Τα ελεγχόμενα από τη Χαζαρικη Μαφια καθεστώτα G7 είναι μαθηματικά καταδικασμένα παρά την αυξημένη καταστολή

 

 Παρά την προσφυγή στην ακραία φασιστική καταστολή,

τα καθεστώτα σκλάβων της Χαζαρικής μαφίας των G7 είναι μαθηματικά καταδικασμένα. Ο λόγος είναι οικονομικός. Έκαναν το θεμελιώδες λάθος πιστεύοντας ότι οι αριθμοί στους υπολογιστές των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ήταν πραγματικοί και όχι φανταστικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για πρώτη φορά στη μνήμη μου, οι υπουργοί Οικονομικών της G20 δεν εξέδωσαν δήλωση μετά τη συνάντηση την περασμένη εβδομάδα. Αν ήταν ειλικρινείς, θα είχαν κηρύξει πτώχευση.

Η Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, παραλίγο να κάνει μια τέτοια παραδοχή στη συνάντηση, όταν είπε «Τυπώσαμε πάρα πολλά χρήματα και δεν σκεφτήκαμε ακούσιες συνέπειες… Συμπεριφερόμαστε σαν 8χρονα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και κυνηγούν την μπάλα».

Όπως σημειώνει το άρθρο Zero Hedge που συνδέεται παρακάτω:

Από την αποτυχία της Lehman το 2008, οι συνδυασμένοι ισολογισμοί ορισμένων από τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες έχουν αυξηθεί από κάτι λιγότερο από 7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε 31 τρισεκατομμύρια δολάρια (Fed + ECB + BOJ + PBOC, σύμφωνα με την Yardini Research). Το πιο απότομο μέρος της ανόδου ήταν από τον Μάρτιο του 2020, όταν τα περιουσιακά στοιχεία για τη Fed και την ΕΚΤ εκτινάχθηκαν στα ύψη…αν η παγκόσμια σύγκρουση είναι οικονομική, η Δύση την έχει ήδη χάσει. Οι γεωπολιτικές συνέπειες είναι μια άλλη ιστορία για την επόμενη μέρα.

 https://www.zerohedge.com/markets/era-financialized-fiat-dollar-standard-ending

 Η Fed αύξησε τα «ειδικά αποθηκευτικα δικαιώματα» fiat κατά 209% από τον Μάρτιο του 2020. Επειδή το ΑΕΠ δεν έχει αυξηθεί κατά 209% από τότε, όλα αυτά τα χρήματα τροφοδοτούν τον υπερπληθωρισμό. Η ιστορία δείχνει ότι ο υπερπληθωρισμός οδηγεί πάντα σε αλλαγή καθεστώτος.

 The Fed – U.S. Reserve Assets, March 2022 (federalreserve.gov)

 Ακόμα πιο ανησυχητικό, για μένα ως Αγγλοσάξονα, είναι ότι όταν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αγγλία προσπάθησαν να αποχωρήσουν από την G20 για να διαμαρτυρηθούν κατά της Ρωσίας, κανείς δεν ακολούθησε.

Τα αγγλοσαξονικά έθνη συνήθιζαν να έχουν τον σεβασμό του κόσμου επειδή υποστήριζαν τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ικανή οικονομική διαχείριση κ.λπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ρώτησα τον πρώην επικεφαλής της MI6 «Ήμασταν τα καλά παιδιά, τι συνέβη;» Η απάντησή του ήταν «η Χαζαρική μαφία». Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως μια κάμπια που έχει μολυνθεί από μια παρασιτική σφήκα, οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών έχουν καταληφθεί από τον Σατανά που λατρεύει τους Χαζαρικούς γκάνγκστερ. Έτσι, οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί της Δύσης ανακατευθύνθηκαν -ενάντια στα συμφέροντα των δικών τους ανθρώπων- σε ένα σχέδιο μετατροπής ολόκληρου του πλανήτη σε μια γιγάντια φάρμα ζώων. Αυτό επρόκειτο να διοικηθεί από Χαζαρικούς γκάνγκστερ από την αρχαία πατρίδα τους, το μέρος που τώρα γνωρίζουμε ως Ουκρανία.

Η ΚΜ(χαζαρικη μαφια) ανέλαβε τις κυβερνήσεις των περισσότερων δυτικών χωρών μέσω μιας διαδικασίας δολοφονιών, δωροδοκιών, εκβιασμών και ψεμάτων. Αυτό απευθυνόταν στην κορυφή της ελίτ. Η κατανόηση του προβλήματος βρίσκεται στην κορυφή είναι επίσης το κλειδί για την ανατροπή του KM. Ακριβώς όπως ένα σπυράκι, αν το πιέσετε από κάτω προς τα πάνω, το πύον βγαίνει από πάνω.

Τα μέλη του κοινοβουλιου πρέπει να καλέσουν τους βουλευτές τους και να τους αντιμετωπίσουν με στοιχεία για τα εγκλήματα ανθρώπων όπως ο Τζάστιν Κάστρο. Οι άνθρωποι του στρατού πρέπει να ανεβούν στην αλυσίδα διοίκησης και να κάνουν το ίδιο πράγμα, να αντιμετωπίσουν τους διοικητές τους με στοιχεία. Όσοι αποτυγχάνουν να ενεργήσουν με βάση αυτά τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν ως προδότες. Η τιμωρία για προδοσία είναι θάνατος με πυροβολισμό.

Εδώ είναι μερικά από τα τεράστια στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι στην περίπτωση του Καναδά:

Οι εκλογές του Καναδά έχουν πουληθεί και η ψήφος τους δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα. Το θέμα είναι ποιος έχει τη μεγαλύτερη επιρροή ή ποιος πληρώνει τα περισσότερα $$. Αυτή η φωτογραφία του Τζάστιν Κάστρο με τον διακομιστή Dominion και τον Άλεξ Σόρος μαζί είναι απλώς ένα κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων για εκλογική κλοπή, δηλαδή προδοσία.

 


 Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο Κάστρο ψήφισε ένα νομοσχέδιο στις 14 Απριλίου 2022 -με το πρόσχημα της παιδικής προστασίας- που μετατρέπει τα παιδιά σε κρατική ιδιοκτησία.

 


 «Αυτός που σπέρνει μίσος θερίζει… μίσος… Μπορείτε να νιώσετε τη μετατόπιση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, θυμηθείτε την κατάσταση πριν από δύο χρόνια και δείτε: Ο κόσμος δεν φοβάται πια τις ελίτ, γι’ αυτό το παιχνίδι τελείωσε» μέλος του σχολιάζει η Καναδική Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας.

Αυτό φαίνεται στο πώς ο Κάστρο δέχεται μια «θερμή» υποδοχή κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τον λαό του Καναδά.

 


 Να είστε βέβαιοι ότι είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπίσει ένα εκτελεστικό απόσπασμα.

Αυτό το είδος μίσους της άρχουσας τάξης παρατηρείται σε όλη τη Δύση. Θυμηθείτε το «Let’s Go Brandon», καλέσματα που καθιστούν αδύνατο τον Τζο Μπάιντεν να εμφανιστεί δημόσια.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από τη Γερμανία των πολιτών που αντιμετωπίζουν την αστυνομία.

 


 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις