ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/10/22

 

Λόγω των πρόσφατων απεργιών στα διυλιστήρια πετρελαίου στη Γαλλία και λόγω της έλλειψης εισαγωγών από τη Ρωσία, η τρέχουσα κατάσταση διαθεσιμότητας καυσίμων στη Γαλλία έχει γίνει κρίσιμη με αποτέλεσμα να προκαλούνται μεγάλες ουρές στα βενζινάδικα. Οι περιοχές Hauts-de-France και το Ile-de-France, όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα Παρίσι, πλήττονται ιδιαίτερα. ΕΣΤΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ MR POOL ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics Southende on-Sea Bath Exeter Southampton Brighton Portsmouth Plymouth Brugge Westfalen Mlaanderen Dusseldorf Siege Belgie/ Aachen Bonn Belgique Guernsey Kobienz jersey buerg Brest Bretogne Renne Lovre Ang eiburg sreisg Poitiers Rochelle Sch Suisse usanne Nouvelle Aquitaine Bordeaux nambéry Premone Grenable Toulous rovence Santander Bibao Vitoria Gasteiz Navorra Nafarrog Marseill Burgas Andorra Perpignan Due to the recent strikes at oil refineries and the lack of imports from the recent fuel situation in has become critical. At the moment, 717 (15%) gas stations are completely devoid of gasoline, and 523 partially. QuantumLi... 10:49"
 
>>Η Γερμανία πρέπει «να προετοιμαστεί για αυξανόμενες επιθέσεις στην υποδομή», προειδοποιεί ο διοικητής της Εδαφικής Διοίκησης της Bundeswehr. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ, Η ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ; ΚΑΛΩΔΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΓΩΓΟΥΣ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv NEW- Germany must prepare or increasing attacks on the infrastructure," warns the commander of the Territorial Command of the Bundeswehr. @disclosetv QuantumLig..., PM" από το Twitter
 
>>ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ [ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ]. Μάλιστα, Το κανάλι RT απέκτησε αποκλειστική πρόσβαση στον ιδρυτή του Killmilk, ο οποίος λέει ότι η ομάδα χάκερ ετοιμάζει ένα «τεράστιο πακέτο αποδεικτικών στοιχείων και αποκαλύψεων» εναντίον της Δύσης για την εχθρότητά της προς τη Ρωσία. «Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνουμε τη δική μας έρευνα για αυτή την υπόθεση. Θα είναι ένα από τα πιο υψηλού προφίλ γεγονότα. Δεν θέλω η χώρα μου να είναι παθητική ενώ η Ευρώπη και οι ΗΠΑ ενεργούν επιθετικά. Δεν θα πολεμήσουμε, [[[θα χτυπήσουμε]]]». ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Qντροπ#220 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ RT.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη και κείμενο
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "220 Nov23 2017 10:14:30 PM EST Nov !ITPb.qbhqo qbhgo ID: fX85VkAw No. 150681065 Reminder. Unclassified setting Monitored and ana analyzed in RT. Future answers past."
 
>>Η Βόρεια Κορέα, παρόλο που ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο κάνει ασκήσεις με την Νότια Κορέα και την Ιαπωνία στην Χερσόνησο της Κορέας, εκτόξευσε ακόμα 2 βαλλιστικούς πυραύλους!! Την 7η εκτόξευση σε 2 εβδομάδες!!! ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε χθες σε συγκέντρωση στην Νεβάδα, ενώ σήμερα θα μιλήσει στην Αριζόνα. Δεν ανέφερε κάτι καινούργιο στην ομιλία του σε σχέση με όσα αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα. Κίνα-Ταιβάν ακολουθούν, ενώ πάλι μίλησε για το ενδεχόμενο του 3ου παγκοσμίου πολέμου. Η μόνη διαφοροποίηση ήταν το βίντεο που εκθέτει την διανοητική κατάσταση του Μπάιντεν!! Για την ενδεχόμενη σύλληψη του γιου Μπάιντεν, Χάντερ, δήλωσε πως οι κατηγορίες που του απαγγέλλονται είναι πταίσματα σε όσα έχει διαπράξει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!. Μια σημαντική επισήμανση είναι η ψηφοφορία που έκανε ο πρόεδρος Τραμπ για το αν θέλει ο κόσμος να παίζει στην ομιλία του του «Όπου πηγαίνει ένας, πηγαίνουν όλοι», παίρνοντας φυσικά το απόλυτο ναι από τον κόσμο!!! ΕΥΦΥΗΣ 
 ΚΙΝΗΣΗ!!!
 
 
 
 
>>Ο στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν, ο οποίος ηγείται της ομάδας στρατευμάτων «Νότος» στην Ουκρανία και το Ντονμπάς, θα αναλάβει τη γενική διοίκηση των ρωσικών δυνάμεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας το Σάββατο. Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, ο Σουροβίκιν έλαβε το παρατσούκλι «Στρατηγός Αρμαγεδώνας» από τους συναδέλφους του, επικαλούμενος τη σκληρή και ανορθόδοξη προσέγγισή του στις στρατιωτικές επιχειρήσεις!! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Μερικές ώρες μετά το χτύπημα, η γέφυρα της Κριμαίας επαναλειτούργησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν φαινόταν αναμενόμενο! ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Πριν από λίγο, ο Πούτιν σε δήλωσή του κατηγόρησε τον ουκρανικό στρατό για τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, αποκαλώντας την "τρομοκρατική επίθεση στη ρωσική υποδομή"!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, μνημείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India Putin calls meeting with Russian Security Council members on Monday Kremlin BREAKING @RT_India_ official"
 
>>Όπως βλέπουμε καθημερινά, η λέξη «Πυρηνικά» και «Πυρηνικός Πόλεμος» έχει μπει σαν στο λεξιλόγιο όλου του κόσμου. Βέβαια, όλο το κίνημα αφύπνισης γνωρίζει αυτή την εξέλιξη πάρα πολύ καιρό τώρα και γνωρίζει πως θα φτάσουμε στο DEFCON 1.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Max Tegmark @tegmark 14h Here's why think there's now a one-in-six chance of an imminent global #NuclearWar, and why appreciate @elonmusk and others urging de- escalation, which is IMHO in the national security interest of all nations: lessrong.com/posts/Dod9AW2.. "Korea" Goliath winning "Libya" kaboom 80% Expansion David winning die-escalation 1,227 2,081 10.7K Nord Stream Nuclear Fallout Swan Retweeted Elon Musk @elonmusk Replying to @tegmark 4:21 PM Oct Nuclear war probability is rising rapidly 2022 Twitter for iPhone QuantumLig."
 
 Έχει σημασία λοιπόν να ακούς τον Έλον Μασκ, σε μια συζήτηση πιθανότητας κλιμάκωσης σε πυρηνικό πόλεμο, να τονίζει πως «Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ»!!! ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/10/to-koinobolio-tis-ee-proteine-ton-zelenski.html?m=1

    Και το Νόμπελ "ειρήνης" απονέμεται στον σύντροφο Πισωγλεντοφσκυ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις