Ο νέος Κινέζος αυτοκράτορας επιβλέπει την εκκαθάριση της Χαζαρικής μαφίας

 

Η αποτυχία μιας απόπειρας πραξικοπήματος

της Χαζαρικής μαφίας στην Κίνα σημαίνει ότι η εταιρεία Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τη χρεοκοπία αυτή τη φορά, λένε πολλές πηγές.

Αυτό συμβαίνει επειδή ένας νέος αυτοκράτορας -ο οποίος είναι άμεσος απόγονος του Τζένγκις Χαν- ανέλαβε την εξουσία στην Κίνα, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας δράκων. Μέχρι στιγμής, πάνω από χίλιοι ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι και τρεις γενιές των οικογενειών τους έχουν εκτελεστεί επειδή δέχθηκαν δωροδοκίες από το KM, λένε οι πηγές. Τα υπόλοιπα ανώτατα κλιμάκια της κινεζικής κυβέρνησης παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. 


Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping έχει αντικατασταθεί από ένα avatar ή όχι, προσθέτει η πηγή. Ωστόσο, ο πραγματικός Xi Jinping έχει τραυματισμό στον ώμο από μια απόπειρα δολοφονίας στη Σιγκαπούρη, οπότε, όταν αποκαλυφθεί το νέο κινεζικό πολιτικό γραφείο στις 16 Οκτωβρίου, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η παρουσία ή η απουσία αυτού του τραυματισμού στον Xi, αν εμφανιστεί, λένε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οποιοσδήποτε Xi εμφανιστεί δεν θα είναι υποκείμενος του KM, προσθέτουν. Το γεγονός ότι τα κουρέλια της προπαγάνδας KM, όπως οι New York Times, επιτίθενται τώρα άγρια στον Xi είναι ένας άλλος δείκτης που η προσπάθειά τους να καταλάβουν την Κίνα απέτυχε.


Πηγές πληροφοριών της Πολωνίας επιβεβαιώνουν ότι:

Είναι πλέον σαφές ότι η Στρατιωτική Ταξιαρχία που εισήλθε στο Πεκίνο ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τον Σι και να τον περικυκλώσει για προστασία. Μερικά μέλη του ΚΚΚ συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν. Η απόπειρα πραξικοπήματος οργανώθηκε από τους ROTHSCHILDs / ROCKFELLERS / VATICAN / BLACKROCK / DAVOS GROUP ΚΛΠ. σε μια προσπάθεια να σταματήσει η κινεζική υποστήριξη στη Ρωσική Συμμαχία και την προσάρτηση της Ουκρανίας. Ο δεύτερος λόγος για την απόπειρα πραξικοπήματος ήταν η εξαγορά του συστήματος προσωρινών αποθεματικών BRICS, στο οποίο τα μισά νομίσματα του κόσμου έχουν ήδη μετατοπιστεί.

Το γεγονός ότι ο ΟΠΕΚ+ αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως για να βοηθήσει τη Ρωσία είναι άλλο ένα σημάδι ότι ολόκληρος ο μη δυτικός κόσμος συνεργάζεται στην προσπάθεια να διακόψει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και έτσι να καταρρεύσει η αμερικανική εταιρεία. Ακόμη και η ψεύτικη εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ αναγκάστηκε να παραδεχτεί «Είναι σαφές ότι ο ΟΠΕΚ+ ευθυγραμμίζεται με τη Ρωσία με τη σημερινή ανακοίνωση».

Αυτή η προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει. Ένας από τους κύριους ιδιοκτήτες της αμερικανικής εταιρείας, η Blackrock International, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, επισημαίνουν πηγές πληροφοριών του Μεξικού.

Blackrock International, Inc. Files for Bankruptcy in Lafayette | BKData

Αυτές οι ίδιες πηγές λένε ότι Ρώσοι, Κινέζοι και άλλοι ειδικοί έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ μέσω του Μεξικού για να βοηθήσουν τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις να κυνηγήσουν και να καταστρέψουν την εναπομείνασα ηγεσία και προπύργια της KM στη Βόρεια Αμερική.

Ένα δημόσιο σημάδι ότι η μεξικανική κυβέρνηση έχει ενταχθεί στη συμμαχία για την απελευθέρωση του πλανήτη φαίνεται στο ότι χρησιμοποιούν τώρα το ρωσικό σύστημα GPS Glonass που οι ΗΠΑ προσπάθησαν να απαγορεύσουν.

Niega Marcelo Ebrard instalación del Sistema Glonass – Xpectro (xpectrofm.com)

 Φυσικά, θα ήταν μεγάλο λάθος να υποτιμήσουμε το ΚΜ. Πηγές της Ρωσικής FSB αναφέρουν ότι σύμφωνα με έγγραφα του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας που ελήφθησαν από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες «μεταξύ τώρα και το 2023 η KM θα ξεκινήσει μια τεράστια επιχειρηση "ανακαταληψης" ως υστατη προσπαθεια.....





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS














ΠΗΓΗ













Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ?!

    ΤΕΝΓΚΡΙΣΜΟ...???

    WTF?!

    ΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ! ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ?!

    ΠΕΡΊΕΡΓΑ...ΜΠΑ

    ΤΖΈΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΈΤΗΣ

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΟΣ...

    ΠΑΡΌΛΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.

    ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΜΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΊΣ ΟΤΙ 54 ΣΥΝΟΛΟ ΑΣΤ.ΚΙΝΕΖΙΚΑ.ΤΜΗΜ. ΑΡΑΟΥΝΤ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ Κ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΠΟΣΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΊΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟΜΑΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ...) ΚΑΙ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ?! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ


    ΡΙΤΑ ΤΙ ΛΕΣ?


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει καποιος που πιστευει εναν εβραιο?
      Ο φουλφορντ ειναι εβραιος εκ DNA ψευτης δηλαδη.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΡΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ;ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ;ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ;ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΑΜΠ,ΚΙ ΑΠΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΧΡΙ ΡΟΓΙΑΛΣ...

    ΡΙΤΑ(ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΆΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!)











    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις