Τραμπ: MAGA Προδότες Παντού

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

καταδίκασε την Παρασκευή το MAGA που κάποτε τον υποστήριξε, αλλά υποχώρησε όταν απειλήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, δήλωσαν δύο ανεξάρτητες πηγές από το γραφείο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Η οργή του Τραμπ, είπε μια πηγή, στόχευε απευθείας στον ηγέτη των Proud Boys, Τζέρεμι Μπερτίνο, ο οποίος την Τετάρτη ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για «εισαγωγική συνωμοσία» και είπε στους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς ότι θα «συνεργαζόταν πλήρως» για να εντοπίσουν και να φυλακίσουν επ' αόριστον. άτομα που επισκέφτηκαν το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Ο Μπερτίνο δεν ήταν καν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2020, για να διαμαρτυρηθεί για τις κλεμμένες εκλογές. Ο Μπερτίνο έχει κατηγορηθεί για συνωμοσία για να εμποδίσει το Κογκρέσο με τους θυμωμένους υποστηρικτές του Τραμπ, καθώς οι νομοθέτες συναντήθηκαν για να επικυρώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Το FBI, το ATF, η Μυστική Υπηρεσία και οι αναπληρωτές του σερίφη εισέβαλαν αργότερα στο σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα και κατέσχεσαν τα πυροβόλα όπλα του. Ο Μπερτίνο δεν ήταν οπλισμένος όταν επισκέφθηκε το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Αντιμέτωπος με πιθανή ποινή 5 ετών, ο Μπερτίνο έκλεισε μια «συμφωνία επιείκειας», τις λεπτομέρειες της οποίας έχουν επισφραγίσει οι εισαγγελείς.

Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 919 άτομα έχουν κατηγορηθεί για αυτό που το καθεστώς Μπάιντεν αποκαλεί «εξέγερση του Καπιτώλιου». Δεν είναι ακόμη σαφές ποσοι ηταν πληρωμενοι ή ομοσπονδιακοί πράκτορες, αλλά οι μισοί παραδέχθηκαν την ενοχή τους, είπαν ότι έκαναν λάθος επειδή αντιτάχθηκαν στη νομιμότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων και ρίχτηκαν στο έλεος του δικαστηρίου με την ελπίδα να τους μειωθούν ή να αναβληθούν ποινές.

«Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι είναι προδότες και δεν ήταν ποτέ MAGA», είπε μια πηγή. «Ότι τους χρηματοδοτησαν κι άλλαξαν πίστη. Πολλοί κλήθηκαν να δηλώσουν ότι ο Μπάιντεν είναι ο αληθινός δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και το έκαναν».

Ο Τραμπ, πρόσθεσε, είναι στα πρόθυρα να αποκηρύξει τις λεγόμενες πατριωτικές πολιτοφυλακές που ισχυρίζονται ότι τον υποστηρίζουν.

«Ο Τραμπ είπε ότι μόλις ανακτήσει επίσημα το αξίωμα θα δώσει πλήρη χάρη και έχει συνεισφέρει διακριτικά 25 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα σε ένα ταμείο αμοιβαίας άμυνας για άτομα που φυλακίστηκαν παράνομα σε σχέση με τις 6 Ιανουαρίου», είπε μια δεύτερη πηγή.

«Αν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου έναντι των κατηγοριών από πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους και να επικρατήσω, μπορούν και αυτοί. Αν υποκλίνονται στον Μπάιντεν και στον Μέρικ Γκάρλαντ υπό πίεση, δεν ήταν ποτέ πραγματικά πατριώτες Αμερικανοί. Οι προδότες MAGA είναι παντού», φέρεται να είπε ο Τραμπ.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις