ παραδέχεται ότι οι άμαχοι χάθηκαν στη σύγκρουση. Οι παράπλευρες απώλειες είναι αναπόφευκτες, ειδικά όταν ένας «τρελός» που φιλοξενεί παιδεραστές και επιτρέπει ξένα εργαστήρια βιοόπλων στο έδαφός του, αρνείται τις ειρηνευτικές προτάσεις υπό όρους. Οι «λογικοί» όροι, είπε, περιλαμβάνουν την υπογραφή συμφωνίας ανακωχής με την οποία ο Ζελένσκι θα μπορούσε να διατηρήσει την εξουσία εάν αποκηρύξει το καθεστώς Μπάιντεν και δεσμευθεί να κρατήσει την Ουκρανία απαλλαγμένη από διακινητές παιδιών και ξένους «μολυσματικούς παράγοντες».

Ο Ζελένσκι, πρόσθεσε, επέλεξε να ρισκάρει τις ζωές αθώων αντί να συναινεί στη λογική, τόσο πολύ που έχει κατασκευάσει έναν «ψεύτικο πόλεμο» χρησιμοποιώντας χολιγουντιανά στούντιο που έφτιαξε στο Κίεβο και το Χάρκοβο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει να καταστρέψει τις σκηνές, αλλά ο Ζελένσκι τις έχει κρύψει καλά.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν γνωρίζει ότι υπάρχουν. Προσπαθεί να τα βρει. Αυτό που βλέπετε στη Δυτική Τηλεόραση είναι ψεύτικο. Ψεύτικοι τάφοι. Ψεύτικα σώματα Ρώσων στρατιωτών. Ψεύτικες βόμβες εκρήγνυνται. Ψεύτικα μωρά που σκοτώνονται." Όλα αυτά γίνονται με την τεχνολογία για να κερδίσουμε τη συμπάθεια για το γουρούνι Zelenskyy". Και, ναι, ο Πρόεδρός σας Μπάιντεν, ξέρει την αλήθεια! Είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτό», είπε ο Μέλνικοφ.

Εκτός από την εμπλοκή της παράνομης διοίκησης, ενέπλεξε και την ελίτ του Χόλιγουντ, λέγοντας ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βίντεο παρακολούθησης «παραγωγών του Χόλιγουντ και ειδικών εφέ» που διασχίζουν τα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη Zosin – Ustyluh με «φορτηγά» εξοπλισμού. Ο Μέλνικοφ δεν κατονομάζει συγκεκριμένα ονόματα, αλλά είπε: «Μην εκπλαγείτε αν εμπλέκονται άνθρωποι όπως ο [Στίβεν] Σπίλμπεργκ και ο [Κρίστοφερ] Νόλαν».

«Το επίπεδο της εξαπάτησης είναι εκπληκτικό», είπε ο Μέλνικοφ. «Ακόμη και ο Πούτιν εντυπωσιάστηκε από την παραγωγή. Εάν ένα άτομο δεν ξέρει πώς μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ ενός πραγματικού πολέμου και ενός ψεύτικου,πολλά αμερικανικά δολάρια το έκαναν αυτό δυνατό».

Κλείνοντας, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις. Είναι απολύτως πιθανό ότι ένας Ρώσος πράκτορας θα μπορούσε να είχε διαβάσει τα άρθρα που δημοσιεύσαμε τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και να μας τα είχε επιστρέψει με παπαγαλία. Θα παράσχουμε πρόσθετες πληροφορίες όταν τις έχουμε. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 










Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Οκτωβρίου, 2022 22:54

    ΓΙΑΤΙ ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ,Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
    ΖΕΛΕΝΣΚΙ ;
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΆΡΟΛΟΣ
    ΚΑΙ Ό ΠΑΠΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ,
    ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
    ΑΥΤΟΣ
    ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...
    ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΟΛΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
    ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΒΒ',
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις