ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 12/10/22


Οι επιθέσεις της Ρωσίας συνεχίζονται και σήμερα και συνολικά τις 3 τελευταίες ημέρες χτυπήθηκαν 100 υποδομές ενέργειας και ύδρευσης, όπως αναφέρουν Ουκρανικές αρχές.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Republic BREAKING NEWS More than 100 energy and water supply acilities DAMAGED due to Russian forces precision strikes Ukrainian officials. Subscribe @IntelRepublic 24 QuantumLig..."
 
>>Υπάρχουν πληροφορίες πως ουκρανικές ειδικές Δυνάμεις που εκπαιδεύτηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ετοιμάζονται να επιχειρήσουν να εισβάλουν στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζιε στις 14 Οκτωβρίου. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Γαλλία: Δεν είναι σαφές σε τι βασίζονταν οι γαλλικές αρχές απειλώντας με πρόστιμα στους απεργούς υπαλλήλους του διυλιστηρίου, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο. Έτσι:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
*Το συνδικάτο Force Ouvriere (όπως γράφουν: είναι η τέταρτη δύναμη στη βιομηχανία διύλισης πετρελαίου και πετροχημικών της χώρας) ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην απεργία που ξεκίνησε η CGT στην TotalEnergies
 
*Συνεχίζεται η απεργία στην Esso-ExxonMobil στη Notre Dame de Gravenchon, όπου θέλουν να επιστρέψουν δια της βίας τους εργαζόμενους στις δουλειές τους.
 
*Σήμερα, έξι από τα επτά διυλιστήρια στη Γαλλία απεργούν: τέσσερα Total Energy s b two από την Usa-ExxonMobil.
 
*Τα συνδικάτα δηλώνουν ότι «προετοιμάζονται για γενικές συνελεύσεις παντού για να κηρύξουν παντού απεργία» και τα σχέδια των αρχών είναι «απειλές για τα δικαιώματα και την καταστολή».
 
Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ…
 
>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
*Η Ρωσία δεν θα πουλήσει πετρέλαιο σε χαμηλότερη τιμή πλαφόν.
 
*Η παγκόσμια οικονομία και η ενέργεια βιώνουν οξεία κρίση.
 
*Σκοπός των τρομοκρατικών επιθέσεων στον Nord Stream ήταν να υπονομεύσουν την ενεργειακή ασφάλεια ολόκληρης της ηπείρου.
 
*Οι δράστες του σαμποτάζ στον Nord Stream επιδιώκουν να σπάσουν τους δεσμούς μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας και να αποδυναμώσουν την Ευρώπη…
 
*Αυτοί που διέπραξαν την δολιοφθορά του Nord Stream είναι ξεκάθαροι - οι ΗΠΑ και οι χώρες με εναλλακτικές οδούς εφοδιασμού.
 
*Είναι δυνατή η επισκευή των Nord Streams, αλλά αυτό θα έχει νόημα μόνο εάν συνεχίσουν να λειτουργούν με ασφάλεια.
 
*Το καθεστώς στο Κίεβο οργανώνει πολιτικές δολοφονίες και εκκαθαρίσεις — και το καυχιέται στο Διαδίκτυο
 
*Μέρος του Nord Stream φέρεται να παραμένει σε κατάσταση λειτουργίας, η Ρωσία είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις παραδόσεις μέσω αυτού.
 
*Η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει επιπλέον φυσικό αέριο στην Ευρώπη την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα… (ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΓΟΙ…).
 
*Τα τεχνητά ανώτατα όρια τιμών θα βλάψουν τα αναπτυσσόμενα κράτη.
 
*Οι τιμές για τις μακροπρόθεσμες προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη είναι τρεις έως τέσσερις φορές χαμηλότερες από ό,τι στην αγορά spot.
 
*Η Ευρώπη απλά θα «τυπώσει χρήματα» λόγω της αύξησης των τιμών της ενέργειας.
 
*Ο μηχανισμός της άμεσης τιμολόγησης του φυσικού αερίου θα αποφέρει στην Ευρώπη απώλειες 300 δισ. Ευρώ.
 
*Δεν φταίει η Ρωσία για το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι, όπως και στον Μεσαίωνα, προμηθεύονται καυσόξυλα για το χειμώνα.
 
*Η Ρωσία είναι έτοιμη να αγοράσει ευρωπαϊκά προϊόντα, αλλά δεν θέλουν να πουλήσουν.
 
*Η ευρωπαϊκή ευημερία των τελευταίων δεκαετιών βασίστηκε στη συνεργασία με τη Ρωσία.
 
* Η Ρωσία θα φέρει επανάσταση στη δική της ενεργειακή βιομηχανία - Σύνδεση έργων με την Ασία.
 
*Η Gazprom και η Κίνα θα αλλάξουν σύστημα πληρωμών σε ίσα μερίδια για το ρούβλι και το γουάν. 
 
Ορισμένα ευρωπαϊκά έθνη έχουν ήδη στραφεί στην πληρωμή στο ρωσικό νόμισμα. Ο πρόεδρος Πούτιν πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα αναπτύξει και θα χρησιμοποιήσει τον δικό της εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας μέχρι το 2025, ενώ η παραγωγή LNG θα αυξηθεί κατά 60%, και τα νέα έργα στην Αρκτική και την Ασία κερδίζουν δυναμική.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India years Russian Energy Week RUPTLY years лeT poccий 3Hepre Putin: Russia Will Revolutionise Own Energy Industry Link Projects to Asia Gazprom and China will switch payments in equal shares for rubles and yuan. Some European nations have already switched to paying in the Russian currency. The president added Russia will develop and use its own high tech equipment by 2025, while LNG production is up 60%, and new projects in the Arctic and Asia are gaining momentum. BREAKING @RT India official 59 QuantumLig."
 
>>Πριν ξεκινήσει την ομιλία ο Πούτιν δημοσιεύτηκε πως εντοπίστηκε διαρροή στον Ρωσικό πετρελαϊκό αγωγό Druzhba, ο οποίος μεταφέρει πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ευρώπη, ανέφερε η Πολωνική εταιρεία PERN. Η PERN ανακάλυψε τη διαρροή το βράδυ της Τρίτης, αλλά η αιτία είναι ακόμα άγνωστη, είπε ο χειριστής…. ΑΤΥΧΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>ΟΥΡΣΟΥΛΑ: «Η αποκαλούμενη απεριόριστη συνεργασία που ανακοινώθηκε από τον ΠΟΥΤΙΝ και ΖΙ είναι ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ χτισμένη στις αξίες του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ… Και φυσικά παρατηρούμε προσεχτικά τα αποτελέσματα του 20 συνεδρίου του ΚΚ της Κίνας (16 Οκτωβρίου) για να δούμε κάποιες αλλαγές της Κινεζική πολιτική στάση στα διεθνή θέματα…».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics 00:31 mиHyT Unelected, Unelected,corrupt and autocratic Von der Leyen now threatens Russia and China at the same time...!! She speaks about the "rules based global world order" which is invented by same elitist politicians like her.... 30 QuantumLig.."
 
>>ΕΠΙΣΗΣ σήμερα ο Μπαίντεν σε συνάντηση που είχε για την στρατηγική της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως το σχέδιο της Εθνικής Ασφάλειας στοχεύει Ρωσία και Κίνα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Ακόμη και μετά τη ρωσική εισβολή, η Κίνα αντιπροσωπεύει την πιο συνεπακόλουθη πρόκληση για την παγκόσμια τάξη πραγμάτων»!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ… ΚΑΙ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΩΣ (ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ… ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 <ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ> ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ… ΟΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ; ΜΗΠΩΣ <ΗΔΗ> ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ Η ΤΑΙΒΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ; Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
 
>>Αν προσθέσεις και τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, η οποία προτρέπει για μεγαλύτερη προσοχή στο εμπόριο με την Κίνα, προειδοποιώντας ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης πρέπει να διδαχθεί από την κατάρρευση των σχέσεων της με τη Ρωσία, καταλαβαίνεις τι ακολουθεί…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW: German Foreign Minister urges more caution in trade with China, warning that Europe's biggest economy must learn from the breakdown of ts relations with Russia More: https://cutt.ly/DBQn3Ta Follow @insider QuantumLig..., QuantumLig.... 9:14PM 9:14 PM"
 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ… 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΩΣ «ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ», ΔΕΙΧΝΟΥΝ 1000000% ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
 
ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ….
 
ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ… 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις