TEΛEYTAIA NEA 26/04/22


Τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ σοβαρά!! Υπάρχει μια αξιοσημείωτη κλιμάκωση τις 2 τελευταίες ημέρες, μετά την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικού και άμυνας των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Οι δηλώσεις τους πώς θα κάνoυν τα πάντα για να κερδίσει τον πόλεμο η Ουκρανία έχει εξοργίσει τους Ρώσους όπως θα αναφέρω παρακάτω.
 
>>Η Λεπεν «έχασε» τις εκλογές στην Γαλλία. Ο Ezra Cohen είναι κατηγορηματικός πως υπήρξε εκλογική νοθεία. Ειλικρινά πιστεύω πως κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς στην παρούσα χρονική στιγμή το Βαθύ Κράτος θα έκανε τα πάντα για να μην κλονιστεί σοβαρά η συμμαχία του ΝΑΤΟ και η συνοχή της ευρωπαϊκής ένωσης. Τελικά αυτό συνέβη, η μάλλον καλύτερα, επετράπη να συμβεί, καθώς φαίνεται πως πρέπει η κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά και σε όλα τα παγκόσμια μέτωπα, να κλιμακωθεί. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στο πετρέλαιο και ενδεχομένως το φυσικό αέριο της Ρωσίας άμεσα, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί με την Λεπέν στο τιμόνι της Γαλλίας.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "EzraA. Cohen France election F was rigged. 3284 1492 336 209 65 59 24 o 176.9K 12:21AM" από το Twitter
 
>> Η παγκόσμια φούσκα στην οικονομία απέχει ελάχιστα από το να σκάσει. Οι κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα επιταχύνει τις εξελίξεις. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα στρατιωτικά γεγονότα θα συνοδευτούν με παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Ο Zero Hedge αναφέρει πως «Η Εποχή της προωθούμενης οικονομίας από το δολάριο FIAT (τυπωμένο χρήμα χωρίς αντίκρισμα σε πολύτιμα μέταλλα) Τελειώνει». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χρήματα και κείμενο
 
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις, τα γεγονότα στη Σαγκάη πρέπει κάποιος να τα δει από άλλη οπτική γωνία. Μέχρι πριν από λίγες μέρες το 40% του κινεζικού ΑΕΠ ήταν σε Λοκ Ντάουν. Υπάρχει κανείς που να θέλει να διαλύσει, να ισοπεδώσει την οικονομία του για μερικά κρούσματα ενός ιού που γνωρίζουμε πια τα ποσοστά θνητότητας του, ειδικά όταν βλέπει τις ανταγωνίστριές χώρες να έχουν ανοιχτές τις οικονομίες τους, παρόλο την ύπαρξη της κορώνας; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Η οικονομική κατάσταση στην Κίνα δεν είναι καθόλου καλή και αυτό φαίνεται από την πολύ μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο της. Επίσης, υποβόσκει η βόμβα τις Έβεργκράντε, που θα δώσει το καθοριστικό χτύπημα στις οικονομίες. Η καταιγίδα είναι μπροστά μας. Όλα αυτά που βιώνουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι από τα πρώτα σύννεφα που διακρίνονται στον ορίζοντα!
 
Πριν από λίγο, η Ρωσία έκοψε το φυσικό αέριο στην Πολωνία, καθώς αρνήθηκε να πληρώσει σε Ρούβλια.
 
>>Ο Μασκ αγόρασε τελικά το twitter και τα ΜΜ Παραπληροφόρησης και οι Δημοκρατικοί είναι στα κάγκελα, καθώς για το Βαθύ Κράτος είναι ένα βαρύ πλήγμα στον κλοιό ελέγχου των πληροφοριών και απόψεων που μεθοδικά προσπάθησαν να επιβάλουν τα τελευταία χρόνια, κυρίως για το ζήτημα της κ0ρ0νας και την νοθεία των εκλογών στις ΗΠΑ. Όπως γίνεται κατανοητό, ο πόλεμος μεταξύ Μασκ, Τραμπ και Λευκών Καπέλων εναντίων του [ΒΚ] αλλάζει επίπεδο, καθώς Μασκ και Μπιν Σαλμαν έχουν ενεργοποιηθεί και εφαρμόζουν ανοιχτά τα σχέδια τους! Βέβαια ήδη ο Ομπάμα μερικές ημέρες πριν φώναζε για έλεγχο του ιντερνετ, κάτι που δεν είναι τυχαίο βέβαια, καθώς συνέβη ακριβώς μετά την πρόθεση του Μασκ να αγοράσει του Twitter. Επίσης χθες Ψάκι, φανερά ενοχλημένη από την αγορά, ανέφερε σχέδιο αναμόρφωσης του εδαφίου 230 με στόχο την θέσπιση αντιμονοπωλιακών μεταρρυθμίσεων και την απαιτούμενη επιπλέον διαφάνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με στόχο την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για την κ0ρ0να!!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 S2 /status/1518616730066726912? =20&t=RuaHgQRWhH8haRip2VTxbg Twitter El American BREAKING NOW: Reports beginning to surface that the TWITTER DEAL HAS BEEN FINALIZED, "but official word is still not out." Follow @ElAmerican_ for more breaking updates. updates 227 86 34 13 TC IM 25 comments 80.3K" από το Twitter
 
Πράγματι, η «εύκολη» αγορά από τον Μασκ, ενώ ημέρες πριν οι μέτοχοι δήλωναν πως δεν δέχονται αυτή την κίνηση, αφήνει υποψίες ότι θέλουν να «παγιδεύσουν» τον Μασκ με το εδάφιο 230 και να καταρρεύσουν το Twitter στα χέρια του. Η μάχη μόλις ξεκίνησε, αλλά είμαι σίγουρος ότι τους άσσους του έχει η Ομάδα Τραμπ-Μασκ! Στην Ευρώπη οι νομοθέτες υπέγραψαν τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA), ο οποίος θα αναγκάσει εταιρείες όπως η Google και η Meta να περιορίσουν τις προσπάθειες των ρωσικών μέσων ενημέρωσης που φέρεται να αποτελούν «παραπληροφόρηση» εν μέσω της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περιέγραψε τη μεταρρύθμιση ότι σημαίνει ότι «ό,τι είναι παράνομο εκτός σύνδεσης θα είναι ουσιαστικά παράνομο διαδικτυακά στην ΕΕ»!! Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Νέο μέτωπο ξεκίνησε στην Υπερδνειστερία. Στο "κόκκινο" επίπεδο τρομοκρατικής απειλής έχει οριστεί στο Πρίντεστροβιε. Ο Πρόεδρος Vadim Krasnoselsky πραγματοποίησε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Pridnestrovie (Πριντνεστροβιανή Μολδαβική Δημοκρατία). Το κύριο ζήτημα είναι οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υποδομής και κρατικούς θεσμούς της δημοκρατίας. Καταγράφηκαν τρεις επιθέσεις: το κτίριο του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας στην Tiraspol, η στρατιωτική μονάδα κοντά στο χωριό Parkany και οι πύργοι του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού κέντρου κοντά στο χωριό Mayak υπέστησαν ζημιές.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η υπόθεση της Υπερδνειστερίας είναι πολύ σημαντική για την Ουκρανία. Εκεί, υπό την προστασία των Ρώσων ειρηνευτικών δυνάμεων, βρίσκεται η μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών στην Ευρώπη. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο
 
Δεδομένης της σοβαρής τους έλλειψης πυρομαχικών, το Κίεβο είναι πιθανώς διατεθειμένο να αναλάβει το ρίσκο. Απέχει μόλις 2 χλμ από τα σύνορα… Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ουκρανία και η Ρουμανία σχεδιάζουν κοινή επίθεση εναντίον της Υπερδνειστερίας τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου. Ρουμάνοι στρατιώτες μεταμφιεσμένοι σε Μολδαβούς στρατιώτες εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα στη Ρουμανία και φτάνουν στη Μολδαβία σε μεγάλους αριθμούς.
Με όλα αυτά, οι ρωσικές δυνάμεις στην Υπεδνειστερία έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Επίσης, Ο Λαβρόφ μέσω της διπλωματικής γλώσσας προειδοποίησε πω υπάρχει «πραγματικός» κίνδυνος να ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και πως κίνδυνος είναι να συμβεί αυτό σοβαρός, είναι πραγματικός και δεν πρέπει να τον υποτιμούμε.
 
Επίσης μίλησε ότι ουσιαστικά μιλάμε για πόλεμο με το ΝΑΤΟ μέσω αντιπροσώπων (Proxy War), όπως ανέφερε. Ένα Qντροπ αναφέρεται στο proxy war, κάνοντας αναφορά στον τίτλο της ταινίας Sum Of All Fears, δηλαδή το [άθροισμα όλων των φόβων] και αναφέρεται στην πυρηνική απειλή.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Define hostage. The Sum all Fears. Why are sexual harassment claims all appearing sudden- ly? Coincidence? What is pill? When hard to swall How do you remove your enemies from positions of influ- ence and authority? Define stages. Define puppets. Define puppet handlers. Define PROXY WAR Define PROXY WAR Define PROXY WAR Expand your thinking. Why Justice stalling release of c-level info? Think. Does POTUS control all matters classified? Think. Have faith. These people are losers! ! NATO is entering into proxy war with Russia by supplying weapons to Ukraine Foreign Minister Lavrov Subscribe to RT me/rtnews S"
 
>> Ο Κιμ στην Βόρεια Κορέα, πραγματοποίησε στρατιωτική παρέλαση με επίδειξη πυρηνικών πυραύλων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "NK NEWS @nknewsorg BREAKING: North Korean state-run newspaper Rodong Sinmun publishes first images of the April 25 military parade. Photos show Kim Jong Un and his wife, Hwasong-17 ICBM and other missiles marching through the square. nknews.org/2022/04/nort-... 6:06 AM Apr 26, 2022 Twitter Web App"
 
>>Η Βρετανία προτρέπει το Κίεβο να χτυπήσει στόχους μέσα σε ρωσικό έδαφος, καθώς ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία έχει νόμιμο δικαίωμα να χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος για να διαταράξει την επιμελητεία του ρωσικού στρατού!! Άμεση ήταν η απάντηση από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας που δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο προκαλεί άμεσα το Κίεβο να χτυπήσει στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας - αλλά προειδοποίησε ότι θα οδηγήσει σε άμεση και ανάλογη απάντηση. Οι δυτικοί σύμβουλοι «δεν θα είναι απαραίτητα πρόβλημα» για την απάντηση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσθεσε το υπουργείο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "First Squawk @FirstSquawk RUSSIA'S DEFENCE MINISTRY SAYS LONDON'S DIRECT PROVOCATION OF KYIV ΤΟ STRIKE TARGETS ON RUSSIAN TERRITORY WILL IMMEDIATELY LEAD TO A PROPORTIONAL RESPONSE RIA 5:09 PM Apr 26, 2022 .Twitter Web App"
 
>>Οι ΗΠΑ, μετά τη συμφωνία που υπέγραψαν τα νησιά του Σολομώντα με την Κίνα, αναφέρουν ότι δεν αποκλείουν την χρήση στρατιωτικής δράσης εάν η Κίνα δημιουργήσει στρατιωτική βάση στα νησιά!!
 
>> τέλος η Ρωσία αναφέρει ότι έχει αναπτυξιακά και επενδυτικά σχέδια για τις Κουρίλες νήσους (στα βόρεια σύνορα της Ιαπωνίας) σε απάντηση των ισχυρισμών της Ιαπωνίας ότι η Ρωσία παρανόμως κατέχει τα συγκεκριμένα νησιά!! Με όλες αυτές τις εξελίξεις, πιστεύω πως η τορπίλη Ποσειδών που προκαλεί τεράστια τσουνάμι θα πλήξει την Ιαπωνία, όπως έχει αναφέρει και ο Whiplash. ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Fwdd from WhipLash347 JennaEll Pool 常常常 Pool @looP_rM311_7211 @looP_rM 180 2,469 8:46 Cherry Blossom Flower that Tsunami Poseidon Torpedo 182 36 4/15/21 Twitter Veb App Pool showed. 29.7K11:15AM WhipLash347 Forwarded from WhipLash347 Mr Pool Japan, Tsunami, oseidon etc 30.5K11:15AM WhipLash347 Forwarded from WhipLash347 be Trigger. nstance Poseidon Japan They Blame China. Also middle eastern front Taliban/Iran You end up all the Masked/Body Double Leaders threatening to bomb SATANIC LANDMARKS in the world. know the Bankrupted Empty Ones. Chapter 11."
 
Φίλοι μου, τα πράγματα φτάνουν κοντά στο σημείο μηδέν. Δεν είμαι μάντης, εκτιμήσεις κάνω σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνω και φυσικά τις πληροφορίες από τα Q ντροπς που έχουμε. Είμαστε κοντά, ίσως τόσο κοντά που δεν μπορούμε να διανοηθούμε. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Όλα κρέμονται σε κλωστές τώρα. Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές πως περίπου θα εξελιχθούν, αλλά πια τα βλέπουμε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας!! Είπαμε, ο μόνος τρόπος (για να εξαφανιστεί το Βαθύ κράτος) είναι ο Στρατιωτικός.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις