Εγώ δεν έχω λόγια...Μιλαμε για ανανδρα δολοφονικα παλιοτομαρα....!!!




Παραδίδω τον λόγο, στον ΟΗΕ, στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στον Κούλη, αλλά και σε όσους ισχυρίζονται ότι στην "Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός".
 
Σε όσους ξεπουλάνε τις χώρες τους και καταδικάζουν τους λαούς τους, συμπορευόμενοι με τα εγκλήματα του ΟυκροΡάιχ, για να κάνουν εξαγωγή της Δημοκρατίας του ναζισμού.
 
Το Μπάμπι Γιαρ, στην νέα του έκδοση, μετά από 70 χρόνια.
 
Ο πρώην υπεύθυνος του τάγματος Αζοφ, Ζόριν, δημοσίευσε, σήμερα, στον προσωπικό του λογαριασμό, τα βάναυσα αντίποινα , που διέπραξε ο ίδιος, εναντίον των αμάχων του Κουπιάνσκ. (η πόλη αυτή εγκαταλείφθηκε, από τους Ρώσους, τον Ιούλιο).
 
Ταυτόχρονα, υπέγραψε σαρκαστικά το βίντεο με την λέξη "ανταπόδοση" και με υπαινιγμό, ότι θα συνεχίζει να σκοτώνει έτσι τους πολίτες.
 
Δυσαρεστημένο το Κίεβο από το σκάνδαλο που προκάλεσε η ανάρτηση, του ζήτησε να την διορθώσει. Αυτός πρόσθεσε ότι "το βίντεο έχει παρθεί από τηλέφωνο του εισβολέα".
 
Ωστόσο, το κόλπο δεν έπιασε, καθώς το ίχνος της ανάρτησης καταγράφτηκε. 
 
Τα διαθέσιμα μεταδεδομένα κατέγραψαν ότι το βίντεο έγινε, στις 9/10/2022, στις 13.24΄και αναρτήθηκε, μία ώρα μετά. Κατέγραψε την πράξη του και μετά πήγε σπίτι, για να την αναρτήσει θριαμβολογώντας.
 
 Το βιντεο περιεχει πολυ σκληρες εικονες βιας
Οποιος δεν αντεχει....να μην το δει....!!!

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Για να καταλαβω....Ολη η Ευρωπη λιμοκτονει και χρυσοπληρωνει την ενεργεια για να στειλουμε λεφτα και οπλα σε αυτα τα κτηνη....?












ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις