Οι κεντρικές τράπεζες προσθέτουν χρυσό για πέμπτο συνεχόμενο μήνα

 

Οι κεντρικές τράπεζες

προσθέτουν χρυσό για πέμπτο συνεχόμενο μήνα Οι κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως αύξησαν τα καθαρά αποθέματά τους σε χρυσό για πέμπτο συνεχόμενο μήνα τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού.


Στο διαδίκτυο, οι κεντρικές τράπεζες έχουν προσθέσει άλλους 20 τόνους χρυσού στα αποθέματά τους. Τρεις τράπεζες πρωτοστάτησαν στις αγορές τον Αύγουστο και δεν υπήρχαν αξιόλογοι πωλητές.

 Μέχρι στιγμής φέτος, οι κεντρικές τράπεζες έχουν προσθέσει πάνω από 300 τόνους χρυσού στο χρυσό τους. 

Η Τουρκία ήταν ο μεγαλύτερος αγοραστής τον Αύγουστο και πρόσθεσε περισσότερο χρυσό από οποιαδήποτε άλλη χώρα το 2022 μέχρι σήμερα. 

Με την αγορά 8,9 τόνων τον Αύγουστο, η Τουρκία αύξησε τα αποθέματα χρυσού της κατά 84 τόνους από την αρχή του έτους. 

Η Τουρκία κατέχει τώρα 478 τόνους χρυσού μεταξύ της κεντρικής τράπεζας και των αποθεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών, το υψηλότερο επίπεδο από το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΊΝΑ!



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός είναι και ο χρυσός, αλλά η μεγάλη ευκαιρία σήμερα είναι το ασήμι. Η αξία όλου του ασημιού στον πλανήτη είναι περίπου 100 δις σε σύγκριση με 3 τρίς για το χρυσό. Για κάθε ουγκιά χρυσού στον πλανήτη υπάρχουν διαθέσιμες περίπου 3 ουγκιές ασημιού. Και όμως παρά τη σπανιότητα του ασημιού, η τιμή του σε σχέση με το χρυσό είναι περίπου 1:80. Σιγά σιγά τα αποθέματα φυσικού ασημιού τόσο στο COMEX όσο και στο LBMA μειώνονται δραματικά. Και όταν στερέψουν η τιμή του θα ανέβει στον ουρανό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΠΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΊΟΥ ΜΟΥ!!! 🤣🤣🤣

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις