ΤΡΑΜΠ....ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ NETFLIX...EINAI ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ....!!!

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ προέτρεψε

τη Δευτέρα τους φίλους, την οικογένεια και τους συμβούλους να ακυρώσουν αμέσως τις συνδρομές τους στο Netflix αφού άκουσαν μια «αρκετά απίστευτη» ιστορία που συνδέει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του γίγαντα ροής, Ριντ Χάστινγκς, με μια υποτιθέμενη σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών.


«Ήταν ανένδοτος σε αυτό. Είπε σε τουλάχιστον επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα να ξεφορτωθούν το Netflix. Από όσο γνωρίζω, ο Πρόεδρος Τραμπ άκουσε για τον Χέιστινγκς από κάποιον που εμπιστεύεται. Δεν μπορώ να πω ποιο ηταν αυτο το ατομο, αλλά γνωρίζοντας τι γνωρίζουμε για το Χόλιγουντ, λοιπόν, ο Τραμπ εξεραγει», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, δεν κατονόμασε την πηγή του, αλλά ανέφερε μερικές ιστορίες που είχε ακούσει για τις παράνομες δραστηριότητες του Χέιστινγκς.

Αν και ο Χάστινγκς ξεκίνησε την ζωη του σ ενα καλο περιβαλλον στη συνεχεια εντάχθηκε στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, αλλά καποια στιγμη τον πεταξαν έξω από το Boot Camp.Παρασυρθηκε από τη Σκοτεινή Πλευρά, τη φθοροποιή επιρροή του Χόλιγουντ και με αίμα εμπλουτισμένο με αδρενοχρώμιο που του προσφερθηκε "αγκαλιαστηκε" απο τους άρρωστους, σαδιστές στον κόσμο της παιδικής κακοποιησης.

Καθώς εξελίχθηκε η ιστορία, ο Χάστινγκς έκανε κατάχρηση της εξουσίας του ως Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix για να πλησιασει νεαρούς άνδρες ηθοποιούς. Διοργάνωσε πάρτι για επίδοξους παιδικούς αστέρες στα οποία τα παιδιά υποβλήθηκαν σε ύπνωση.Τους έδιναν «τσάι από μανιτάρια» και οπιούχα για να αλλάξουν την αντίληψή τους για την πραγματικότητα. Τα παιδιά, εγγενώς ευάλωτα και εντυπωσιασμενα λόγω της ηλικίας τους, δεν είχαν ιδέα ότι ο Χέιστινγκς τους έκανε πλύση εγκεφάλου. Μερικοί κύκλοι το αναφέρουν ως "MKUltrad".

Το MKUltra ήταν η κωδική ονομασία ενός παράνομου προγράμματος πειραματισμού σε ανθρώπους που σχεδιάστηκε και ανέλαβε η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ. Το MKUltra χρησιμοποίησε πολλές μεθόδους για να χειραγωγήσει τις ψυχικές καταστάσεις και τις εγκεφαλικές λειτουργίες των υποκειμένων του, όπως η κρυφή χορήγηση υψηλών δόσεων ψυχοδραστικών φαρμάκων (ειδικά LSD) και άλλων χημικών, ηλεκτροσόκ, ύπνωση, αισθητηριακή στέρηση, απομόνωση και λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση.

Πολλά από τα παιδιά θαύματα της Disney, συμπεριλαμβανομένων των Britney Spears και Amanda Bynes, έπεσαν θύματα του MKUltra και, ως αποτέλεσμα, υπέστησαν ψυχολογικές φθορες αργότερα στη ζωή τους, με αρκετες αναμνήσεις από τα βασανιστήρια.

«Οι γονείς αυτών των παιδιων ηταν τόσο αρρωστοι με τον πλουτο ωστε δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αφήσουν παιδιά ηλικίας 8, 9 και 10 ετών στα χέρια τελείως αγνώστων, μόνο και μόνο για να μπορέσουν τα παιδιά τους να τα καταφέρουν. να γινουν σταρ», είπε η πηγή μας. «Ο Πρόεδρος Τραμπ είπε ότι αυτός ο τύπος Χέιστινγκς τάιζε κρυφά τα παιδιά ναρκωτικά και αλκοόλ και τους έμαθε ότι ήταν εντάξει να αγγίζουν τα ιδιωτικά τους μέρη. Ο Τραμπ μου είπε, ευθέως, ότι όποιος πληρώνει για το Netflix υποστηρίζει ακούσια την παιδεραστία».

Επιπλέον, ο Hastings είναι επίσης ενθουσιώδης υποστηρικτής της NAMBLA, της Βορειοαμερικανικής Ένωσης Αγάπης Ανδρών-Αγόριων, μιας ομάδας που υποστηρίζει και επιδιώκει να αποποινικοποιήσει τις σαρκικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων ανδρών και ιδιαίτερα μικρών παιδιών.

«Ο Χάστινγκς είναι προφανώς μέλος. Αυτος ο σεξουαλικός θηρευτής του αδρενοχρωμίου, χρησιμοποιει δύναμη και χρήματα για να χειραγωγήσει αθώα παιδια», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα θα δώσει συνέχεια σε αυτό και δημοσιεύει αυτό το κομμάτι μόνο επειδή η πληροφορηση του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ είναι συνήθως αλάνθαστη. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις