ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 14/10/22

 


Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την απόκτηση εμβολίων COVID-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση. ΒΟΟΟΟΜ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN European Public Prosecutor's Office (EPPO) confirms that it has an ongoing investigation into the acquisition of COVID-1 vaccines in the European Union. htp:/e investigation-acquisition-covio 19-vaccines-eu @disclosetv 54 QuantumLig... QuantumLig....7:14PM 7:14PM" από το Twitter
 
>> Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέμεινε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω μαζικές επιδρομές στην ουκρανική υποδομή προς το παρόν στην ομιλία του στην Αστάνα του Καζακστάν, καθώς επίσης είπε :
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
*Η Ρωσία δεν στοχεύει να καταστρέψει την Ουκρανία" 
 
*Η Ρωσία έχει ήδη κινητοποιήσει 222.000 στρατιώτες, ενώ χρειάζονται περίπου δύο ακόμη εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 
*Η Γερμανία κάνει λάθος να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις σχέσεις της στο ΝΑΤΟ παρά για τους πολίτες της.
 
*Ο Πρόεδρος Ερντογάν της Τουρκίας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων όπως η ανταλλαγή αιχμαλώτων και η διευθέτηση της συμφωνίας για τα σιτηρά.
 
*”Θα πρέπει να ρωτήσετε τον [Μπάιντεν] εάν είναι έτοιμος να μιλήσει μαζί μου. Δεν βλέπω σχέδια για κανενός είδους διαπραγματεύσεις".
 
*"Είμαστε πάντα εξοργισμένοι με οποιεσδήποτε προσπάθειες ακύρωσης της ρωσικής κουλτούρας. Το θεωρούμε ανοησία."
 
>>Ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Μπορέλ μιλά για την ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΝΟΥΣ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge "This Is A Perfect Storm" EU Leader Warns Of "Black Swans" Everywhere Says 'Propaganda Is Our Battlefield' battlefield ht black ZeroHedge "This Is Perfect Storm" EU Leader Warns Of 'Black Swans" Everywhere, Says Propaganda Is Our Battlefield "Communication is our battlefield: we fight in communication... need my delegates to be much more eng... QuantumLi..., 12:19PM QuantumLight1111 ΗΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΝΟΙ... 81 QuantumLi.. 12:20PM"
 
>>Ο Έλον Μασκ ειδοποίησε το πεντάγωνο να αναζητήσει άλλους τρόπους δορυφορικής σύνδεσης, καθώς το starlink αποσύρεται από την Ουκρανία, απαντώντας με χιούμορ ότι ο λόγος είναι ότι «ακολουθεί προτάσεις» του Ουκρανού Πρέσβη στην Γερμανία που τον είχε βρίσει με την έκφραση «άντε Γ****» επειδή ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα στις περιοχές της Ουκρανίας… Στο άκουσμα της είδησης και για 15 λεπτά, το όνομα του Μασκ βρέθηκε στη λίστα θανάτου της Ουκρανίας που υπάρχει στο διαδίκτυο!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper IP @TheInsiderPaper Insider Paper JUST IN Elon Musk's SpaceX says it can no longer fund the critical Starlink satellite services in Ukraine, asks Pentagon to pick up the tab, CNN reports citing letter Follow @insider 2 QuantumLig..., 9:26AM 74 QuantumLig..., 9:26 AM QuantumLight1111 QuantumLight1111 JUSTIN Elon Musk is being ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ TO ΚΥΝΗΓΙ... Quant.. edited9:27 AM" από το Twitter
 
Στις ΗΠΑ ο Μασκ ερευνάται από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ για τη συμπεριφορά του σε σχέση με την εξαγορά του Twitter!!!! ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
>>Ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Λευκορωσίας Viktor Tumar αναφέρει σημαντικές πληροφορίες για την κοινή στρατιωτική δύναμη Λευκορωσίας-Ρωσίας: «Προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότητα στον τομέα της στρατιωτικής ασφάλειας και να διατηρηθεί η ειρήνη στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, ελήφθη απόφαση να δημιουργηθεί μια Περιφερειακή Ομάδα Δυνάμεων στην επικράτειά μας. Θα βασίζεται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας σε καιρό ειρήνης, καθώς και σε ατομικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η περιφερειακή συγκέντρωση στρατευμάτων (δυνάμεων) του κράτους της Ένωσης είναι ένα αποκλειστικά αμυντικό έργο. Κυριολεκτικά τις επόμενες ημέρες, στρατεύματα της ρωσικής συνιστώσας της Περιφερειακής ομάδας στρατευμάτων (δυνάμεων) θα αρχίσουν να φτάνουν στο έδαφος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας. Μαζί τους θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες μάχης, με στόχο την αύξηση του επιπέδου εκπλήρωσης των καθηκόντων για την προστασία του κράτους της Ένωσης».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΣΚΟΤ ΡΙΤΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ «ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ» ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.
 
>>Η «επιτροπή» της 6ης Ιανουαρίου, η οποία σχηματίστηκε από το βαθύ κράτος με πρωτεργάτη την Πελόζι, ψήφησε να κλητεύσει τον πρόεδρο Τραμπ να καταθέσει με όρκο για τα γεγονότα που συνέβησαν την 6η Ιανουαρίου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ: «ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ». Στην συνεδρίαση της «επιτροπής», η Τσένι κατέληξε πως μετά από τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων, η κατάθεση του Τραμπ ήταν επιβεβλημένη. ΕΠΟΜΕΝΩΣ… Η ΚΛΙΚΑ, 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ… Τώρα ο Τραμπ θα εμφανιστεί στην επιτροπή για να ακουστεί σε όλο τον Κόσμο, ή θα περιφρονήσει την κλήτευση, δίνοντας πατήματα που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του; Ο πρόεδρος Τραμπ έστειλε μια 14-σελιδη επιστολή στη οποία επιτίθεται στην επιτροπή χαρακτηρίζοντας τα μέλη: “ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ», τα οποία επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών για γεγονότα που δημιουργήσαν ακροαριστερά στοιχεία όπως αντίφα και BLMs, ενώ δεν ενδιαφέρθηκαν να εξετάσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ. Ουσιαστικά ο Τραμπ οδηγεί την κουβέντα στην εκλογική νοθεία και τους κατηγορεί πως δεν έκαναν την δουλειά τους και προειδοποιεί πως ο λαός αυτής της χώρας δεν θα ανεχτεί άνιση δικαιοσύνη και ελευθερία/δικαιοσύνη για μερικούς. Η ημέρα των εκλογών έρχεται αναφέρει. Επίσης επισυνάπτει φωτογραφίες του τεράστιου πλήθους και αποδεικτικά στοιχεία της νοθείας σε Αριζόνα, Γεωργία, Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια, Ουισκόνσιν και κάνει μια αναφορά στο λαπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν… 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "years. Youhave not cone neonle that created the Fraud rather great American Patriots who questioned it, their Constitutional right. These people have had their lives ruined your Committee sits back and basks the glow, people ofthis Country will not stand Liberty Justice or.some Election Day Crime the Century. unequal justice inder the law. DE coming We demand answers the Sincerely, Donald Trump 45th President ofthe United States Congresswoman Zoe Lofgren Congressman Adam Schiff Congressman Pete Aguilar Congresswoman Stephanie Murphy Congressman Jamie Raskin Congresswoman Elaine Luria Congresswoman Liz Cheney Congressman Adam Kinzinger"
 
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ; ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΔΩΣΕΙ» ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ…. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "APPENDIX"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2,500 duplicated ballots created from damaged ballot had no serial numbers, violation A.R.S. 16-621. 1,919 mail-in ballot envelopes were missing signatures, a violation of A.R.S. 16-547. Maricopa County reported 1,455 "no signatures" on mail-in ballot envelopes. To this day, Maricopa County has never provided chain of custody documents for all Election equipment and ballots, in violation of A.R.S. 16-621 E. At least 740,000 ballots violated chain of custody requirements in Maricopa County."
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "During the hand recount, tally sheets were falsified showing unanimous vote counts for Joe Biden, including 100-0 and 200-0 fraudulent counts,"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Κλείνω με ένα ποστ του Έζρα που προειδοποεί πως «Έρχεται μια τρομοκρατική επίθεση σε [[αυτή τη χώρα]] για την οποία θα κατηγορηθεί η Ρωσία…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Shadow of Ezra 01:29 LIVE Explosions At FBI Headquarters Washinaton_DC 129.2K 7:52 PM 1100 354 92 31 20 13 10 October 14 Shadow of Ezra There is a terrorist attack coming in this country which will be blamed on Russia. 851 120 26 103 19 84 18 70 28 27 60.9K 7:09"
 
 Ο Έζρα αναφέρεται σε μία [συγκεκριμένη] χώρα την οποία όμως δεν την ονομάζει. Αν θεωρηθεί πως αναφέρεται στην χώρα που εμφανίζεται στο προηγούμενο ποστ του, φαίνεται να εννοεί τις ΗΠΑ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις